The World's Biggest Hotel Family®

Om Best Western Hotels


Bakom varje hotell står en engagarad ägare
Alla hotell är privatägda och har sin egen karaktär och historia. Flertalet ligger centralt vid kommunikationer och knutpunkter 
andra ligger avskilt och naturnära. Väljer du ett Best Western hotell får du alltid ett omväxlande boende.


Världens största och Sveriges största hotellfamilj
Best Western Hotels grundades 1946 i USA och har alltid varit en kedja av privatägda hotell. Idag är Best Western Hotels
världens största hotellkedja med över 4 000 hotell i 100 länder. Även i Europa och Sverige är vi den största hotellkedjan sett
till antal hotell och orter.

Garanterad kvalitet och service
Vi är ensamma om vårt globala kvalitetssäkringsprogram, som omfattar tusentals punkter och garanterar en hög och jämn
service och kvalitet vilket Best Western hotell du än bor på  i världen. Samtliga hotell kontrolleras årligen av en utomstående inspektör som säkerställer att alla kedjans hotell verkligen lever upp till kvalitetsprogrammet.

Miljö och säkerhet
Vi arbetar hela tiden aktivt med Svanens miljöprogram och vi har ett ramavtal med Safehotels vad gäller säkerhets-frågor. 
Alla våra svenska hotell är dessutom 100% rökfria och som enda svenska hotellkedja är vi certifierade av ROKS som
"porrfria", d.v.s. i TV-utbudet finns inga erotiska filmer vare sig via betalkanaler eller publika filmkanaler.
                  
   
Se Best Western film


         

Våra Nyckelord

Ett varumärke - 3 typer av hotell


Kvalitet -
Hos oss ska gästen alltid uppleva ett boende av hög kvalitet. Det gäller allt från incheckning till städning, säng, frukost, service m.m. Som garanti för hög kvalitet på hotellen har vi vårt globala kvalitetssäkringssystem med årliga kontroller.

Personlighet - Syftar dels på alla våra hotell som är olika i stil
och karaktär men också på att ge varje gäst ett personligt bemötande.

Internationellt - Som gäst hos Best Western är man samtidigt gäst hos världens största hotellfamilj med hotell i över 100 länder och våra gäster har tillgång till vårt globala lojalitetsprogram. För företag och koncerner som vi sluter centrala avtal med är vår storlek och vår internationella utbredning en stor styrka.

Uppmärksamhet - Våra gäster förtjänar all uppmärksamhet. Vi är lyhörda för önskemål och försöker förekomma önskningar och behov. Det handlar om en inställning till arbetet och till gäster och att alltid sträva efter att ge det där "lilla extra".

BEST WESTERN hotell är 3-eller 4-stjärniga hotell som erbjuder ett pris-värt boende med hög standard och alla de bekvämligheter som alltid ingår hos Best Western Hotels.
BEST WESTERN PLUS hotell är 4-stjärniga hotell som med utökade hotelltjänster och inredningskrav erbjuder ett uppgraderat hotellboende.
BEST WESTERN PREMIER hotell är exklusiva hotell som erbjuder lyx till rätt pris och har extra höga krav på gäst-service, atmosfär, inredning och design.

  Läs mer om våra hotellkategorier
Centralbokning: 020 792 752 - med ett telefonnummer når du 4000 hotell i 100 länder
Best Western logotyper
Följ oss!
Facebook Twitter  


Ladda ner vår App-To-Go Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Hem      Kontakta oss      Best Western Rewards      Om oss      Press & Media      Sitemap
HOS OSS
VI STÖDJER
OFFICIELLA PARTNERS
Fritt Internet på alla hotell 100% rökfritt Porrfritt certifierade via ROKS Svanen miljömärkning BRIS Star for life Riksteatern Vasaloppet Vättern Rundan Svenska Golfförbundet Svenska Innebandyförbundet Svensk Travsport Hockeyallsvenskan