Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


126132127128129130131105
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning


Söndagspaket

Ibland får man inte till det på fredagen eller lördagen men som tur är så finns vi. Varför inte bo på hotell en söndag? Kom till oss på eftermiddagen, njut av lugnet som infinner sig hos oss, ta en kopp kaffe eller varför inte ett glas vin, en...

Visa erbjudande


Bröllopspaket

Upplev er bröllopsnatt i våra nya härliga rum; högt till tak och jacuzzi. Bubbel, choklad och frukt på rummet. Frukosten kan ni välja om ni vill äta i vår matsal eller mysa på rummet.

Visa erbjudande


Shopping i Göteborg

Göteborg erbjuder ett stort utbud av butiker och shopping för alla smaker. Njut av en helg med nöjen, god mat, härliga butiker och en skön natts sömn hos oss på BEST WESTERN Hotell Göteborg.

Visa erbjudande


Dinner & A Movie

I USA är den vanligaste uppvaktningsrepliken "Do You want to go for a dinner and a movie?"
För att det skall bli så enkelt som möjligt har vi redan kvällen planerad för er. Det enda ni behöver är någon att hålla i handen när ni myser i...

Visa erbjudande


Lekpaket

BEST WESTERN Arena Hotell erbjuder Lekpaket för hela familjen. Med bil eller buss tar du dig till Trestads Lekland som ligger ett stenkast utanför city.

Visa erbjudande


Golfpaket från 890 SEK/person

Upptäck Västsveriges bästa golfbanor med oss!

Visa erbjudande
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2015 Best Western International, Inc. All rights reserved.