Best Western Sommarkampanj 2019 medlemmar

Bo hos oss i sommar och få
ett Travel Card värt 20 euro

Det lönar sig att övernatta hos oss i sommar, så missa inte vår medlemskampanj och få lite extra klirr i semesterkassan med ett Travel Card på 20 euro. Erbjudandet gäller när du bor på ett av våra 150 hotell i Sverige, Norge eller Danmark mellan 1 juni-31 juli 2019.

Allt som krävs är att du är medlem i Best Western Rewards och att du registrerar dig som deltagare i kampanjen innan din vistelse. Detta kan du göra nedan.

Kampanjen gäller för både nya och existerande Rewards-medlemmar, så är du inte medlem ännu kan du registrera dig via länken här på sidan. Du blir då automatiskt anmäld till kampanjen.

Ditt Travel Card kan nyttjas som delbetalning på valfritt Best Western-hotell i hela världen.

Varje medlem kan få ett Travel Card på 20 euro under kampanjperioden. Kortet skickas via e-mail 2-3 veckor efter den första kvalificerade vistelsen under kampanjperioden.

Denna rabatt går att kombinera med vårt sommarerbjudande.

 

Tack för din registrering!

Börja spara genom att boka online hos oss nu.

Redan medlem?

Felmeddelande – kunde inte hitta medlem/medlemsnummer

Är du inte medlem?

Bli medlem i Best Western Rewards och ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner över hela världen. 

 

Vanliga frågor om kampanjen

Kampanjerbjudandet är "Få ett 20 EUR** Best Western Travel Card på din första kvalificerade vistelse mellan 1 juni till 31 juli 2019."

Vad är en kvalificerad vistelse?

Best Western Rewards®-medlemmar måste slutföra en kvalificerad vistelse för att få ett 20 EUR Best Western Travel Card®. En "kvalificerad vistelse" definieras som en vistelse som i normalfallet berättigar till Rewards poäng. Exempel på undantag är en vistelse bokad via en online resebyrå, en paketerad bokning via researrangör eller en vistelse bokad till ett kraftigt rabatterat specialpris (se Best Western Rewards programregler för mer information om behörighetskriterier). Utcheckning måste äga rum under kampanjperioden, senast den 31 juli 2019 för att räknas till Kampanjen. Vistelser som har ett incheckningsdatum som överlappar början av kampanjperioden, räknas till kampanjen.

 

Hur lång tid tar det innan jag får mitt 20 EUR Travel Card när jag har slutfört min vistelse?

Medlemmar i Best Western Rewards som har kvalificerat sig för kampanjen och har en giltig e-postadress i sin kundprofil, kommer att få ett virtuellt (via e-post) Travel Card inom 2-3 veckor efter avslutad vistelse.  Medlemmen måste ha en giltig e-postadress för leverans.

 

Behövs medlemmar av Best Western Rewards registrera sig för den här kampanjen för att vara berättigad att tjäna ett 20 EUR Travel Card?

Ja, medlemmar i Best Western Rewards måste vara registrerade för kampanjen innan den första vistelsen för att kvalificera sig till ett 20 EUR Travel Card. Medlemmar i Best Western Rewards kan registrera sig online via hemsidan, via medlemsservice 020-792 752, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via våra hotell.

 

Hur många 20 EUR Travel Cards kan Rewards-medlemmar få under kampanjperioden?

Varje medlem kan få ett (1) 20 EUR Travel Card under kampanjperioden.

 

Vad är giltighetstiden på 20 EUR Travel Card?

Utgångsdatumet kommer att variera. Varje 20 EUR Travel Card har en giltighetstid på 120 dagar från utställande datum. Utgångsdatum anges på presentkortet.

 

Vad händer om jag har en giltig e-postadress i min medlemsprofil, men jag föredrar att få ett plastkort med 20 EUR som skickas till mig?

Inga plastkort kommer att distribueras för denna kampanj.

 

Det har gått mer än 3 veckor, och jag har inte fått mitt e-postade Travel Card än?

Ibland kan e-post fastna i ditt spamfilter. Kontrollera att du har lagt till Best Western i dina godkända e-postmeddelanden. Om du vill att vi skickar om ditt Travel Card vänligen kontakta Best Western Rewards medlemsservice 020-792 752, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Kan alla medlemmar i Best Western Rewards delta?

Ja, alla medlemmar i Best Western Rewards är berättigade till denna kampanj, oavsett hemland. De "kvalificerade vistelserna" gäller också alla Best Western hotell över hela världen.

 

Varför registrerar Best Western inte automatiskt alla befintliga Best Western Rewards-medlemmar i säsongskampanjerna?

Att erbjuda kunder att registrera sig för kampanjer engagerar dem i vårt Best Western Rewards-program och vårt varumärke, och det hjälper oss också att mäta effekten av våra kampanjer, så att vi vet vad vi ska fortsätta att marknadsföra och vad vi eventuellt kan förbättra. Vi vill att du ska kunna välja vad som passar dig bäst.

 

Kan förfallodatumet på mitt Travel Card förlängas?

Nej, det finns inga tillägg på dessa kampanjkort.

Menu

 Svenska
Menu