Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Om Best Western Hotels & Resorts

Best Western Hotels & Resorts är en hotellkedja av privatägda hotell med ett globalt nätverk av 4200 hotell i över 100 länder. Best Western marknadsförs under sju olika varumärken och erbjuder medlemshotellen marknadsföring, försäljning och distribution.

I Skandinavien har kedjan över 130 hotell som alla erbjuder ett personligt boende.

Garanterad kvalitet och service

Vi är ensamma om vårt globala kvalitetssäkringsprogram, som omfattar tusentals punkter och garanterar en hög och jämn service och kvalitet vilket hotell inom Best Western Hotels & Resorts hotell du än bor på i världen. Samtliga hotell kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet. 

Miljö och service

Samtliga hotell i Sverige är miljöcertifierade och jobbar för en hållbar utveckling. Vi arbetar för en ständig utveckling och bättre miljö för både gäster och personal. och vi har ett ramavtal med Safehotels vad gäller säkerhetsfrågor. 
Alla våra svenska hotell är 100% rökfria

Våra nyckelord

Kvalitet - Hos oss ska gästen alltid uppleva ett boende av hög kvalitet. Det gäller allt från incheckning till städning, säng, frukost,
service m.m. Som garanti för hög kvalitet på hotellen har vi vårt globala kvalitetssäkringssystem med årliga kontroller.
 
Personlighet - Syftar dels på alla våra hotell som är olika i stil och karaktär men också på att ge varje gäst ett personligt bemötande. 
 
Internationellt - Som gäst hos Best Western Hotels & Resorts är man samtidigt gäst hos en av världens största hotellfamilj med hotell i över 100 länder och våra gäster har tillgång till vårt globala lojalitetsprogram. För företag och koncerner som vi sluter centrala avtal med är vår storlek och vår internationella utbredning en stor styrka. 

Omtanke - Våra gäster förtjänar all uppmärksamhet och omtanke. Vi är lyhörda för önskemål och försöker förekomma önskningar och behov. Det handlar om en inställning till arbetet och till gäster och att alltid sträva efter att ge det där "lilla extra".

Ladda ned vår app Best Western To Go till din mobila enhet

Google Play

App store

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse