Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


Golpaket online
Boka ditt golfpaket online - enkelt, snabbt och smidigt. Där hittar du många fina kampanjerbjudanden från våra hotell!

Best Western Hotels & Resorts är partner till Svenska Golfförbundet. Som en del av vårt Csr-arbete så stödjer vi även Bris-Golfen – läs mer och anmäl dig här

Personlig service
För dig som hellre önskar boka ditt golfpaket med personlig service via telefon så är det också möjligt hos många av våra hotell. Nedan finns en lista med hotell som erbjuder denna möjlighet. Kontakta respektive hotell för att boka det paket som passar dig. Best Westerns hotellen erbjuder dig som golfspelare utmanade och intressanta golfupplevelser runt om i Sverige. Kombinera ett golfpaket i Stockholm, Göteborg eller Malmö med storstadens puls. Eller varför inte upptäcka en ny svensk stad och ta chansen att spela på välskötta och vackert belägna golfbanor. I Sverige finns det nästan 500 golfbanor. Och många av dessa ligger nära våra hotell.

Många av Best Western hotellen har etablerat ett nära samarbete med lokala golfbanor och kan därför erbjuda extra prisvärda golfpaket för dig. Vad sägs om banor som Albatross, Bokskogen, Falsterbo, Frösåker, Halmstad, PGA för att nämna några. Njut av en eller flera rundor på golfbanan och slappna av på ett av Best Westerns bekväma hotell, där du som gäst alltid får utmärkt service och välsmakande mat.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse