The World's Biggest Hotel Family®

Erbjudanden


Bröllop

City Break

Familj

Golf

Lyx & romantik

Nöje

Sista minuten

Spa

Sport & aktivitet

Teater


Hitta ditt familjehotell i Stockholm

Ta med familjen till Stockholm och se vad vår vackra huvudstad har att erbjuda just er. Best Western erbjuder många bra alternativ för dig som söker ett bekvämt familjehotell i Stockholm. Ta chansen att njuta av en helg fylld av roliga upplevelser för stora och små!

Stockholm är ett populärt resmål för många barnfamiljer. Här besöker ni Gröna Lund, Junibacken eller tar en avslappnande båttur. Best Western är stolta över att kunna erbjuda ett flertal familjehotell i Stockholm som passar utmärkt för familjer som vill uppleva huvudstaden. Passa på att utnyttja de olika prisvärda familjeerbjudanden som du hittar på våra hotell.

Best Westerns familjehotell i Stockholm håller en genomgående hög kvalitet och erbjuder alltid en personlig service. Allt för att er vistelse i Stockholm ska bli så bekväm som möjligt.

Centralbokning: 020 792 752 - med ett telefonnummer når du 4000 hotell i 100 länder
Best Western logotyper
Följ oss!
Facebook Twitter  


Ladda ner vår App-To-Go Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Hem      Kontakta oss      Best Western Rewards      Om oss      Press & Media      Sitemap
HOS OSS
VI STÖDJER
OFFICIELLA PARTNERS
Fritt Internet på alla hotell 100% rökfritt Porrfritt certifierade via ROKS Svanen miljömärkning BRIS Star for life Riksteatern Vasaloppet Vättern Rundan Svenska Golfförbundet Svenska Innebandyförbundet Svensk Travsport Hockeyallsvenskan