giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

 • 1 Natt

Uppdatera
Sure Hotel by Best Western Centralhotellet

Hotel Details Centralhotellet Västervik, Sweden

icon of map and pin for directions
Brunnsgatan 23
Västervik, 593 32
Sweden

Avgiftsfritt nummer

020 792 752

Internationella nummer

Hotellnummer

+46 49089550

Incheckning

15:00 CET

Utcheckning

11:00 CET

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hotellbeskrivning

Hotellet
Familjerna Fornell och Kjellén driver Västerviks äldsta familjeägda hotell. Sure Hotel by Best Western Centralhotelletöppnade 1968 och kombinerar hög standard med omtanke om gästerna. Här är det personliga tilltalet och rummens standard lika viktiga. I lobbyn står gratis kaffe, te och kakor framdukade. Bastu och relax ingår, samt rikligt med film- och sportkanaler på TV:n. Wi-fi och frukostbuffé ingår också i priset. Kommer du i bil ingår även en parkeringsplats i mån av plats. Väl på plats kommer du att upptäcka att det mesta ligger på promenadavstånd.

Rummen och läget
Alla rum är rökfria och har minibar, kassaskåp, hårfön, strykjärn och skrivbord. Storleken på din TV är minst 32 tum och överallt är det fria sport- och filmkanaler samt gratis wi-fi. Sängalternativen är många från enkelsäng till hel dubbelsäng med ställbar hårdhet. Om du vill ta hunden med, kontakta oss i samband med bokningen, så får du ett rum som passar för husdjur. 

Vår stad, våra omgivningar
Västervik är känd för sin vackra skärgård, Visfestivalen och de charmiga kullerstensgatorna i centrum. Här är det enkelt att flanera längs strandpromenaden, fika på en uteservering eller shoppa i butikerna. Är du här på sommaren går dagliga båtturer till Idö och Hasselö. Har du familjen med, kan ni paddla, klättra eller fiska. Här erbjuds också örn- och sälsafari.

Möt löja, tångräka och skrubbskädda på Naturum utanför Västervik. Utställningarna har temat ”havet och skärgården”. Det stora Östersjöakvariet beskriver Östersjöns grunda vikar. Där kan du stöta på maneter och sjöhästar.

Både vuxna och barn tycker det är intressant att lära känna djur och natur på Smultronboda, utanför Edsbruk. Titta närmare på skogen, åkrarna, ängarna och de cirka 100 djuren. Varje årstid har sitt bestyr för fåren, lammen och deras bete. Här kan ni ta en fika och köpa lokalt hantverk och fårskinn.

Särskilda tillfällen
Romantisk weekend eller en äkta bröllopsnatt? Spelar mindre roll, champagnen står på kylning, bröllopssviten är förberedd och blommorna nyplockade. När du bokar bröllopspaketet ingår äkta champagne, choklad och frukt, och ett urval från den rikliga frukostbuffén serveras på rummet.

Är du golfare? När du bokar boende på Centralhotellet hjälper vi till med starttider på Västerviks Golfklubb. Hotellet har många återkommande grupper med golfspelare som gillar kombinationen av att bo i staden och spela på dagarna. 18-hålsbanan ligger på väg ut mot Gränsö i Tjust skärgård. Den är omväxlande och variationsrik, och har karaktärer av såväl skog och park- som seasidebana.

Bli medlem
Centralhotellet är en del av Best Western och kedjans lojalitetsprogram. Samla poäng som du kan använda i hela världen. De kan omsättas i fria nätter, uppgraderingar och andra förmåner.


Hotellpolicy

Djurpolicy
Husdjur tillåtna på vissa rum, kontakta hotellet för ytterligare information

Kategori

Adress
Sömnkvalité
Rum
Service
Värde
Renlighet
 • Gammalt hotell mitt i Västervik. Mycket fräscht (nyrenoverat och rent). Incheckning och utcheckning fungerade bra. Bra frukost, men lite trångt nu i coronatider, saknade även handsprit. Ligger nära ...

  Vid tomase11
  Chiang Mai, Thailand På 2020-09-01
 • Hotellet ligger nära centralstationen, citykärnan och ett skönt promenadavstånd till Slottsholmen. Ett mycket renligt och mysigt hotell med god frukost och trevliga rum. En mycket serviceinriktad ...

  Vid vallbergmartina8
  Norrköping, Sverige På 2020-08-01
 • Supermysigt hotell mitt i stan med mysig innergård. Här bjöds det på en bra frukost med väldigt gott bröd från lokalt bageri samt små smoothies och ingefärshots. Vi fick ett rum där hunden var ...

  Vid H8283PXvictorial
  Stockholm, Sverige På 2020-08-01
 • Hotellet låg nära stationen och domkyrkan, och nära till hamnen och centrum. Rummet var OK, men det vätte till en liten mysig innergård som man hade tillgång till och kunde sitta i. Hotellet bjöd på ...

  Vid ensamswe
  Stockholm, Sverige På 2020-08-01
 • Mysigt litet hotel på några minuters promenadavstånd ner till hamnen. Gratis liten parkering på baksidan där vi fick plats trots att det var fullbokat. Rum 301 med en liten gemensam balkong mot ...

  Vid M7804QYjessicas
  Mönsterås, Sverige På 2020-08-01

Adress

Serviceutbud

Hotell

 • 100% rökfritt
 • Frukostbuffé ingår
 • Bastu och relaxavdelning
 • Innergård och takterrass
 • Skoputs
 • Dator, tillgänglig för hotellets gäster
 • Kopiator
 • Post-/brevservice

Rum

 • TV
 • Väckning
 • Minibar
 • Kassaskåp
 • Hårfön
 • Strykjärn
 • Skrivbord
 • Wi-fi

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu