giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Spara 10% eller mer när du bokar idag! Klicka för att se mer och lägre priser.

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Spara 10% eller mer när du bokar idag! Klicka för att se mer och lägre priser.

2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

 • 1 Natt

Uppdatera
icon of map and pin for directions
Öjabyvägen 113
Växjo, 352 50
Sverige

Incheckning

15:00 CET

Avgiftsfritt nummer

020 792 752

Internationella nummer

Utcheckning

11:00 CET

Hotellnummer

+46470701620

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hotellbeskrivning

Öjaby Herrgård ligger nära Växjö i vacker natur på bekvämt avstånd till flygplatsen. Du kan välja mellan rum i Godsherren eller Rättaren. Samtliga rum har skrivplats och wi-fi. Dessutom ingår frukosten, och kaffe serveras dygnet-runt i loungen. Ta dig tid att stressa ner i relaxavdelningen också och äta gott i vår uppskattade restaurang.

Maten tillagas med kärlek för både råvaror och miljö. Glädjande nog kan vi ofta använda lokalt producerade produkter. Vi har fokus på traditionella svenska rätter, men med en modern twist. Om du önskar tipsar vi om lämplig dryck från vinkällaren.

Kanske känner du för att springa en runda i omgivningarna eller hyra en cykel? Kombinera det med bastubad och massage i relaxavdelningen.

På Öjaby Herrgård finns 43 hotellrum och i huvudbyggnaden Godsherren finner du alla dubbelrum. Vi har nyrenoverade badrum och dubbelsängar (två x 90 cm). Samtliga rum har också trådlöst internet, platt-TV, badrock, tofflor och väldoftande duschtvål och schampoo. Fyrbäddsrummen i Godsherren har bäddarna fördelade på två rum, vilket är praktiskt för familjen!

Frukostbuffén är framdukad mellan kl 06.30 och 09.00, under helger mellan kl 08.00 och 10.00. Uppgradera till brunch på söndagen så får du även en senare utcheckning.

Vår reception ligger i herrgårdsbyggnaden och är öppen måndag till fredag mellan kl 06.30 och 22.00, och under lördag och söndag mellan kl 08.00 och 22.00. Välkommen in med alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Våra rum är tillgängliga från kl 15.00, och senast tid för utcheckning är kl 11.00.

Under jul- och nyårshelgen har vi begränsade öppettider i receptionen. Stäm av med personalen för korrekta tider.

Vi är stolta över relaxavdelningen, där du har tillgång till bubbelpool, ång- & torrbastu samt tillhörande sällskapsrum. Den är öppen mellan kl 15 och 22 alla veckans dagar. Det går också fint att beställa över dryck och snacks från restaurangen.

Bland annat av hänsyn till allergiker säger vi nej till husdjur som gäster på Öjaby Herrgård. 

Vår restaurang ligger i herrgårdsbyggnaden. Dessutom erbjuder vi en festvåning som heter Stenhuset, den ligger precis bakom. I köket har vi fokus på den skandinaviska mattraditionen, med respekt för råvarorna och ofta med lokala producenter. Vi är KRAV-certifierade och fairtrade-märkta.

Det finns goda möjligheter att konferera här. Öjaby Herrgård har lokaler för både stora och små sällskap. Vi har tio välutrustade grupprum och konferenslokaler att välja mellan, med närhet till både restaurangen och hotellrummen. Är gruppen så stor som 300 deltagare, ligger lokalen endast fem minuter härifrån. Självklart kan du boka såväl hel- som halvdagskonferenser, med eller utan övernattning.

Det var Greve Posse som uppförde herrgården under mitten av 1800-talet. De fyra gårdarna Kråkegård, Toragård, Jönsagård, och Hansagård utgjorde herrgårdens ägor. Dessutom fanns fem tillhörande torp. Byggnaderna har gett namn till konferenslokalerna.


Hotellpolicy

Djurpolicy
Pets not accepted

Kategori

Adress
Sömnkvalité
Rum
Service
Värde
Renlighet
 • Jag har valt att dricka vin från baren på rummet. När jag skulle öppna flaskan visade det sig att den var redan öppen. Jag hällde lite av innehållet till en mugg och istället för vin drack jag ...

  Vid EvaK3277
  På 2018-10-01
 • Ganska ok vistelse, förutom ”frukosten”. Vi skulle flyga på semester tidigt på morgonen så vi beställde frukostpåsar. De bestod av juice i tetraförpackning, med sugrör, yoghurt i engångsburk i plast ...

  Vid evak320
  På 2018-09-01
 • Trevlig miljö. Har mycket bra sängar. Finns bubbelpool och bastu. Mycket trevlig personal. Finns möjlighet att låna cykel om man vill upptäcka omgivningarna. Mindre bra var att frukosten hade ...

  Vid AndersHj
  På 2018-08-01
 • Sååå gammalt och slitet hotell. De märks att hotellet inte har blivit renoverat på ett bra tag. Inredningen kändes väldigt ihop plockat och såg mestadels ut att vara från Ikea. Relaxavdelningen var ...

  Vid Thilde1980
  Växjö, Sverige På 2018-06-01
 • Vi upplevde hotellet som slitet. Den slitna inredningen är stilmässigt från 90-talet och delvis inrett med saker från Ikea. I vistelsen ingick en välkomstfika, då fick vi hämta kaffet i en automat i ...

  Vid Raqna
  På 2018-05-01

Serviceutbud

Hotell

Rum

 • Väckningsservice
 • Barnsäng tillgänglig 150 SEK avgift
 • Extra säng tillgänglig 200 SEK avgift

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu