Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Hotell på Jylland

Välkommen till det danska fastlandet Jylland. Här hittar du majoriteten av våra danska hotell. Detta är Best Western Scandinavias gräns mot Europa

Fredericia - Best Western Plus Hotel Fredericia

Med vacker utsikt över sjö och park ligger vårt hotell centralt beläget på Jylland. Välj mellan våra 118 härliga rum.

Hos oss hittar du en modernt renoverad restaurang mötes- och konferensrum. Vi har även Tennis- och golfbanor samt pool som ligger närbelägget.

Fredericia - Best Western Kryb I Ly

Slappna av och njut av lugnet och den sköna omgivningen hos oss på Best Western Kryb i Ly. Denna renoverade herrågrden har alla de faciliteter du kan tänkas behöva för att få en avkopplande helg.

Vi har 77 rum, inomhuspool och bastu. Omgivningen erbjuder många möjligheter till hiking, jakt och fiske.

Fredrikshamn - Best Western Hotel Herman Bang

Besök vårt hotell med bekväm och avslappnad atmosfär. Hos oss hittar du spa och wellnesscenter samt en trevlig restaurang.

Hotellet har 53 rum och 4 stjärnor. du når snabbt allt Fredrikshamn har att erbjuda så fort du liver utanför porten.

Herning - Best Western Hotel Eyde

Om du ska besöka Herning kan du inte bo mer centralt än om du bor hos oss. Vårt hotell ligger centralt beläget vid torget.

Vi har 119 rum, restaurang, bar, fitnessanlägging och bastu.

Holstebro - Best Western Royal Hotel

Välkommen till Best Western Royal Holstebro! Vi har utsikt över Holstebro stadskärna, floden och Musikteatret Holstebro. Vi är det perfekta hotellet för dig som är ute efter ett rikt kulturliv under din vistelse i Holstebro.

Hotellet byggdes 1991 och har 40 rum.

Horsens - Best Western Jorgensens Hotel

Lichtenbergska palatset i Horsens byggdes 1744 och har blivit utsett till stadens vackraste byggnad. I detta vackra hus hittar Best Western Jorgensens hotel.

Vi har 65 rum som är renoverade i en smakfull klassisk stil och i hotellets närhet hittar du allt från bowling till teatrar.  

Randers - Best Western Plus Hotel Kronjylland

Vi har siktar på att ha en avslappnad och informell stil samtidigt som vi vill nå en standard som ligger över det normala. I vår restaurang serveras mat enligt dansk matlagningstradition.

Vi har 64 stilfullt inredda rum. 

Silkeborg - Gl. Skovridergaard (BW Premier Collection)

Vid de vackra sjöarna i utkanten av Silkeborg ligger denna historiska jägmästargård, och tidigare kurort.

Hotellet har 66 rum varav 9 sviter. Det senaste decenniet har konferenslokalerna byggts ut, rummen har renoverats och kvaliteten på anläggningen har höjts till toppnivå.

Skive - Best Western Hotel Skivehus

3 minuters promenad från Skives huvudgata ligger detta trevliga hotell. Du kan även promenera till tågstationen från hotellet. Skives omgivning bjuder på härlig natur med skog och strand runt hörnet.

Hotellet har 43 rum.

Vejle - Best Western Torvehallerne

Best Western  Torvehallerne är ett 4-stjärnigt hotell. Med vacker arkitektonisk design och central placering i staden är det ett perfekt val för alla tillfällen och sällskap. Oavsett om du reser privat eller i affärer så kommer du minnas ditt boende hos oss.

Vi har 74 modernt inredda rum,  restaurang, och cocktailbar i hotellet.

Viborg - Best Western Golf Hotel Viborg

Mellan två vackra sjöar ligger Best Western Golf Hotel Viborg. Från Viborg når du med enkelhet resten av Jylland och du tar dig snabbt med bil till de stora sevärdheterna på det danska fastlandet.

Hotellet har 134 rum, inomhuspool och bastu samt andra bekvämligheter.

Viborg - Best Western Palads Hotel

I detta anrika hus ligger Best Western Palads Hotel. Här kommer du trivas som värderar funktion och bekvämlighet högt. Många av våra rum har egen bubbelpool och bastu. Vi har även sköna kontorstolar, även i bröllopssviten.

Hotellet har 100 rum.

Ålborg - Best Western Hotel Scheelsminde

I denna före detta herrgård ligger Best Western Hotel Scheelsminde. Med en park på vår bakgård och ett stort serviceutbud blir vi et perfekt krypin för dig som vill komma undan stress och stadsbuller.

Vi har 96 rum, inomhuspool, spa, restaurang och andra faciliteter som gör att vi passar för alla tillfällen och storlekar på sällskap.

Ålborg - Best Western Prinsen Hotel

BEST WESTERN Prinsen Hotel
Mitt emot Ålborgs tåg och busstation ligger vårt mysiga hotell med sina 25 rum. Vi ligger centralt i Ålborg och inom gångavstånd till Ålborgs Kongress & Kulturcenter, shopping och Jomfru Ane Gade där du hittar de bästa restaurangerna och nöjeslivet i stan.

Århus - Best Western Plus The Mayor

Best Western The Mayor Århus
Nära till Århus shopping och restauranger ligger Best Western The Mayor. Hotellets restaurang erbjuder frukost, lunch och middag.

Hotellet har 162 smakfullt designade rum, fitnesscenter och bastu.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse