Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel at 108

Modernt cityhotell med 1900-talscharm

På pulserande Sveavägen i Stockholms innerstad välkomnas du till detta modernt inredda hotell med charmiga inslag från sekelskiftet. Hotellet huserar i två vackra byggnader från tidigt 1900-tal som har renoverats varsamt för att bevara delar av den ursprungliga karaktären. Tack vare det centrala läget erbjuder hotellet optimala förutsättningar att kunna njuta av din vistelse i huvudstaden!

Moderna hotellrum

Hotellet erbjuder både enkelrum och dubbelrum i olika kategorier fördelade på fyra våningar. Du kan också välja att bo i en större studio med pentry eller en lägenhet med kök. Rummen är inredda med gröna paneler, sköna sängar och textilier i fina färger. Alla rum har badrum med golvvärme.


Frukost och middag

Som gäst på Best Western Hotel at 108 kan du varje morgon avnjuta en generös och vällagad frukost. Under sommaren kan du dessutom dricka morgonkaffet på hotellets terrass på innergården. Framåt middagsdags kan du självklart ge dig ut och äta på stan men du har också möjlighet att stanna på hotellet och få dig en god hamburgare i hotellets restaurang Burgers and beer.


Stockholms innerstad

På Sveavägen i Stockholm myllrar det av restauranger, caféer och butiker. Framför hotellet ligger den mysiga parken Observatorielunden där du kan spana in Stockholms gamla observatorium som uppfördes i mitten av 1700-talet. Med endast fem minuters promenad till närmsta tunnelbanestation Odenplan kan du dessutom enkelt och snabbt ta dig till andra platser och spännande sevärdheter i staden.

Kundevurderinger: 3,9/5 (491 anmeldelser)
Best Western Hotel at 108

Sveavägen 108, 113 50 Stockholm

Telefon: +46 855030800

E-post: info@hotelat108.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Hotel at 108. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Burgers & Beer

I hotellets restaurang Burgers and beer kan du avnjuta en saftig hamburgare med krispiga pommes frites och andra tillbehör. Du kan antingen välja från den fasta menyn eller bygga ihop en egen variant med dina favoriter. På dryckesmenyn finns framför allt ett stort utbud av öl men även andra drycker såsom vin och läsk.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Kjæledyr

Husdjur ej tillåtna.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

Cirka 200 meter bakom hotellet finns ett parkeringsgarage med 176 platser varav några har laddstation för elbil. I området finns också gott om gatuparkering mot avgift.


Øvrige tjenester

  • Reception öppen 24 timmar
  • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
  • Frukostbuffé ingår
  • Kemtvätt
  • Lounge/bar
  • Värdeskåp
Gym

Minigym

Hotellet erbjuder ett mindre gym med löpband och fria vikter för dig som vill hålla igång träningen under din vistelse i Stockholm.

Møte & konferanse

90

Hotellrom

1

Møterom

15

Teater

Hotellet har en bokningsbar lokal som kan användas för konferenser och möten av olika slag. För mer informella möten går det också bra att använda hotellets lobby.

Konferansebooking

E-post: info@hotel108.se

Telefon: +46 850239800

  • Konferensrum

    Number of personsMaks 15 gjester

    Ett ljust och flexibelt konferensrum med glasväggar som skapar en öppen atmosfär. Lokalen lämpar sig för olika slags möten och jobbrelaterade sammanträden men även för andra typer av evenemang.

Hvorfor Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.