giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconadd

Börja spara. Best Western Rewards priser kommer nu visas.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Specialerbjudande - Medlemmar får de bästa priserna! Boka redan idag och ta del av våra lägsta priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betala
Minimera

Uppdatera detaljerna för din bokning, inklusive datum och antal personer

 • 1 Natt

Uppdatera
Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård

Hotel Details Öjaby Herrgård Växjo, Sverige

icon of map and pin for directions
Öjabyvägen 113
Växjo, 352 50
Sverige

Avgiftsfritt nummer

020 792 752

Internationella nummer

Hotellnummer

+46470701620

Incheckning

15:00 CET

Utcheckning

11:00 CET

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Hotellbeskrivning

Öjaby Herrgård ligger nära Växjö i vacker natur på bekvämt avstånd till flygplatsen. Du kan välja mellan rum i Godsherren eller Rättaren. Samtliga rum har skrivplats och wi-fi. Dessutom ingår frukosten, och kaffe serveras dygnet runt i loungen. Ta dig tid att stressa ner i relaxavdelningen också och äta gott i vår uppskattade restaurang.

Maten tillagas med kärlek för både råvaror och miljö. Glädjande nog kan vi ofta använda lokalt producerade produkter. Vi har fokus på traditionella svenska rätter, men med en modern twist. Om du önskar tipsar vi om lämplig dryck från vinkällaren.

Kanske känner du för att springa en runda i omgivningarna eller hyra en cykel? Kombinera det med bastubad och massage i relaxavdelningen.

På Öjaby Herrgård finns 43 hotellrum och i huvudbyggnaden Godsherren finner du alla dubbelrum. Vi har nyrenoverade badrum och dubbelsängar (två x 90 cm). Samtliga rum har också wi-fi, TV, badrock, tofflor och väldoftande duschtvål och schampoo. Fyrbäddsrummen i Godsherren har bäddarna fördelade på två rum, vilket är praktiskt för familjen!

Frukostbuffén är framdukad mellan kl 06.30 och 09.00, under helger mellan kl 08.00 och 10.00. Uppgradera till brunch på söndagen så får du även en senare utcheckning.

Vår reception ligger i herrgårdsbyggnaden och är öppen måndag till fredag mellan kl 06.30 och 22.00, och under lördag och söndag mellan kl 08.00 och 22.00. Välkommen in med alla frågor eller funderingar du kan tänkas ha. Våra rum är tillgängliga från kl 15.00, och senast tid för utcheckning är kl 11.00.

Under jul- och nyårshelgen har vi begränsade öppettider i receptionen. Stäm av med personalen för korrekta tider.

Vi är stolta över relaxavdelningen, där du har tillgång till bubbelpool, ång- & torrbastu samt tillhörande sällskapsrum. Den är öppen mellan kl 15.00 och 22.00 alla veckans dagar. Det går också fint att beställa över dryck och snacks från restaurangen.

Bland annat av hänsyn till allergiker säger vi nej till husdjur som gäster på Öjaby Herrgård. 

Vår restaurang ligger i herrgårdsbyggnaden. Dessutom erbjuder vi en festvåning som heter Stenhuset, den ligger precis bakom. I köket har vi fokus på den skandinaviska mattraditionen, med respekt för råvarorna och ofta med lokala producenter. Vi är KRAV-certifierade och fairtrade-märkta.

Det finns goda möjligheter att konferera här. Öjaby Herrgård har lokaler för både stora och små sällskap. Vi har tio välutrustade grupprum och konferenslokaler att välja mellan, med närhet till både restaurangen och hotellrummen. Är gruppen så stor som 300 deltagare, ligger lokalen endast fem minuter härifrån. Självklart kan du boka såväl hel- som halvdagskonferenser, med eller utan övernattning.

Det var Greve Posse som uppförde herrgården under mitten av 1800-talet. De fyra gårdarna Kråkegård, Toragård, Jönsagård, och Hansagård utgjorde herrgårdens ägor. Dessutom fanns fem tillhörande torp. Byggnaderna har gett namn till konferenslokalerna.


Hotellpolicy

Djurpolicy

Husdjur ej tillåtna.


Kategori

Adress
Sömnkvalité
Rum
Service
Värde
Renlighet
 • Vi hade fått en övernattning med frukost av vänner. Valet föll på Öjaby. Vet inte vart jag ska börja men ett välkommen från personalen är en bra start på en vistelse. Ett slitet ’pensionat’ som är ...

  Vid DrSchteek
  Malmö, Sverige På 2020-08-01
 • Jag är inte kräsen men nu måste jag klaga: jag hade bokat en dyr avsmakningsmeny för mig och 12-åriga dottern. Jag är vegetarian men äter tillagad fisk. Min dotter skulle få barnanpassad mat. Detta ...

  Vid J6167WFninab
  Lund, Sverige På 2020-07-01
 • Väldigt dyrt för den lilla maten vi fick,vi betalade 1450 för en meny och gick jättehungrig därifrån och ingen dryck ingick alls,kommer inte att rekommendera detta till någon,väldigt besvikna och ...

  Vid annaliljestrom454
  På 2020-03-01
 • Mycket rent och fint spaavdelningen var bra. Frukosten var mycket bra, kaffemaskinen var utmärkt och mycket att välja på i vardagsrummet. Lugnt och fint hotell. Parkeringen hade gott om plats. kommer ...

  Vid donaldpedersen7
  På 2020-03-01
 • Bra och mysigt hotell för lite relax i lugn o skön miljö, med mycket god mat samt gott vin därtill, Bra service och vänlig tillmötesgående personal. Nära till fina rekretionsmöjligheteri fin natur ...

  Vid 374pererikg
  Bromölla På 2020-01-01

Serviceutbud

Hotell

Rum

 • Väckningsservice
 • Barnsäng tillgänglig 150 SEK avgift
 • Extrasäng tillgänglig 200 SEK avgift

Det går inte att boka rummet

Du har inte tillräckligt med poäng på ditt konto för att boka detta rum.

Menu

 Svenska
Menu