Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Wallmans Stockholm

Efter en fullkomlig succéhöst med Edward Blom i köket och som alltid en snygg avslutning med ett av norra Europas absolut härligaste julbord, slår vi upp portarna igen för ny säsong den 13 januari.

Våren på Wallmans kommer att bjuda på lite mer av allt. Nya showen levererar den bästa underhållningen som passar alla, där du träffar massor av stjärnor från Michael Jackson till Adele. Vi kommer också i vår att lägga ännu mer kärlek på maten. Vi vill ta med gästen på en kulinarisk utflykt i gastronomins värld. Vi serverar som tidigare vår flerrättersmeny och våra duktiga kockar kommer att berätta mer om vår mat och ta tillvara de olika säsongernas specialiteter och teman. Vi serverar i vår en absolut unik upplevelse på scenen, tallriken och i glasen. Helt enkelt how och mat i världsklass – alltid serverad av våra stjärnor!

PRAKTISK INFORMATION
 
showpaketet ingår
Showentré, meny och garderob.
 
När ska jag vara på plats och hur lång är showen?
Vi öppnar dörrarna kl 18.00 och showen startar strax efter. Showen slutar ca 22.30. Efter showens slut håller baren TG3 öppet till kl. 01.00.
 
Åldersgräns
Vardagar från 16 år samt helger från 18 år. Underhållningen är inte barnanpassad och ljudnivån kan stundtals vara hög. Efter showens slut tar nattklubb vid och då får inga gäster under 18 års ålder vistas i lokalerna.
 
Allergier
Vi löser självklart så att du får mat som du kan äta, se därför till att anmäla alla eventuella matallergier eller behov av specialkost minst en vecka innan ditt besök. Maila på wallmans.stockholm@showtic.se. 
 
Logi                                                                                                                                                       
Ett dubbelrum standard och stor frukostbuffé by Tina Nordström "Best Breafast" ingår i priset.
 
Pris

1380:-/pers. inkl. moms i dubbelrum, i B-kategori med bra/ok sikt på showen, fredag-lördag. 

OBS! Erbjudandet gäller i mån av plats. Bokning vardagar kl: 08-17

Se promotionfilm WALLMANS

Best Western Kom Hotel Stockholm, Stockholm
Tel: 08 412 23 05
E-post: bokning@komhotel.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse