Bra att veta när du planerar att boka hotell i Malmö

Funderar du över att spendera några nätter på hotell i fina Malmö? Då har du en mängd vackra platser och spännande sevärdheter som väntar dig. Oavsett om du reser själv, med din partner eller med familjen så är Malmö en stad som erbjuder något för alla. Här kan du ha en aktiv vistelse med besök på Malmöhus och shoppingcentret Emporia, men också bara njuta av några avkopplande dagar på ett bekvämt hotell i Malmö och mat på stans fantastiska restauranger. Vad väljer du? Fortsätt läsa för att få inspiration till nästa gång du ska boka hotell i Malmö.

Läs mer

Sommarsemester i Stockholm

Vår huvudstad är vacker året om, men den är något alldeles speciellt under sommaren. Vattnet som rinner genom hela staden, de mysiga parkerna fulla av folk, skärgårdsbåtarna som långsamt puttrar fram och alla uteserveringar som bjuder in till härliga måltider och avkoppling. Det är inte svårt att förstå att så många turister, inhemska som utländska, väljer att spendera sina semesterdagar just där. Boka ett hotell i Stockholm du också och upptäck allt underbart staden har att uppleva under sommaren.

Läs mer

Hotell Västerås: Bra att veta

Om du väljer att bo på hotell i Västerås har du möjlighet att uppleva både äldre och nyare historia. Det var i Västerås som det beslutades om att Sverige skulle reformeras 1527, och det var även i Västerås som H&M och ICA startade upp sina verksamheter. Men staden satsar även mycket på innovation och vetenskap, och vare sig du vill utforska historien eller nya tekniker så finns det sevärdheter att besöka i Västerås.

Läs mer

En guide för när du ska boka hotell i Helsingborg

Helsingborg ligger vackert beläget där sundet mellan Sverige och Danmark är som smalast och är därför ett populärt besöksmål bland såväl svenskar som danskar. Här bjuds du på ett rikt kulturliv, bra shopping och vackra miljöer samt ett stort hotellutbud som passar de flesta ressällskap. Med många hotell kan det dock bli svårt att veta vad man ska välja, så här kommer en guide om allt du behöver tänka på för att välja rätt hotell i Helsingborg för just din semester!

Läs mer

Boka hotell i den charmiga universitetsstaden Linköping

Om du är sugen på att besöka svenska destinationer som lockar med både ett modernt och innovativt uteliv och gammal och intressant historia är Linköping en av de bästa! Staden grundades redan under 1100-talet och har därför en mängd spännande sevärdheter och besöksmål som berättar om dess historia. Linköping är även en populär universitetsstad dit mängder av människor väljer att flytta för att läsa vid Linköpings universitet, vilket bidrar med mycket liv och rörelse. Boka ett hotell i Linköping och upptäck allt intressant den charmiga staden har att erbjuda!

Läs mer

Menu

 Svenska
Menu