Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Företag & företagsavtal

Vi har över 4 000 hotell runt om i hela världen, alla med sin egen stil och karaktär men med en gemensam nämnare.  Bakom varje hotell står en privat ägare vars största drivkraft är att du trivs och återkommer som gäst. I dagsläget är vi Sveriges mest rikstäckande hotellkedja och majoriteten av våra hotell har centrala lägen nära till kommunikationer och andra knutpunkter. Som global hotellkedja är vi flexibla och erbjuder såväl lokala,nationella, nordiska som globala hotellavtal.

Vi skräddarsyr företagsavtalet efter era behov. Ju fler nätter ni lägger på Best Western Hotels & Resorts, desto bättre förmåner får ni.

Till Best Western Business Advantage

Best Western Business Advantage är en avtalsform avsedd för små till medelstora företag. Best Western Business Advantage erbjuder förmånliga priser och dessutom ges en belöning till företaget för varje vistelse på hotellen inom Best Westerns Hotels & Resorts.  

Företagsavtal

Är ni intresserade av eller har frågor rörande våra företagsavtal, skicka oss gärna ett email till sales@bestwestern.se eller en avtalsförfrågan genom att fylla i forumläret som är länkat här nedan.

Best Meeting -  vårt motto för dina konferenser

Små mötesrum till stora hörsalar, vi har din konferens under Best Meeting
Vi har samlat våra konferenshotell under begreppet Best Meeting. Bland våra hotell finns allt från hörsalar till mindre konferenslokaler och grupprum.

Alltid på våra svenska hotell:

  • Fritt Internet
  • 100% rökfritt. Vi värnar om våra medarbetare lika mycket som våra gäster och har därför rökfritt på samtliga av våra hotell. 
  • Best Breakfast by Tina (Nordström)
  • Best Western värnar om miljön - alla våra hotell är miljöcertifierade
  • Vi är mycket stolta över vårt kvalitetssäkringsprogram, vi garanterar en hög och jämn service i hela världen
  • Frukost ingår alltid hos oss, liksom tillgång till fritt kaffe och te dygnet runt
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse