Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


131913221320128129130131105
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning


Titanic - The Exhibition

Tidigt den 15:e april 1912 sjönk Titanic i det iskalla vattnet i Nordatlanten efter att ha kolliderat med ett isberg. 1495 personer omkom.

Visa erbjudande


Golf i Kungsbacka

I Kungsbacka, inom 10 minuters bilresa från hotellet, finner Du inte mindre än sju klubbar, alla med sin personliga karaktär; hed-, park- eller seasizekänsla.

Checka in hos oss och bo bekvämt i våra Business Plus rum under er...

Visa erbjudande


Låt oss skämma bort er!

Varmt välkomna till oss som nygifta och låt oss hjälpa er att göra er dag ett minne för livet. Ni möts av mousserande vin, ett härligt fruktfat blandat med söt choklad, morgonrockar och en bukett med vackra blommor.

Visa erbjudande


Familjemys

Kom till oss och umgås med familjen!
Checka in hos oss på fredag efter jobbet och låt fredagsmyset börja!

Visa erbjudande


Showpaket Park Lane

Följ med på en resa genom musikhistorien, där det levereras färgstarka tolkningar från de största popstjärnorna från 60-talet tills idag. Klassiska listettor från Beatles, Michael Jackson och ABBA utmanas av nutidens stjärnor som Lady Gaga, Britney...

Visa erbjudande


Ta en paus i semestern

Snart är det semester! Blir det hektiskt och för höga förväntningar på aktiviteter, samvaro och väder, så har du lösningen här. Ta en paus i semestern - unna er några sköna dagar på hotell.

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse