Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


126132127128129130131105
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning


Travhelg - V75 på Solvalla

Endast 275 meter från Bromma Flygplats, 8 km från Stockholm city och 900 meter från Solvalla hittar du vårt hotell i Bromma.

Visa erbjudande


Sista minuten

Under en weekend i Karlstad får du uppleva Sola på riktigt. Passa på att se Gustaf Frödings födelseplats Alsters Herrgård, ta en tur till Värmlands Museum eller ta del av Karlstads breda utbud av shopping. Naturen är alltid nära i Värmland.

Visa erbjudande


Rym Hemifrån

Egen tid, vila & BaraVara = Vardagslyx. Överraska någon nära och kär, eller varför inte dig själv med ett trevligt dygn här hos oss. Givetvis erbjuder Halmstad en palett av trevligheter för alla smaker, om så önskas.

Visa erbjudande


Time to Calm Down

Unna er en härligt avkopplande helg och tid för varandra. Bo i ett av våra fina Superiorrum och koppla av med sköna spabehandlingar á 25 min på re:fresh DAY SPA.

Läs mer om detta erbjudande här.

Pris: 1050 SEK/person i Superior...

Visa erbjudande


Dinner & A Movie

I USA är den vanligaste uppvaktningsrepliken "Do You want to go for a dinner and a movie?"
För att det skall bli så enkelt som möjligt har vi redan kvällen planerad för er. Det enda ni behöver är någon att hålla i handen när ni myser i...

Visa erbjudande


Lekpaket

BEST WESTERN Arena Hotell erbjuder Lekpaket för hela familjen. Med bil eller buss tar du dig till Trestads Lekland som ligger ett stenkast utanför city.

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2014 Best Western International, Inc. All rights reserved.