Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Boka hotell i Oslo

Besök vackra Oslo. Staden ligger längst in i Oslofjorden. Utöver denvackra miljön finns där mycket att se, såsom museer, gallerier, parker och slott. 
Här kan du kombinera storstadsliv med friluftsaktiviteter. På sommaren kan man bada i Oslofjorden och på vintern kan man åka skidor i de närliggande fjällen. Här finns något för alla! 

Genomresande och de som ska ut och resa i ottan, kan bo på vårt flygplatshotell som ligger 5 minuter från flygplatsen. Det går shuttlebus från hotellet. Vi har också ett hotell på Eidsvoll som ligger 15 minuters bilväg från Gardemoen. Hotellet ligger strategiskt till precis vid E6:an och har en stor mässhall.

Ska du på mässa i Lillestrøm har vi ett trevligt hotell i precis i centrum av Lillestrøm

Cityhotell

Best Western Kampen Hotell

Hotellet ligger på Tøyen/Kampen och har både rum och lägenheter.  Några av rummen är utrustade med små kitchenettes. Hotellet har funnits sedan 2009. Hotellet har även garage med plats för 25 bilar mot betalning. 

Best Western  Karl Johan Hotell

Ett charmerande och historiskt hotell från slutet av 1800-talet. Hotellet består av 114 välutrustade rum. I tillägg har hotellet 5 mötesrum med kapacitet på upp till 60 personer. 

Best Western Plus City Hotel, Oslo

Best Western Plus City Hotel, Oslo
Best Western Plus City Hotel ligger i centrala OSlo och erbjuder 15 stycken lägenheter samt 35 stycken hotellrum. Hotellrummen är vacker inredda och här får du en god natt sömn.

Hotellet ligger i en klassisk byggnad från 1800-talet och med det centrala läget har du nära till Oslos museum, shopping, restauranger.

Närhotell

Best Western Fagerborg Hotell 

Ett traditionsrikt familjehotell som ligger i Lillestrøm centrum. Hotellet är ett modernt stadshotell med 45 rum och är känt för sin goda mat. Flygtåget och Norges Varmesse (mässhall) ligger en kort promenad från hotellet. Hotellet har även kostnadsfri parkering. 

Flygplatshotell

Best Western Oslo Airport Hotell

Ett modernt konferenshotell med stor konferensavdelning och 152 rum. Hotellet ligger 5 minuter från Oslo flygplats, Gardermoen och har gratis parkering. Det går shuttlebus från hotellet till flygplatsen. 

Best Western LetoHallen Hotell

Ligger på Dal i Eidsvoll kommun, precis vid E6:an, endast 15 minuter från Oslo flygplats. Hotellet har 102 moderna rum, stor konferensavdelning 
och en stor mässhall. Det finns kostnadsfri parkering utanför hotellet.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse