giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

 • 1 Natt

Uppdatera
Bergen Bors Hotel

Hotel Details Bergen Bors Hotel Bergen, Norway

icon of map and pin for directions
Vagsallmenningen 1
Bergen, 5014
Norway

Avgiftsfritt nummer

020 88 15 41

Internationella nummer

Hotellnummer

+47 55336400

Incheckning

3:00 P.M. CET

Utcheckning

12:00 P.M. CET

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Hotellbeskrivning

I en vackert historisk byggnad ligger Bergen Børs Hotel - ett exklusivt designhotell. Det centrala hotellet passar alla som vill unna sig en exklusiv och unik hotellupplevelse. 

Designern, ClaessonKoivistoRune, har skapat ett klassiskt men ändå modernt hotell som hyllar den historiska byggnaden och ger den ett nytt sammanhang i det moderna Bergen.

Det centrala Bergen Børs Hotel har några av Bergens allra bästa rum och sviter. Hotellet ligger mycket nära de populära ställena Fisketorget, Bryggen, Torgalmenningen och Strandgatens shoppinggata. Stadens bar- och restaurang områden ligger också i närheten. Men du behöver inte ens lämna byggnaden för att äta i Bergens bästa restaurang. Hotellets egen restaurang är den första och enda restaurangen i Bergen som har tilldelats en Michelin-stjärna. Maten på menyn är västerländsk och utgår från traktens lokala ingredienser.

Bergen betraktas som en av de vackraste städerna i världen och att bo på Hotel Bergen Børs kommer att förbättra din upplevelse ytterligare. Välkommen!

Rum och sviter
Hotellet har 127 rum och sviter som all uppfyller även dina högsta förväntningar. De specialbeställda möbler i kombination med den modern skandinavisk design gör att hotellet till något extra speciellt. Här kan du bo i allt från ett enkelrum och upp till en 54 kvadratmeter stor svit med havsutsikt. Sviterna på Bergen Børs Hotel ligger i en helt egen klass och det gäller speciellt sviten som tidigare användes som börskontor. 

Bergens första och enda Michelin-stjärniga restaurang
I hotellets  stora bar kan du hitta den första och enda Michelin-stjärniga restaurangen i hela Bergen. Restaurangen Bare skapades av de entusiastiska grundarna Øystein Ellingsen och Morten Tungesvik. De har tillsammans med ett ambitiöst köksteam skapat en kulinarisk upplevelse i världsklass.

Restaurangen serverar säsongsbetonade menyer med och maten är tillagad med de finaste ingredienserna. De kreativa rätterna fokuserar på nordiska smaker och de lokala ingredienserna i fjordlandskapet. Som gäst kommer du att kunna njuta av en fantastisk matupplevelse som kommer att utmana, inspirera och överraska dig.


Hotellpolicy

Djurpolicy

Husdjur tillåtna, 300 NOK per vistelse


Kategori

Adress
Sömnkvalité
Rum
Service
Värde
Renlighet
 • Idealisk läge med flera av Bergens trevligaste restauranger i samma kvarter och fiskemarknaden, hamnen med utflyktsbåtar och -bussar tvärs över gatan. Världsarvsskyddade Bryggen bara fem minuters ...

  Vid Flitigturist
  Stockholm, Sverige På 2018-06-01
 • Bra service vid frågor Mycket god frukost med stort utbud Mkt bra gym för att vara hotel Dålig utsikt från just vårt rum då vi hade ventilationsaggregat utanför rummet Mycket bra läge mitt i ...

  Vid franksH548MX
  Lund, Sverige På 2018-05-01
 • Snyggt, modernt och centralt. Mycket trevlig och lösningsinriktad personal. Problem uppstod med oljud i rummet och det löste man utan diskusion. Lokal hotellkedja från Bergen som är mån om sina ...

  Vid goggob
  På 2017-08-01
 • We spent three nights in a Superior Room with view to Bryggen and the harbour. The style and furniture of the room was super elegant but also cosy, so that we felt like home (no, better). The staff ...

  Vid TravelerNumber19
  Tromsø, Norge På 2021-01-01
 • Bergen Børs claims to be a luxury hotel, but they might be setting the bar a bit too high. We stayed in a historic room, very lovely, and the bathroom was awesome. However, a few details spoiled the ...

  Vid kikki59
  Bergen, Norge På 2020-10-01

Adress

Serviceutbud

Hotell

 • 100% rökfritt hotell
 • Restaurang
 • Full Service-hotell
 • Frukostbuffé ingår
 • Cocktaillounge, som ligger i den gamla handelskammaren. Detta är den vackraste baren i staden och kanske i Norge. Denna dolda pärla erbjuder exklusiv inredning, ett utmärkt urval av drycker och en avslappnad atmosfär.
 • Hiss
 • Receptionen är öppen 24 timmar
 • Värdeskåp
 • Is-/varuautomater
 • Högre priser kan gälla för helgdagar/speciella evenemang

Rum

 • TV
 • Väckningssamtal
 • Spjälsäng tillgänglig, 150 NOK
 • Extrasäng tillgänglig, 300 NOK

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu