Boka hotell i Uppsala: Saker att se och göra när du besöker staden

Boka hotell i Uppsala: Saker att se och göra när du besöker staden

Uppsala är en vacker stad i Uppland med en mängd spännande sevärdheter och historiska platser. Det har dessutom blivit ett kyrkligt centrum i Sverige med sin pampiga domkyrka och en plats för utbildning tack vare Uppsala Universitet. Det är helt enkelt en härlig plats för både bosatta och besökare och är ett perfekt besöksmål för en mysig weekend. Nedan följer några tips på saker att se och göra när du besöker staden och bor på hotell i Uppsala

Läs mer

Hotell i Malmö - därför borde detta bli nästa destination för familjeresan

Hotell i Malmö - därför borde detta bli nästa destination för familjeresan

Malmö - Sveriges tredje största stad och en plats full av olika kulturer, sevärdheter och spännande aktiviteter. Detta är ett perfekt resmål för hela familjen och genom att boka en weekend med hotell i Malmö får ni en paus från vardagen med tid för bara varandra. Att hitta på roliga saker tillsammans och komma bort från vardagsmiljön är alltså inte bara viktigt för en själv, utan också för ens relationer. Genom att boka ett hotell i Malmö får ni chans att hitta på roliga saker tillsammans med närhet till aktiviteter som alla gillar. Nedan följer fem anledningar till varför ni borde boka ett hotell i Malmö nästa gång ni planerar en familjesemester.

Läs mer

Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad med attraktioner och sevärdheter som passar alla. Liseberg är ett självklart besöksmål för både barnfamiljer och kompisgäng och Avenyn och alla gallerior erbjuder shopping i världsklass. Den kulturintresserade har heller inte kommit fel då det varje år anordnas stora konserter och föreställningar på stadens scener och arenor.

Läs mer

Tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall

Tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall

Oavsett om ni reser som familj, par eller kollegor kommer det att finnas ett passande hotell i Sundsvall. Här finns också aktiviteter för alla - alltifrån spännande äventyrsbad med klätterväggar och vattenpister till härlig shopping och fantastiska naturupplevelser. Dessutom ligger en av Casino Cosmopols fyra anläggningar i Sundsvall, vilket passar perfekt för den som vill ha en rolig utekväll och samtidigt testa lyckan i spel. Nedan följer 4 ytterligare tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall. 

Läs mer

Anledningar till att boka hotell i Örebro

Anledningar till att boka hotell i Örebro

Att boka hotell i Örebro är ett populärt val för både familjen och affärsresenären. Runt om i staden finns en mängd trevliga kursgårdar och konferensanläggningar som lockar företag och eventbyråer. Stadens tillgängliga läge mellan Stockholm och Göteborg gör att den är lätt att nå för medarbetare över hela Sverige. För dig som reser med familjen finns det i stället en mängd spännande aktiviteter att ägna dagen åt. Vad sägs om att låta familjen tävla i fängelseäventyret Prison Island eller besöka Gustavsvik för en blöt dag bland vattenrutschkanor och tät djungel? I Örebro finns något för alla och så även när det kommer till hotell. Nedan följer några av de bästa anledningarna till varför du ska boka ditt hotell i just Örebro.

Läs mer

  • 1
  • 2

Menu

 Svenska
Menu