Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Hotell i västra Sverige

Välkommen till Best Westerns Hotell i västra Sverige. Alla våra hotell drivs och ägs privat av engagerade ägare. I västra Sverige har vi hotell i Bohuslän, Halland, Västergötland, Jönköping i Småland och Årjäng i Värmland.

Klicka på hotellbilden för att komma till hotellets hemsida eller på Rum & Priser-knappen för att komma direkt till hotellets bokning där du även hittar mer information om hotellet, TripAdvisors medlemsbetyg och flera hotellbilder.

Borås - Best Western Hotell Borås

Beläget mitt i centrum vid lugn gata med närhet till Borås shopping och nöjesliv. Parkering finns i anslutning till hotellet.

Hotellet har 52 rum.

Halmstad - Best Western Plus Grand Hotel

Anrikt hotell med 108 rum mitt i centrala Halmstad. Ett stenkast från hotellet ligger Centralstationen, gästhamnen och Stationsparken. 5 minuters gångväg till shopping och nattliv. 

Halmstad - Tylebäck Hotel (Sure Hotel Collection by Best Western)

 Hotell och konferens i Tylösand! En modern anläggning med ett brett utbud. Ett stenkast från västkustens vita sandstränder och granne med några av Sveriges bästa golfbanor. Vårt hotell består av 69 twinrum fördelade i hotellflyglar och separata hus, alla lika arkitektoniskt smakfulla och i harmoni med vår unika natur. Tylebäcks konferensmiljö inspirerar till kreativa möten, nya kunskaper och erbjuder stor flexibilitet.

Jönköping - Best Western Plus John Bauer Hotel

Förstklassigt affärs- och konferenshotell med 105 rum mitt i Jönköping med utsikt över Munksjön. Relaxavdelning och gym. Restaurang Ester Kök & Bar erbjuder en bred meny.

Kungsbacka - Best Western Hotell Halland

Hotell mitt i Kungsbacka och mittemot entrén ligger pendeltågs-stationen. På 20 minuter är du i centrala Göteborg (mässan, Liseberg, centralen). 
 
63 rum och en mysig lobbybar.

Lidköping - Best Western Plus Edward Hotel

Centralt beläget högklassigt hotell med omtanke och hemkänsla. Ligger i Gamla Staden i Lidköpings centrum.

Alla 58 rum har hög 
standard med bl.a. elektriskt reglerbara sängar och minibar. Hotellet har restaurang, vinbar och bastu med relaxrum.
Skaragatan 7         
Tel: 0510-79 00 00                       
 Svanenmärkt

Skara - Best Western Plus Jula Hotell & Konferens

En fullskalig hotell- och konferensverksamhet med 180 bäddar och plats för 200 matgäster. Beläget vid E20 i Skara.
 
Öppen lobbylounge som inbjuder till möten i en avslappnad miljö.

Trollhättan - Best Western Hotel Trollhättan

Det här hotellets motto är att alla 54 rummen är hemtrevliga, rena och snygga. Hotellets läge gör att du har nära till allt vad staden har att erbjuda - restauranger, barer, shopping, promenader längs kanalen och Fallenområdet. 

Uddevalla - Best Western Hotel Carlia

Ett modernt affärs- och konferenshotell i Uddevalla. Hotellbar, fri parkering och relaxavdelning. Gångavstånd till shopping, restauranger, museum etc.

Vänersborg - Best Western Arena Hotell

Hotell med 60 rum med gångavstånd till centrum och ca 400 m från Arena Vänersborg sportcentrum. Fri parkering, tillgång till bastu och ett motionsrum.

Årjäng - Best Western Hotel Årjäng

Best Western Hotel Årjäng är ett modernt stadshotell med stilren och enkel design. Med cirka timmens bilfärd från både Karlstad och Oslo hittar du hotellet vid sidan av E18. 
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse