Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Våra samarbetspartners och sponsorsamarbeten

Best Western Hotels & Resorts arbetar med samarbetspartners och sponsring för att skapa mervärden både föra våra gäster och personal. Våra samarbeten finns inom både CSR, miljö, friskvård, sport, kultur och nöje. Vi har också olika erbjudanden till medlemsföreningar och kundklubbar. 

 

Vad är skillnaden på sponsring och välgörenhet?
Välgörenhet är en gåva utan krav på mot prestation. Sponsorskap är en affärsuppgörelse.

SEFS Definition
Sponsring är associationsmarknadsföring; en affärsmässig metod för kommunikation, marknadsföring och försäljning. Sponsring bygger på ett
kommersiellt avtal mellan (normalt) två parter där ett företag betalar för kommersiella rättigheter till ett evenemang, en person, en organisation etc.

Källa: www.sefs.se

Vår sponsorstrategi

Best Western Hotels & Resorts arbetar med sponsring på central nivå som genererar direkt försäljning via sponsorpartnern, och som också stärker båda parters varumärken. Det kan vara olika organisationer, lopp och sporter men ej enskilda lag eller utövare.

Söker du som enskilt lag, kultur- eller idrottsutövare en sponsorpartner på din ort så rekommenderar vi att du istället kontaktar någon av våra medlemshotell. Alla våra hotell drivs som separata företag av entreprenörer över hela världen. Best Western Hotels & Resorts sponsrar inte heller organisationer som är kopplade till politik eller religion eller idrotter som förknippas med våld och brutalitet.

Intresserad av samarbete?

Skulle du vilja jobba med ett sponsorprojekt tillsammans med Best Western Hotels & Resorts och inte tror bara på en logga på en arena utan på en gemensam samarbetsplan och kommunikationslösning som tar hänsyn till bådas behov. Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss så ska vi lyssna på dig. 

Kontakt
Hör av dig till oss för att få en personlig presentation av Best Western Hotels & Resorts verksamhet och möjligheter.

Email: info@bestwestern.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse