Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


13311311131613071305258262132384
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Boka hotell i Sverige

Här kan du söka bland alla våra svenska hotell. I Sverige har vi över 80 hotell på fler än 50 orter. Vi har alltså hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö men även i mindre städer  och orter. Alla hotell är privatägda och hotellrummen har därmed också olika stil och karaktär. Vi har hotell i Stockholm, Göteborg och Malmö. Väljer du ett Best Western hotell får du alltid ett omväxlande boende och personligt bemötande. Best Western Hotels & Resorts är en av världens största hotellfamilj. Så om du letar efter ett cityhotell med närhet till shopping, nattliv och stadens alla lockelser eller om du är ute efter ett lantligt hotell för avkoppling, friluftsliv och närheten till natur så har vi något för dig!
  • Fri internetuppkoppling
  • 100% rökfria hotell och hotellrum
  • Ett barn under tolv år bor fritt i föräldrarnas rum i befintligt möblemang,  extrasäng från 150:-/natt.
  • Frukost ingår alltid, liksom tillgång till fritt kaffe och te dygnet runt.
  • Alla svenska hotell jobbar aktivt med miljömärkning.
  • Alla hotell genomgår årligen en omfattande kvalitetskontroll. 
  • Varje gäst ges möjligheten att recensera respektive hotell efter boendet. Hotellrecensionen görs på vårt egna system Medallia och gästen kan själv välja att publicera den på TripAdvisor där du kan hitta hotellrecensioner för alla våra hotell.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse