giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Spara 10% eller mer när du bokar idag! Klicka för att se mer och lägre priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Spara 10% eller mer när du bokar idag! Klicka för att se mer och lägre priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

  • 1 Natt

Uppdatera
Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western Vedbaek, Denmark

icon of map and pin for directions
Vedbaek Strandvej 391
Vedbaek, 2950
Denmark

0.0mi/0.0km

Avgiftsfritt nummer

020 792 752

Internationella nummer

Hotellnummer

+45 45 89 17 11

Incheckning

2:00 P.M. CEST

Utcheckning

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

DANISH KRONES (DKK)

Hotellbeskrivning

Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western
Om du är ute efter en avslappnad och behaglig hotellvistelse med vattnet som närmsta granne ska du genast bege dig till Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western. Här möts du av en varm och välkomnande atmosfär och oavsett om du reser som privatresenär eller i arbetet kommer du ha allt du behöver inom nära avstånd.

Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western ligger precis intill Vedbæk hamn med vacker utsikt över sundet mellan Danmark och Sverige. Ett perfekt utgångsläge för den som vill slå sig ner och kika på båtarna en skön sommardag eller njuta av en bit mat eller något gott att dricka på någon av alla restauranger och caféer längs Vedbæks Strandvej. Dessutom ligger tågstationen för kustbanan bara några hundra meter bort från hotellet, vilket gör att du snabbt och enkelt kan ta dig in till Köpenhamns centrum och stadens alla sevärdheter.

Våra rum och faciliteter
Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western erbjuder 126 ljusa rum utspridda på fyra våningsplan och det är enkelt för alla resesällskap att hitta en passade rumstyp. För affärsresenären kommer våra hemtrevliga standardrum kännas som ett andra hem, medan de lite större rummen med extrasängar passar för dig som reser med barn. Vårt hotell är även en utmärkt destination för den romantiska weekenden tack vare de mysiga naturomgivningarna och det nära, men samtidigt avskilda, läget från Köpenhamns myllrande stadsliv. Då kan ett dubbelrum med utsikt mot Öresund vara det perfekta alternativet för att lyxa till vistelsen lite extra!

Oavsett vilket rum du väljer och vem du reser med är en sak säker - vår frukost kommer inte göra någon besviken. Efter en god natts sömn är det en ynnest att kunna gå ner till uppdukade buffébord och ta för dig av dina favoriter innan du fortsätter dagen i valfritt tempo. Varför inte besöka vårt träningsrum eller utmana varandra i biljard eller bordfotboll i vårt spelrum? Eller packa strandväskan och ta den korta promenaden bort till Vedbæk strand för en dag med sol och bad? Du bestämmer!

Sevärdheter och besöksmål på nära avstånd
Hotel Marina, Sure Hotel Collection by Best Western ligger endast 35 km från Köpenhamns flygplats och på bara några minuter tar du dig med tåg in till Köpenhamns centrum via kustbanan. Det gör att du kan njuta av livlig citypuls och en avkopplade vistelse i ett. Precis utanför hotellentrén möts du av fantastiska omgivningar med vacker natur och den mysiga marinan, samtidigt som Bakken och den UNESCO-listade Jægersborg Dyrehave och Hegn ligger inom endast 15 km. Välkommen!


Hotellpolicy

Djurpolicy

Husdjur tillåtna mot en extra avgift på 250 DKK. 

Serviceutbud

Hotell

  • 100% rökfritt hotell
  • Cocktaillounge
  • Hiss
  • Receptionen är öppen 24 timmar
  • Flerspråkig personal (danska, engelska)
  • Express-incheckning kan arrangeras mot en avgift på 100 DKK, i mån av tillgång
  • Sen utcheckning kan arrangeras mot en avgift på 100 DKK, i mån av tillgång
  • Utomhusparkering

Rum

  • TV

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu