Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

BW Premier Collection - förstklassiga hotell

BW Premier Collection består av våra exklusivaste hotell i världen och är noga utvalda för dig som förväntar dig förstklassig service, design och bekvämligheter på din resa. Hotellen inom BW Premier Collection skall minst vara 4-stjärniga. De skall klara av våra hårdaste tester och ha gott anseende bland dess gäster. När du väljer ett av dessa hotell bor du centralt i en storstad eller på ett förstklassigt resort hotell. Hotellen ingår naturligtvis i vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards.

Nedan hittar du de hotell som valt att ansluta sig till BW Premier Collection i Skandinavien.

BW Premier Collection - exklusiva och förstklassiga hotelll

Helsingborg - V Hotel Helsingborg

V Hotel Helsingborg är ett hotell för dig som värdesätter centralt boende, ett personligt bemötande och en varm atmosfär. Hotellet har 49 rum och inget är det andra likt. De är personligt inredda av Karin Jakobsson som även stått för hotellets övriga inredning. Alla rum är nyrenoverade under 2014/2015.

I Jacob Hansens Hus, beläget mittemot hotellet, finns det sju konferensrum, med en kapacitet på 140 personer. 

Göteborg - Hotel Villan

Hotellet har 26 smakfullt inredda rum fördelade på tre våningar och skapar en hemtrevlig atmosfär.
Hotel Villans unika läge vid vattnet och samtidigt nära Göteborgs centrum, ger dig som gäst valfriheten att själv välja mellan avkoppling och puls. Utanför hotellet kan du promenera längs den vackra kajpromenaden och därefter avnjuta en god middag i hotellets restaurang på andra våningen, med glittrande älvutsikt.

Sjöportsgatan 2,
417 64 Göteborg

Tel: 031-725 77 77
E-post: info@hotelvillan.com

Stockholm - Hotel Kung Carl

BW Premier Collection Hotell Kung Carl Stockholm Stureplan
Anrikt hotell i centrala Stockholm, nära till allt vad staden har att erbjuda.

Med våra 143 rum, alla individuellt inredda från klassisk elegans till modern design, är vi ett fyrstjärnigt cityhotell.

Stockholm - NOFO Hotel

Hotell Stockholm Nofo Hotel BW Premier Collection
Känner du söderkänslan?

Den sköna, avspända, förväntansfulla känslan. Där allt är möjligt. Den finns här. Mitt i Stockholms hetaste stadsdel, hemma hos oss på NOFO Hotel.

Här finns gott om plats för din personlighet och äventyrslusta.

Häng i vår sköna vinbar och fundera över vart söders vägar bär just idag. En ypperlig start på ditt Stockholmsäventyr!

Välkommen till NOFO Hotel. the Home of Söder.

Stockholm - Pop House Hotel

Välkommen till Stockholms kanske snyggaste boutiquehotell. Hos oss har vi fokus på både design och komfort vilket gör oss till ett perfekt hotell både för affärsresenärer och semesterresenärer.

I hotelldelen av huset hittar du 50 designade rum som alla har aircondition. Vi delar hus med ABBA the Museum.

Stockholm-Solna - The Winery

Strax utanför Stockholms tullar hittar du denna unika hotellupplevelsen. Här hittar du bland annat ett av Sveriges bredaste vinutbud, en oförglömlig takterass med pool och en restaurang där vinet står i fokus och där menyn speglar säsongen.

På hotellet hittar du 184 rum. Är du nyfiken på att se hur vin produceras så kan våra gäster följa hela framställningsprocessen.

Silkeborg - Gl. Skovridergaard

Vid de vackra sjöarna i utkanten av Silkeborg ligger denna historiska jägmästargård, och tidigare kurort.

Hotellet har 66 rum varav 9 sviter. Det senaste decenniet har konferenslokalerna byggts ut, rummen har renoverats och kvaliteten på anläggningen har höjts till toppnivå.

Åland

Geta - HavsVidden

Välkommen till en unik plats. Här på Ålands norra udde har vi en egen 2,4 kilometerlång strandlinje och en tomt på 58 hektar mark. Här finns vi och havet – ingenting annat. HavsVidden är en plats för livsnjutare. Här finns både arbetsro och plats för härlig fritid. Njut av havet och den sällsamma naturen. 

Anläggningen består av hotell med konferens, pool och bastuanläggningar samt 42 klipphus varav cirka 25 hyrs ut genom hotellet till gäster.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse