Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Företagskort - Best Western Rewards

Vi erbjuder dig som företag möjligheten till att ha ett företagskort (huvudkort) i Best Western Rewards dit alla anställdas poäng överförs månadsvis. Om du och ditt företag har en utvecklad resepolicy med mål att enbart boka centralt via bestwestern.se eller resebyrå är det här kortet något för dig.

Så fungerar Best Western Rewards företagskort

Vi lägger upp ett huvudkort som är företagets kort i Best Western Rewards programmet. De anställda har sedan individuella Best Western Rewards-kort som är kopplade till företagets kort. Månadsvis förs poäng över från den anställdes Best Western Rewards-kort till företagskortet.

Förmåner

Gäster med kort som är kopplade till företagskort får automatiskt Platinum Elite-medlemsnivå med tillhörande förmåner på hotellen. Medlemmarna kopplade till företagskortet behåller alltid denna nivå oavsett frekvens i resandet.

Användning av poäng

Företaget kan använda intjänade poäng till uttag av frinätter och köp av Travel Card presentkort som gäller på samtliga hotell inom Best Western Hotels & Resorts i världen samt att skänka poäng till BRIS.
 
Läs mer om vårt lojalitetsprogram Best Western Rewards
 
Kontakta oss gärna för närmare information om Best Western Rewards Företagskort :
Telefon: 08-566 293 80
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse