Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Sport, hälsa och friskvård

Vi arbetar med sponsring och samarbeten inom sport för exponering av vårt varumärke men också ur ett hälso- och friskvårdsperspektiv för kunder och personal. Vårt generella erbjudande till lagen heter BEST SPORT, läs mer 

HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan är publikmässigt Sveriges tredje största sportserie efter Fotbollsallsvenskan och Elitserien i Hockey. Sveriges utmanarliga består av 14 lag med ett starkt publikstöd och härlig känsla. Vi är officiell leverantör och partner till HockeyAllsvenskan. Läs mer om HockeyAllsvenskan.

Hockeyettan

Hockeyettan är Sveriges bredaste liga och samlingsnamnet för alla de 48 lag som spelar i Hockeyettan Södra, Hockeyettan Västra, Hockeyettan Östra och Hockeyettan Norra. Vi är officiell leverantör och partner till Hockeyettan. Läs mer om Hockeyettan.

Vår Ruset

Vår Ruset är en serie av motionslopp för kvinnor som genomförs i 17 städer runt om i Sverige. Loppen genomförs av Stockholm Marathon Gruppen tillsammans med en lokal förening på orten. Distansen är 5 km och totalt deltar årligen omkring 150 000 kvinnor. Vi är officiell leverantör till Vår Ruset. Läs mer om Vår Ruset
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse