• Hem
  • blog
  • Anledningar till att boka hotell i Örebro

Anledningar till att boka hotell i Örebro

Att boka hotell i Örebro är ett populärt val för både familjen och affärsresenären. Runt om i staden finns en mängd trevliga kursgårdar och konferensanläggningar som lockar företag och eventbyråer. Stadens tillgängliga läge mellan Stockholm och Göteborg gör att den är lätt att nå för medarbetare över hela Sverige. För dig som reser med familjen finns det i stället en mängd spännande aktiviteter att ägna dagen åt. Vad sägs om att låta familjen tävla i fängelseäventyret Prison Island eller besöka Gustavsvik för en blöt dag bland vattenrutschkanor och tät djungel? I Örebro finns något för alla och så även när det kommer till hotell. Nedan följer några av de bästa anledningarna till varför du ska boka ditt hotell i just Örebro.

 

 

Rum med vacker utsikt

Vad sägs om utsikt över vackra Örebro Slott från 1300-talet, det myllrande Stortorget eller den glittrande Svartån? Allt detta är möjligt när du bor på hotell i Örebro. Från ditt rum kan du kika ner på flanerande människor eller vacker natur samtidigt som du njuter av något gott att dricka från minibaren.

 

Tillgång till restaurang och bar/lounge

Att bo på hotell är ofta sammankopplat med bekvämligheter och nära tillgång till det mesta. Även om det såklart är kul att testa stadens restauranger kan det vara bekvämt om det finns tillgängligt direkt på hotellet. Särskilt för dig som reser med barn eller som affärsresenär och vill att det ska vara smidigt att ta sig till och från middagen. När du bokar hotell i Örebro är det därför en god idé att titta efter alternativ där det finns en restaurang eller bar tillgänglig.

 

Möjlighet att parkera bilen gratis

Reser du med bil är det en stor fördel att boka hotell i Örebro med gratis parkeringsplats. På så sätt slipper du lägga pengar på att ställa bilen utanför hotellet och kan dessutom känna trygghet i att den står på ett mer skyddat område.

 

Gratis WiFi och andra bekvämligheter

För både affärsresenären och familjen är det viktigt att boka ett hotell i Örebro där det finns tillgång till gratis WiFi. På så sätt kan du fortsätta att arbeta effektivt eller hålla kontakten med dina kollegor på hemmaplan och familjen kan dela sina upplevelser från staden på sociala medier. Förutom WiFi kan du räkna med saker som vattenkokare, strykjärn, minibar och säkerhetsskåp när du bor på hotell i Örebro.

 

Hitta ditt bästa hotell i Örebro

För att hitta de bästa alternativen på hotell i Örebro gäller det att lägga lite extra tid på research. Kika på vilka hotell som finns tillgängliga för dina speciella datum och om det finns några speciella erbjudanden tillgängliga. Best Western erbjuder till exempel två kvalitativa hotell i Örebro som passar både affärsresenärer, familjer och par.

Menu

 Svenska
Menu