Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad med attraktioner och sevärdheter som passar alla. Liseberg är ett självklart besöksmål för både barnfamiljer och kompisgäng och Avenyn och alla gallerior erbjuder shopping i världsklass. Den kulturintresserade har heller inte kommit fel då det varje år anordnas stora konserter och föreställningar på stadens scener och arenor.

Läs mer

Tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall

Tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall

Oavsett om ni reser som familj, par eller kollegor kommer det att finnas ett passande hotell i Sundsvall. Här finns också aktiviteter för alla - alltifrån spännande äventyrsbad med klätterväggar och vattenpister till härlig shopping och fantastiska naturupplevelser. Dessutom ligger en av Casino Cosmopols fyra anläggningar i Sundsvall, vilket passar perfekt för den som vill ha en rolig utekväll och samtidigt testa lyckan i spel. Nedan följer 4 ytterligare tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall. 

Läs mer

Anledningar till att boka hotell i Örebro

Anledningar till att boka hotell i Örebro

Att boka hotell i Örebro är ett populärt val för både familjen och affärsresenären. Runt om i staden finns en mängd trevliga kursgårdar och konferensanläggningar som lockar företag och eventbyråer. Stadens tillgängliga läge mellan Stockholm och Göteborg gör att den är lätt att nå för medarbetare över hela Sverige. För dig som reser med familjen finns det i stället en mängd spännande aktiviteter att ägna dagen åt. Vad sägs om att låta familjen tävla i fängelseäventyret Prison Island eller besöka Gustavsvik för en blöt dag bland vattenrutschkanor och tät djungel? I Örebro finns något för alla och så även när det kommer till hotell. Nedan följer några av de bästa anledningarna till varför du ska boka ditt hotell i just Örebro.

Läs mer

Konferenshotell - arbete och inspiration under samma tak

Konferenshotell - arbete och inspiration under samma tak

Kicka igång hösten med en uppgiggande konferens!

För att motivera din personal i så hög utsträckning som möjligt kan du bjuda in till ett arrangemang som varvar rekreation, arbete och teambuilding - allt under ett och samma tak.

Om du planerar ett två- eller flerdagarsevenemang är det viktigt att tänka på att det behöver finnas möjlighet för mötesdeltagarna att sova över. Ett konferenshotell erbjuder alltid bekväma rum och övernattningsmöjligheter, och kan också stötta er under hela konferensen. Från planering, via genomförande till utvärdering. På en sådan anläggning kan du också vara säker på att det finns goda möjligheter till måltider och servering. Helt nödvändiga inslag under ett par intensiva dagar av det här slaget.

Läs mer

Menu

 Svenska
Menu