giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Spara 10% eller mer när du bokar idag! Klicka för att se mer och lägre priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Spara 10% eller mer när du bokar idag! Klicka för att se mer och lägre priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

 • 1 Natt

Uppdatera
Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western Malmo, Sweden

icon of map and pin for directions
Baltzargatan 45
Malmo, 211 36
Sweden

0.0mi/0.0km

Avgiftsfritt nummer

020 792 752

Internationella nummer

Hotellnummer

+46 406655700

Incheckning

3:00 P.M. CEST

Utcheckning

12:00 P.M. CEST

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hotellbeskrivning

Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western
Vi på Hotel Baltzar Jacobsen önskar dig välkommen till Malmö. Vårt hotell ligger i stadens absoluta centrum, i ett vackert sekelskifteshus från slutet av 1800-talet. Vi har hela 45 rum fördelade på fem våningar. Från hotellet har du nära till flera förbindelser, bland annat Centralstationen och även de olika flygbussarna.

Våra rena och fräscha rum är allihopa rökfria. Hos oss hittar du både prisvärda enkelrum, rymliga dubbelrum, stora familjerum och även lite mer trivsamma rum med utsikt mot Baltzarsgatan eller Södergatan.

De största rymmen har plats för fyra gäster. Det finns även möjlighet att lägga till extrasäng eller spjälsäng vid behov. Vill du ta med dig husdjur har vi speciella rum som passar utmärkt för detta. En del av rummen är även tillgänglighetsanpassade, se bara till att prata med receptionen innan för att säkerställa att du får ett sådant rum om det behövs.

Vår reception har öppet dygnet runt och vi ger även gästerna rabatt på ett närliggande gym, perfekt för de som vill träna under vistelsen. I priset ingår även en god frukostbuffé. Självklart har vi gratis wi-fi.

Du kan enkelt ta dig till vårt hotell från Centralstationen, promenaden tar cirka 10 minuter. Vi tillhandahåller ingen egen parkering, däremot ligger parkeringshuset Von Conow i närheten, öppet för infart fram till klockan 21 på vardagar och 19 på helger. Du kan köra ut när du vill. Betalningen sker i garaget. Det finns även möjlighet att parkera på de närliggande gatorna eller på Stortorget, vilket ligger cirka 100 meter från hotellet.

Att göra i närheten
Malmö är en levande stad, full med kultur, historia och spännande event. Eftersom vårt hotell ligger mitt i den medeltida stadskärna kan du med fördel utforska denna vackra del av Malmö. Här finns ett flertal butiker, caféer och restauranger att besöka.

Fortsätter du västerut når du tids nog Slottsträdgården och Malmöhus Slott. Detta medeltida slott, beläget på Slottsholmen, uppfördes mellan 1526 och 1539.  Det är ett av de äldsta bevarade renässansslotten i hela Norden. I samband med att du besöker slottet kan du även besöka flera museer i slottet och i närheten.

En kort promenad från Malmöhus Slott ligger Malmö Saluhall. Inuti det numera kulturminnesskyddade godsmagasinet hittar du mängder av krögare och handlare. Det är en plats fylld med mat som du både kan äta på plats eller ta med dig. Malmö Saluhall är en kreativ del av staden som uppskattas av både turister och lokalinvånare, gamla och unga, stora som små.

Detta är bara några av de saker som finns att göra i närheten av vårt hotell. Du kan även utforska andra delar av staden, titta på elitfotboll i Swedbank Stadion, besöka Ribersborgsstranden för att våga dig på ett dopp eller kanske något helt annat. Oavsett vad du har för planer kan du räkna med att få sova gott när du bokar ett av våra rum. Varmt välkommen till vårt hotell.


Hotellpolicy

Djurpolicy

Husdjur är ej tillåtna


Kategori

Adress
Sömnkvalité
Rum
Service
Värde
Renlighet
 • Visst, interiör och inredning behöver lite kärlek, men: vilket Läge, mitt i stan och nära till allt! Rent rum, skön säng, bra frukost och jättetrevlig personal :) Och tv (modern) och wifi funkar ...

  Vid Cecilia S
  På 2019-08-01
 • Jag tror ändå jag har mycket högre ställda krav på ett hotell än vad detta kan erbjuda. Det ända som är fullpoängare är läget. Rummet vi fick var stort, men ohyggligt gammalt. Allt behövde en större ...

  Vid 940anderss
  Göteborg, Sverige På 2019-07-01
 • Vi kom in i receptionen där frukostmatsalen låg brevid, och blev överraskade, såg fint ut. Men rummet tycker jag nog behöver en uppfräschning. Ett plus med stora handdukar och tvål, schampoo och ...

  Vid ceciliakarlss0n
  Göteborg, Sverige På 2019-07-01
 • Fantastiskt läge mitt i Malmö. Nära till Slottsparken och city. Lagom stor frukost som alla i familjen gillade, från korv- och äggrörepappan till vegandottern. Sköna sängar, bra luftkonditionering ...

  Vid Global65595433358
  På 2019-06-01
 • Mycket bra, men inte moderna rum. Mysigt möblerat och skön säng. Fräscht badrum. Jag uppskattade att man kunde öppna fönstren, vilken inte är självklart på nyare hotell. Frukosten var god. Läget bra ...

  Vid PeterRyet
  Swansea, Storbritannien På 2019-05-01

Serviceutbud

Hotell

 • 100% rökfritt hotell
 • Restaurant på hotellet
 • Frukostbuffé ingår
 • Receptionen är öppen 24 timmar
 • Fotokopieringstjänster
 • Dataportar
 • Högre priser kan gälla för helgdagar/speciella evenemang

Rum

 • TV

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu