giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

 • 1 Natt

Uppdatera
Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Baltzar Jacobsen Malmo, Sweden

icon of map and pin for directions
Baltzargatan 45
Malmo, 211 36
Sweden

Avgiftsfritt nummer

020 792 752

Internationella nummer

Hotellnummer

+46 406655700

Incheckning

3:00 P.M. CEST

Utcheckning

12:00 P.M. CEST

Lokal Valuta

(SEK)

Hotellbeskrivning

Hotel Baltzar Jacobsen, Sure Hotel Collection by Best Western
Vi på Hotel Baltzar Jacobsen önskar dig välkommen till Malmö. Vårt hotell ligger i stadens absoluta centrum, i ett vackert sekelskifteshus från slutet av 1800-talet. Vi har hela 45 rum fördelade på fem våningar. Från hotellet har du nära till flera förbindelser, bland annat Centralstationen och även de olika flygbussarna.

Våra rena och fräscha rum är allihopa rökfria. Hos oss hittar du både prisvärda enkelrum, rymliga dubbelrum, stora familjerum och även lite mer trivsamma rum med utsikt mot Baltzarsgatan eller Södergatan.

De största rymmen har plats för fyra gäster. Det finns även möjlighet att lägga till extrasäng eller spjälsäng vid behov. Vill du ta med dig husdjur har vi speciella rum som passar utmärkt för detta. En del av rummen är även tillgänglighetsanpassade, se bara till att prata med receptionen innan för att säkerställa att du får ett sådant rum om det behövs.

Vår reception har öppet dygnet runt och vi ger även gästerna rabatt på ett närliggande gym, perfekt för de som vill träna under vistelsen. I priset ingår även en god frukostbuffé. Självklart har vi gratis wi-fi.

Du kan enkelt ta dig till vårt hotell från Centralstationen, promenaden tar cirka 10 minuter. Vi tillhandahåller ingen egen parkering, däremot ligger parkeringshuset Von Conow i närheten, öppet för infart fram till klockan 21 på vardagar och 19 på helger. Du kan köra ut när du vill. Betalningen sker i garaget. Det finns även möjlighet att parkera på de närliggande gatorna eller på Stortorget, vilket ligger cirka 100 meter från hotellet.

Att göra i närheten
Malmö är en levande stad, full med kultur, historia och spännande event. Eftersom vårt hotell ligger mitt i den medeltida stadskärna kan du med fördel utforska denna vackra del av Malmö. Här finns ett flertal butiker, caféer och restauranger att besöka.

Fortsätter du västerut når du tids nog Slottsträdgården och Malmöhus Slott. Detta medeltida slott, beläget på Slottsholmen, uppfördes mellan 1526 och 1539.  Det är ett av de äldsta bevarade renässansslotten i hela Norden. I samband med att du besöker slottet kan du även besöka flera museer i slottet och i närheten.

En kort promenad från Malmöhus Slott ligger Malmö Saluhall. Inuti det numera kulturminnesskyddade godsmagasinet hittar du mängder av krögare och handlare. Det är en plats fylld med mat som du både kan äta på plats eller ta med dig. Malmö Saluhall är en kreativ del av staden som uppskattas av både turister och lokalinvånare, gamla och unga, stora som små.

Detta är bara några av de saker som finns att göra i närheten av vårt hotell. Du kan även utforska andra delar av staden, titta på elitfotboll i Swedbank Stadion, besöka Ribersborgsstranden för att våga dig på ett dopp eller kanske något helt annat. Oavsett vad du har för planer kan du räkna med att få sova gott när du bokar ett av våra rum. Varmt välkommen till vårt hotell.


Hotellpolicy

Djurpolicy

Husdjur är ej tillåtna


Kategori

Adress
Sömnkvalité
Rum
Service
Värde
Renlighet
 • Trevligt mindre hotell med väldigt bra pris prestanda, personalen förgyllde tillvaron med mycket bra service. Rummen var rena och trevliga trots att dom varit med ett antal år. Jag kan rekommendera ...

  Vid ulrik147
  Sundsvall, Sverige På 2020-02-01
 • Bodde en natt här och det var ett lugnt och bra hotell. Rummet var fint och tyst. Frukosten mycket bra. Servicen i övrigt var mycket bra. Läget med nästan omedelbar tillgång till gågatans affärer och ...

  Vid Leif N
  Sverige På 2020-01-01
 • Första besöket men säkert inte mitt sista. Utomordentligt bemötande av all personal. Tyst rum. Prisvärt. God frukost. Fantastiskt läge mitt i stan, mycket restauranger i närheten. 5 min till ...

  Vid lottassyrra
  boden På 2020-01-01
 • Perfekt läge mitt i stan. Trevlig och serviceinriktad personal och god frukost. Extra plus för badkar på rummet. Är alltid uppskattat tycker jag. Nära till restauranger, gågatan och stationen. Vill ...

  Vid TiTe80
  Ystad, Sverige På 2020-01-01
 • Läget är centralt och det är super. Dock Väldigt lyhört då man hör de som går på våningen ovanpå, tapeter som sitter löst, duschslangen trasig fast den är nybytt enligt receptionem och de skulle fixa ...

  Vid 433henriks
  Surahammar, Sverige På 2019-11-01

Serviceutbud

Hotell

 • 100% rökfritt hotell
 • Restaurant på hotellet
 • Frukostbuffé ingår
 • Receptionen är öppen 24 timmar
 • Fotokopieringstjänster
 • Dataportar
 • Högre priser kan gälla för helgdagar/speciella evenemang

Rum

 • TV

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu