Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Hotell i södra Sverige

Välkommen till Best Westerns Hotels & Resorts och våra hotell i södra Sverige. Här hittar du hotell som drivs privat av engagerade ägare. I södra Sverige har vi hotell i Skåne samt Karlshamn i Blekinge och Ljungby i Småland.

Klicka på hotellbilden för att komma till hotellets hemsida eller på Rum & Priser-knappen för att komma direkt till hotellets bokning där du även hittar mer information om hotellet, TripAdvisors medlemsbetyg och flera hotellbilder.

Båstad - Hovs Hallar (Sure Hotel Collection)

Du hittar Hotel Hovs Hallar utmed kusten mellan Båstad och Torekov, mitt i den finaste naturen på Bjärehalvön. Njut av Bjärehalvöns nordspets och rikta blickarna mot den obrutna horisonten. Hotellet är uppbyggt med tre olika rumstyper, Havsgården, Enegården samt Klappergården. Vi har två sviter, en minisvit och en bröllopssvit, i denna ingår ett privat spabad med havsutsikt. Hotellet har två gemensamma spabad, en stilla badtunna, samt bastu med havsutsikt som ständigt står och väntar på dig som gäst.

Helsingborg - Best Western Hotel Duxiana

57 rum i Helsingborg och flertalet är i sin helhet designade av DUX. Ett personligt fyrstjärnigt hotell som erbjuder kanske hotellsveriges skönaste sömn.
Bruksgatan 40
Tel: 042-13 23 40
 Svanenmärkt

Helsingborg - V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

V Hotel Helsingborg är ett hotell för dig som värdesätter centralt boende, ett personligt bemötande och en varm atmosfär. Hotellet har 49 rum och inget är det andra likt. De är personligt inredda av Karin Jakobsson som även stått för hotellets övriga inredning. Alla rum är nyrenoverade under 2014/2015.

I Jacob Hansens Hus, beläget mittemot hotellet, finns det sju konferensrum, med en kapacitet på 140 personer. 

Karlshamn - Best Western Hotell Karlshamn

Best Western Hotell Karlshamn
Hotellet med närhet till allt som har med skärgården att göra. Nyrenoverat hotell i Karlshamn med 95 rum som har en modern, avslappnad, trygg och varm miljö. Beläget på Jannebergsvägen, bara 100 meter från Europavägen.

Kristianstad - Best Western Hotel Anno 1937

Hotellet erbjuder en avslappnad och hemtrevlig atmosfär med 36 trivsamma rum. Centralt beläget i Kristianstad ligger detta charmiga sekelskifteshus, granne med gågator med ett rikt utbud av affärer och nöjen.

Lagan - Sure Hotel by Best Western Lagan

Lagan ligger direkt vid E4:an men har naturen och älgpark alldeles intill. Laganland har dessutom många upplevelser att erbjuda och inom några kilometer finns tex möjligheter till golf eller fiske.
Hotellet har 32 rum med bra standard och en god frukost till ett bra pris. Ett bekvämt boende med all övrig service i direkt anslutning till hotellet. Bastu och solarium. 

Lund - Best Western Plus Hotel Nordic

På Hotel Nordic Lund möts du av tidstypiska detaljer såsom snedtak med synliga bjälkar och spännande vinklar som skvallrar om husens historia. Alla våra rum har luftkonditionering, WiFi och fullt utrustade pentryn. Dessutom har vi en härlig innergård där ni är varmt välkomna att slå er ner när vädret tillåter.

Ljungby - Best Western Hotell Ljungby

Hotellet ligger vid korsningen E4:an och 25:an strax söder om Ljungby. Anläggningen erbjuder personlig service och är öppen dygnet runt.
 
Bo bekvämt, avnjut dagens rätt eller à la carte i restaurangen och handla det du behöver i butiken.
 
I anslutning till hotellet ligger en toppmodern Statoil 123 station.

Simrishamn - Hotel Svea (Sure Hotel Collection by Best Western)

Hotel Svea är ett klassiskt svenskt stadshotell, beläget precis vid havet men fortfarande i centrum av den gamla staden i hjärtat av Österlen. Hotellet är ett familjehotell med omtyckt restaurang med uteservering som serverar internationella rätter och lokala specialiteter i härlig kombination. Råvarorna kommer oftast från lokala odlare och fiskare från trakten.

Trelleborg - Best Western Hotel Hansa

Hotellet har bästa tänkbara läge i centrala Trelleborg med närhet till såväl shopping, restauranger, kultur samt färjetrafik till både Tyskland och Polen.
 
På hotellet finns 42 rum samt två konferensrum för 25 personer samt eget garage.

Trelleborg - Best Western Hotel Magasinet

Mitt emot färjeläget hittar du Best Western Hotel Magasinet. Vår 36 rum hittar du i detta varsamt renoverade spannmålsmagasin. Här kan du njuta av utsikten över färjeläget och havet. Funderar du på att anordna en konferens eller en större fest så har vi härliga lokaler som säkert kommer passa dina behov.
Hamngatan 9
231 42 Trelleborg
Tel: 0410-188 99
E-post: info@hotelmagasinet.com

Ängelholm - Best Western Plus Hus 57

I början av 2018 öppnar ett nytt hotell mitt i centrala Ängelholm. Med sina 112 moderna rum, restaurang, bar, konferensrum, gym och SPA blir detta ett välkommet tillskott i staden, som är i stort behov av fler hotellrum. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse