• Hem
  • blog
  • Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Därför bör du boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad med attraktioner och sevärdheter som passar alla. Liseberg är ett självklart besöksmål för både barnfamiljer och kompisgäng och Avenyn och alla gallerior erbjuder shopping i världsklass. Den kulturintresserade har heller inte kommit fel då det varje år anordnas stora konserter och föreställningar på stadens scener och arenor.

Boka ett hotell nära centralstationen i Göteborg för att snabbt och enkelt kunna ta dig till de platser du är intresserad av att besöka, antingen till fots eller med hjälp av de ikoniska spårvagnarna. Det är ett bra alternativ för både privatresenärer och affärsresenärer och gör att du inte behöver lägga onödigt mycket tid på att ta dig mellan olika platser, utan kan få ut så mycket av ditt besök som möjligt.

Hotell i Göteborg för dig som vill bo bekvämt med vacker utsikt

Förutom att ha nära till det mesta när du bor på ett hotell i Göteborg nära centralstationen kommer du kunna välja på boenden med bekväma rum och moderna faciliteter. På Best Western Plus Hotel Waterfront Göteborg har du möjlighet att bo i sviter med vacker utsikt över stadens hamninlopp och passar både familjer och du som reser med din partner eller en kompis. Även affärsresenärerna kommer ha tillgång till allt de behöver i de fräscha konferens- eller mötesrummen och kan sedan koppla av i bastun, bubbelpoolen eller ångbadet.

Ett par andra hotell som ligger nära centralstationen i Göteborg är Best Western Tidbloms Hotel och Best Western Plus Hotel Mektagonen. Båda erbjuder egen restaurang för den som vill kunna gå direkt från rummet till middagen utan att ta på sig jackan, men har också endast cirka 30 minuters promenad in till Avenyn och stadens övriga bar- och restaurangutbud. Att bo på ett hotell i Göteborg nära centralstationen är inte bara smidigt för de som ankommer med tåg, utan också för de som landar med flyg på Landvetter. Flygbussarna tar dig då snabbt och enkelt in till city där du sedan kan ta dig vidare till ditt boende. Perfekt för företag med anställda runt om i Sverige och resten av världen som ska samlas på ett hotell i Göteborg nära centralstationen för möte och konferens.

Hotell i centrala Göteborg med nära till allt

Något som är otroligt tråkigt när man besöker en annan stad är att lägga tid på att ta sig mellan olika attraktioner. Att då bo på ett centralt beläget hotell gör det möjligt att spendera tiden där du verkligen vill, vilket är särskilt viktigt om det handlar om några få dagar. Kanske vill barnen till Liseberg, du till Botaniska trädgården och din partner till Sjöfartsmuseet? Välj då ett hotell vid centralstationen i Göteborg för att kunna hoppa på den spårvagn eller buss som tar er rätt. Till vissa attraktioner är det till och med så nära avstånd att det går att promenera.

Centralstationen i Göteborg - ett besöksmål i sig

Göteborg är som sagt Sveriges näst största stad och har därför mängder av både mysiga och fartfyllda aktiviteter att erbjuda. Det spelar ingen roll vilken årstid på året det är, utan genom att söka runt på nätet eller be om tips från hotellets personal kommer du och ditt resesällskap snabbt att hitta något kul att göra. Förutom de typiska besöksmålen som Liseberg, Universeum, Avenyn och Botaniska trädgården finns det en mängd parker, museum, vandringar och historiska platser som gör att du kommer lära känna staden lite bättre. Faktum är att även själva centralstationen kan vara värt ett besök i sig. Där finns mängder av restauranger och caféer med mat och dryck från världens alla hörn, samt många intressanta butiker med utbud som passar alla. Väljer du därför att boka ett hotell vid centralstationen i Göteborg har du inte bara nära till kollektivtrafik och stadskärna, utan också en mängd alternativ för mat och shopping i stationshuset.

Kika närmare på de boenden Best Western erbjuder i centrala Göteborg och boka en mysig hotellvistelse redan idag. Det spelar ingen roll om du vill komma iväg under sommar, vår, höst eller vinter - Göteborg välkomnar dig alltid med öppna armar. Vad sägs om att fira in våren i den Botaniska trädgården och se hur alla blomknoppar börjar spricka i solen? Eller varför inte boka en biljett till Mumford & Sons på Scandinavium i maj och kombinera det med några härliga hotellnätter?

Menu

 Svenska
Menu