• Hem
  • blog
  • Tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall

Tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall

Oavsett om ni reser som familj, par eller kollegor kommer det att finnas ett passande hotell i Sundsvall. Här finns också aktiviteter för alla - alltifrån spännande äventyrsbad med klätterväggar och vattenpister till härlig shopping och fantastiska naturupplevelser. Dessutom ligger en av Casino Cosmopols fyra anläggningar i Sundsvall, vilket passar perfekt för den som vill ha en rolig utekväll och samtidigt testa lyckan i spel. Nedan följer 4 ytterligare tips på saker att göra när du bor på hotell i Sundsvall. 

 

 1. Leta reda på fartfyllda aktiviteter

För den som letar efter lite extra fart och fläkt finns det en hel del spännande aktiviteter i denna vackra norrländska stad. Vad sägs om att utmana familjen i klättring på väggen i äventyrsbadet Himlabadet, ta med kompisarna på en racingtur på Mittsverigebanan eller testa på en mängd roliga inomhus- och utomhusaktiviteter på nöjesanläggningen Nöjeshallen? Bokar du ett hotell i Sundsvall har du möjlighet att fylla varenda minut med en rolig och fartfylld aktivitet.

2. Upptäck Norrlands eget Hawaii och bo på hotell Sundsvall

Är du däremot sugen på att njuta av sköna bad och magiska sandstränder är det till Alnö du ska bege dig. Denna plats brukar kallas för Norrlands Hawaii och bjuder på en mängd friluftsbad och badvikar sommartid. En av dem större är Tranviken där det både finns tempererad bassäng, minigolf och restaurang. Perfekt för en heldag när sommaren är som bäst! Bor du på hotell i Sundsvall centrum tar det cirka 25 minuter med bil till Tranviken och Alnö.

3. Besök friluftsmuseet Norra Berget

En annan vacker plats du får chansen att uppleva när du väljer att boka hotell i Sundsvall är friluftsmuseet Norra Berget. Har du någon gång besökt Skansen i Stockholm påminner denna plats lite om det. Här finns både lekpark, naturreservat, djur, historiska byggnader, kulturhistoriska odlingar och en mängd spännande evenemang för hela familjen.

4. Njut av en dag full av shopping

För bästa shoppingläge - boka hotell i Sundsvall centrum med nära avstånd till både Stenstan och gallerior som In:Gallerian och Birsta City. Ta med vännerna, familjen eller partnern och spana in alltifrån välkända butikskedjor till lokala små butiker.

Boka hotell i Sundsvall

Besök Best Western för att boka hotell i Sundsvall och se vilka erbjudanden som finns tillgängliga just idag. På Best Western Hotel Baltic bor du centralt i Sundsvalls gamla stenstad på ett bekvämt hotell som passar alla resesällskap. Börja dagen med en skön stund på bastu- och relaxavdelningen och avsluta med en god middag på Mamma Augustas Kök - allt för att du ska få en så trevlig vistelse i Sundsvall som möjligt.

Menu

 Svenska
Menu