Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


1330

Best Meeting - vårt motto för dina konferenser


Vi har samlat våra konferenshotell och konferensanläggningar under begreppet Best Meeting. Ett uttryck som anger tonen för vår ambition när du väljer att förlägga ett möte eller en konferens hos oss. Hotellen ägs och drivs i privat regi vilket ger er fördelen att de är olika i stil, storlek och karaktär. Oavsett om du söker en mötesplats för två eller flera hundra personer, i staden eller på landet så finns den här. Ta god tid på dig - upptäck Sveriges Besta Mötesplatser!

Boka konferenser på våra hotell i Sverige via: milgrp@bestwestern.com

Här kan du se alla våra konferenshotell sorterade efter maxkapacitet.

Best Meeting - Vårt motto för era konferenser

Konferensförfrågan

Oavsett om ni är en stor eller liten grupp, om ni söker avkoppling, aktiviteter eller ett effektivt möte så har vi säkert lokaler som passar just er.

Konferenspaket

Vi har gjort det enkelt för dig som söker konferens med aktivitet, god mat och övernattning. Vi har samlat våra olika färdiga konferenspaket i länken under.

Alltid på våra konferenshotell

  • Lokal med frukt & isvatten
  • För- och eftermiddagskaffe
  • Lunch
  • Internet i konferenslokalen
  • LCD- och projektor
  • Skrivmaterial och pennor 
  • Personlig mötesservice

Föreläsare, underhållning och inspiration

Best Meeting kan erbjuda dig som kund noga utvalda professionella föreläsare med hög kompetens inom områden som mötesstruktur, nätverkande och personlig marknadsföring/ utveckling. Våra professionell föreläsare gör ditt möte oförglömligt och ger en speciell tyngd åt det budskap du vill framföra vare sig det är till dina kunder eller dina anställda.

Oavsett om det handlar om ett rent nöjesarrangemang eller en bolagsstämma. Vad vill du som arrangör att deltagarna ska komma ihåg, den fantastiska maten och underhållningen eller företagets nya ledord och målsättning? Våra föreläsare är experter inom olika områden och är till för dig som önskar höja värde och effektivitet inför och under ditt nästa möte.

Maila oss på Best Meeting för mer information, offert eller bokning.
E-post: bestmeeting@bestwestern.se
Lindau Production
Artister och föreläsare för alla tillfällen

Krydda din konferens med härlig underhållning eller inspirerande talare! Best Western Hotels & Resorts samarbetar med Lindau Production som kan erbjuda dig stora valmöjligheter att förhöja konferensen med spännande artister, shower, musik eller föreläsare.

Genom att boka din konferens hos oss så erhåller du specialpriser för denna extra krydda till ert evenemang.

Om du vill veta mer om Lindau Productions når du deras hemsida här.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse