Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Boka hotell på Åland

Ett landskap av öar – det är Åland. Inte en enda ö, utan minst 6500 öar och skär bildar en stor skärgård med mycket karaktär. Här finns både jordbruksbygd och gröna holmar, skogar och sandstränder, men också dramatiska karga klippor som formats av havet i tusentals år. Havet bjuder in till bad och båtliv, under ytan hittar du norra Europas allra bästa vrakdykning och en oanad mängd fisk.

För den som hellre stannar på land finns härliga cykelvägar, varma bastubad och kreativa upptåg. På Åland finns aktiviteter för både stora och små grupper och idéer för den som vill ströva omkring själv. Äventyr och kultur. Sport och naturupplevelser.

HavsVidden, Geta (BW Premier Collection)

Välkommen till en unik plats. Här på Ålands norra udde har vi en egen 2,4 kilometerlång strandlinje och en tomt på 58 hektar mark. Här finns vi och havet – ingenting annat. HavsVidden är en plats för livsnjutare. Här finns både arbetsro och plats för härlig fritid. Njut av havet och den sällsamma naturen. 

Anläggningen består av hotell med konferens, pool och bastuanläggningar samt 42 klipphus varav cirka 25 hyrs ut genom hotellet till gäster.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse