Anledningar till att boka hotell i Örebro

Anledningar till att boka hotell i Örebro

Att boka hotell i Örebro är ett populärt val för både familjen och affärsresenären. Runt om i staden finns en mängd trevliga kursgårdar och konferensanläggningar som lockar företag och eventbyråer. Stadens tillgängliga läge mellan Stockholm och Göteborg gör att den är lätt att nå för medarbetare över hela Sverige. För dig som reser med familjen finns det i stället en mängd spännande aktiviteter att ägna dagen åt. Vad sägs om att låta familjen tävla i fängelseäventyret Prison Island eller besöka Gustavsvik för en blöt dag bland vattenrutschkanor och tät djungel? I Örebro finns något för alla och så även när det kommer till hotell. Nedan följer några av de bästa anledningarna till varför du ska boka ditt hotell i just Örebro.

Läs mer

Konferenshotell - arbete och inspiration under samma tak

Konferenshotell - arbete och inspiration under samma tak

Kicka igång hösten med en uppgiggande konferens!

För att motivera din personal i så hög utsträckning som möjligt kan du bjuda in till ett arrangemang som varvar rekreation, arbete och teambuilding - allt under ett och samma tak.

Om du planerar ett två- eller flerdagarsevenemang är det viktigt att tänka på att det behöver finnas möjlighet för mötesdeltagarna att sova över. Ett konferenshotell erbjuder alltid bekväma rum och övernattningsmöjligheter, och kan också stötta er under hela konferensen. Från planering, via genomförande till utvärdering. På en sådan anläggning kan du också vara säker på att det finns goda möjligheter till måltider och servering. Helt nödvändiga inslag under ett par intensiva dagar av det här slaget.

Läs mer

Best Breakfast

Vit papper BB logo 1140x300
 
bwr redeem familyonbeach
 

HUR SER VÄRLDENS BÄSTA FRUKOST UT?

 

Detta tack vare den skickliga kocken Tina Nordström som hjälpt till med att ta fram det välsmakande och nyttiga frukostkonceptet Best Breakfast by Tina.

Vi kallar det Best Breakfast, hoppas det smakar!

 
I Meet the Locals hittar du ett axplock från våra lokala favoriter. Det är närodlat, småskaligt och underbart gott. Undrar du över något, fråga gärna vår personal, de är också "locals". Ju närmare, desto godare.

Menu

 Svenska
Menu