Facebook Twitter Google Plus Instagram Chat

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen

Hotell på norska Vestlandet

Bergen - Best Western Plus Hotell Hordaheimen

Ligger centralt i Bergen precis vid fisketorget. Hotellet är ett av Bergens äldsta hotell, men är idag ett modernt affärshotell. De senaste åren har hotellet renoverat sina 88 rum, men har bevarat traditionerna genom att servera traditionell mat 
i "Kaffistova" samt dekorerat med konst och antika möbler på hotellet.

Måløy - Best Western Måløy

Hotellet ligger i centrum av vackra Måløy, en trevlig kustby i yttre Nordfjord. Hotellet har 49 rum. I närområdet hittar du sevärdheter som Kannesteinen, Hornelen, Kråkenes Fyr och Refviksanden.

Sogndal - Best Western Lægreid Hotell

Sogndal - BEST WESTERN Lægreid Hotell
Ligger mitt i Sogndal centrum och är ett modernt hotell, med en varm, personlig och avslappnad atmosfär. Hotellet har 36 rum och är en perfekt 
utgånspunkt for semesterfirare som vill uppleva
Sognefjorden och den vackra naturen i Fjord - Norge.

Stavanger - Best Western Havly Hotel

Centralt beläget i Stavanger centrum, på en lugn gata precis vid butiker och restauranger. Hotellet har 42 rum med bl.a. Jenssen madrasser och stressless-stolar. De senaste åren har hotellet genomgått en stor uppgradering.

Stavanger - Best Western Plus Victoria Hotel

Best Western Plus Victoria Hotel - guest room
Detta trevliga hotell ligger härligt beläget vid vattnet och ger sina gäster underbar närhet till hamnen vid viken Vågen. Hotellet är Stavangers äldsta hotell och ligger i en byggnad som är över 100 år gammal.

Hotellet har 107 rum. På hotellet hittar du även två restauranger och åtta konferensrum i olika storlekar som kan ta mellan 10-200 personer .

Ålesund - Best Western Baronen Hotell

Hotellet ligger i Spjelkavik, ca 10 km från Ålesund. Spjelkavik är en trafikknutpunkt för regionen. Hotellet är ett hemtrevligt hotell, med fokus på personlig service. På sommaren blir hotellet extra barnvänligt, med barnbuffé, barnincheckning och andra aktiviteter för barn. Hotellet har 65 rum och har konferenskapacitet för 80 personer.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse