Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Sport, hälsa och friskvård

Vi arbetar med sponsring och samarbeten inom sport för exponering av vårt varumärke men också ur ett hälso- och friskvårdsperspektiv för kunder och personal. Vårt generella erbjudande till lagen heter BEST SPORT, läs mer 

HockeyAllsvenskan

HockeyAllsvenskan är publikmässigt Sveriges tredje största sportserie efter Fotbollsallsvenskan och Elitserien i Hockey. Sveriges utmanarliga består av 14 lag med ett starkt publikstöd och härlig känsla. Vi är officiell leverantör och partner till HockeyAllsvenskan. Läs mer om HockeyAllsvenskan.

Hockeyettan

Hockeyettan är Sveriges bredaste liga och samlingsnamnet för alla de 48 lag som spelar i Hockeyettan Södra, Hockeyettan Västra, Hockeyettan Östra och Hockeyettan Norra. Vi är officiell leverantör och partner till Hockeyettan. Läs mer om Hockeyettan.

Svenska Golfförbundet

Golfen är Sveriges största individuella sport med över 550 000 medlemmar. SGF är den centrala organisationen för samtliga golfklubbar och har ett samlat ansvar för golfens utövande och utveckling i Sverige. Det är en sammanslutning av landets drygt 500 golfklubbar, som i sin tur har organiserat sig i 21 distriktsförbund. Vi är officiell leverantör och partner till Svensk Golf. Läs mer om Svensk Golf.

Svensk Innebandy

Svensk Innebandy är Sveriges största inomhusidrott med över 120 000 licensierade spelare. Största delen spelare är ungdomar och innebandyn är populär både bland tjejer och killar. Sporten har en bra spridning över hela riket. Det finns innebandyklubbar i nästan alla av Sveriges 290 kommuner. Vi är officiell leverantör och partner till Svensk Innebandy. Läs mer om Svensk Innebandy.

Vasaloppet

Vasaloppet är världens största och längsta skidlopp. Under Vasaloppets vinterveckor så genomförs sju olika lopp: KortVasan, TjejVasan, UngdomsVasan, ÖppetSpår (två dagar), HalvVasan och Vasaloppet (Sälen-Mora). Vasaloppets sommarveckor har fyra olika lopp inom cykling och löpning: CykelVasan30, CykelVasan45, CykelVasan90 och VasaStafetten (löpning). Totalt deltar över 80.000 personer årligen i någon av dessa lopp. Klassiska Vasaloppet berör oss alla. I de olika loppen finns en utmaning för alla. Vi är officiell leverantör och partner till Vasaloppet. Läs mer om Vasaloppet.

Vår Ruset

Vår Ruset är en serie av motionslopp för kvinnor som genomförs i 17 städer runt om i Sverige. Loppen genomförs av Stockholm Marathon Gruppen tillsammans med en lokal förening på orten. Distansen är 5 km och totalt deltar årligen omkring 150 000 kvinnor. Vi är officiell leverantör till Vår Ruset. Läs mer om Vår Ruset
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse