Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning


Bröllopsfest med utsikt

På vår helt nybyggda sjätte våning hjälper vi dig att ordna den bästa bröllopsfesten med en fantastisk utsikt över Västerviks skärgård.

Visa erbjudande


Drömmer ni om att gifta er på Gotland?

Gotlands erbjuder många romantiska och unika platser att gifta sig på. Varför inte gifta er på ön och fira bröllop i dagarna tre?

Visa erbjudande


Familje-weekend i Strängnäs

En perfekt familjeutflykt. Kom och mys med familjen i Strängnäs som är en vacker stad och kulturhistorisk plats där Gustav Vasa utropades till kung 1523. På dagen roar ni er med barnsliga aktiviteter som är roliga för både stora och små och på...

Visa erbjudande


Träningshelg med god mat och härlig relax

Vad sägs om att starta sommaren med en inspirerande träningshelg tillsammans med en vän, kollega eller varför inte med mor på Mors Dag den 27-28 maj!

Visa erbjudande


Semestererbjudande 6 dagar

Ett fantastiskt erbjudande för en skön semester i Karlstad. Ta med din partner, eller hela familjen till en oförglömlig vecka.

Visa erbjudande


Titanic - The Exhibition

Tidigt den 15:e april 1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten efter att ha kolliderat med ett isberg. 1495 personer omkom.

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse