Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


166165155156
Boka rum

Rum 1

OK
Min bokning

Best Western Hotels & Resorts - hotellerbjudanden över hela världen

Best Western Hotels & Resorts finns spridda över hela världen så när du ska planera din utrikesresa eller utlandssemester har vi säkert en säng och ett hotell till dig. Ska du resa utomlands på en romantisk weekend till Barcelona, Venedig eller Tirana så har vi ett hotell till dig. Ska du ta med familjen till sydost-Asien så har vi hotell på flera populära orter i bland annat Thailand, Malaysia eller på Bali i Indonesien. Kanske vill du resa västerut och då vi grundades i USA har vi naturligtvis flera hotell i USA än i något annat land men vi har även hotell i andra delar av Nord- & Sydamerika som i Mexico, Brasilien, Chile med mera. Klicka på länkarna nedanför för att komma till respektive lands erbjudanden.

Om du inte hittar något speciellt erbjudande i det land du vill resa till kan du alltid söka ditt resmål(stad) i bokningsmodulen ovanför och se om du kan ta del av något av våra rabatterade priser som Early Web Special.

Europa

Ska ni resa i Europa? Kanske en weekend i London, en solsemester i Spanien eller en cykelsemester i Italien? Detta är några av de olika erbjudanden vi kan erbjuda dig i Europa. Sök erbjudanden i det land du vill resa till genom att klicka på länkarna här nedan.

Irland
Italien
Skandinavien
Spanien & Portugal
Storbritannien
Östeuropa
Best Western Europa

Nordamerika

Vi är varje år tusentals svenskar som gör resan över Atlanten för att se och uppleva New York, Los Angeles, Chicago och alla de andra amerikanska storstäderna. Har du bestämt dig för att uppleva dessa platser och städer på riktigt istället för på film och TV har vi hundratals med hotell du kan söka mellan och ett flertal erbjudanden för dig. 

USA & Kanada
Centralamerika
Best Western Nordamerika

Sydamerika

Amazonas djungler brer fortfarande ut sig över stora områden och erbjuder dig en spännande upplevelse och en exotisk resa. Eller är du mera sugen på att ligga på Copacabana i Rio de Janeiro eller lyxa till det med en resa till en resort? Vi har hotell över hela Sydamerika och kan erbjuda dig en skön hotellsäng ibland annat i Argentina, Brasilien och Chile. Sök våra Sydamerikanska erbjudanden här.

Sydamerika
Best Western Sydamerika

Australien och Nya Zeeland

En resa till Australien eller Nya Zeeland ger dig, förutom en lång flight, ett riktigt äventyr. Till denna del av världen reser du som vill surfa runt Perth, vandra i den spektakulära Nya Zeeländska naturen, träffa koalor och andra exotiska djur. Vi hjälper dig skapa dina minnen med våra erbjudanden i Australien och Nya Zeeland.

Australien
Nya Zeeland
Best Western Australien & Nya Zealand

Asien

Att backpacka runt om i Sydostasien har nästan blivit en obligatorisk resa och ett krav för dagens ungdomar som ska ta klivet in i vuxenvärlden. Det området kan även erbjuda de perfekta resmålen för familjer med sitt vänliga folk och sköna stränder. Reser ni på tu man hand så kan vi tipsa dig om våra resorts. Gå in och kika på våra erbjudanden i Thailand, Vietnam, på Bali och många andra platser.

Asien
Best Western Asien
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse