Best Western Plus Hotel Noble House

Filminspirerat hotell mitt i Malmö

Välkommen till en filminspirerad miljö där Miami, New York och Hong Kong sätter tonen! När du kommer in på Best Western Plus Noble House möts du av en stämningsfull och kreativ atmosfär i härliga färger som påminner om en storslagen filminspelning.

Rum med varma färger och stilrena detaljer

Här kan du bo i såväl ombonade standardrum som vackra deluxerum under takåsarna på sjätte våningen. Alla rum har mycket sköna sängar och är inredda med olika fondtapeter, konst och textilier i varma färger. Hotellet har också tre familjerum med inspiration från 80-talsklassikerna Breakfast club, Top gun och Pretty in pink.


Följ med både bakom och framför kameran

På entréplan möts du av en lounge med sköna soffor och en färgsprakande ateljé som bjuder på många spännande detaljer. Upptäck rekvisitaförråd, inspelningsstudio och produktionsrum som också fungerar som konferenslokaler. Vidare finns en Taverna som påminner om New Yorks filmkvarter där du kan avnjuta säsongsbetonade rätter och framför allt pizzor som för tankarna till Chicago. 


Centralt läge i Malmö

Hotellet har ett fantastiskt läge i Malmö, bara ett stenkast från Lilla torg som kryllar av restauranger och barer. Här har du nära till kultur, nattliv, shopping och grönområden. Du som kommer med tåg har dessutom bara tio minuters promenad till hotellet från centralstationen.

Kundbetyg: 4,3/5 (2 962 omdömen)
Best Western Plus Hotel Noble House

Per Weijersgatan 6, 211 34 Malmö

Telefon: +46 40 6643000

E-post: info@hotelnoblehouse.se

Meeting Room Play

Gå på bio på hotell!

För att ta hotellets koncept till nästa nivå och verkligen hylla film och dekor har ett av hotellets mötesrum utformats som en riktig biosalong med ikoniska filmaffischer på väggarna. Hit kan du ta med dig kompisarna på en privat filmvisning och bjuda på såväl gourmetpizza som biosnacks!

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Noble House

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Plus Noble House. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Taverna Noble House

Noble House Taverna

Avslappnad och härlig restaurang som serverar pizzor och säsongsbetonade rätter med lokala råvaror. Här kan du också slinka in på en aw på fredagar eller njuta av ”cozy hours” med en tapasbricka, tända ljus och avslappnad loungemusik.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


Husdjur

Husdjur tillåtna i vissa rum mot en avgift om 350 sek/bokning.


Svanen

Hotellet är miljömärkt med Svanen, vilket betyder att det uppfyller ambitiösa miljökrav.


Parkering

Hotellet erbjuder privat varmgarage precis under hotellet mot avgift.


Övriga tjänster

  • Reception öppen 24 timmar
  • Affärscenter
  • Frukostbuffé ingår
  • Konferenslokaler
  • Ismaskin
  • Lounge/bar
  • Parkering vid hotellet
  • Restaurang
  • Värdeskåp
Kids corner Noble House

Lekhörna

För hotellets yngre gäster finns en kreativ och spännande lekhörna att hitta på bus i. Här finns leksaker och annat som barnen kan roa sig med!

Front Desk

Träna på Fitness24Seven

Just nu flyttar hotellet på gym och bastu för att förbättra gästupplevelsen. Därför kan du under januari, februari och mars träna hos Fitness24Seven när du bor på hotellet.

Kontakta receptionen för mer information.

Möten & Konferens

137

Hotellrum

3

Mötesrum

65

Biosittning

Hotellet erbjuder tre kreativa konferensrum med tillgång till ateljé och lobby för grupparbeten och kaffepauser. Alla lokaler har egen luftkonditionering och modern teknik med möjlighet till hybridmöten.

  • Act

    Number of personsMax 65 gäster
    Area90 m2

    Act är en industriinspirerad lokal med tegelväggar, massivt ekgolv och mörka stolar för en modern och lugn känsla. Flexibel möblering och möjlighet att hyra in extra teknisk utrustning. Trådlös bildöverföring genom Barco Clickshare.

  • Edit

    Number of personsMax 18 gäster
    Area16 m2

    Ett kreativt mötesrum med färggranna möbler och korkvägg för att kunna fästa och överblicka idéer och förslag. Bord med hjul som enkelt kan flyttas för att skapa fria ytor. Trådlös bildöverföring genom Barco Clickshare samt trådbunden överföring.

  • Play

    Number of personsMax 15 gäster
    Area18 m2

    I lokalen Play kan ni luta er tillbaka i sköna fåtöljer med praktiska sidobord för dator eller anteckningsblock. Flexibel möblering och möjlighet att ställa in vanliga konferensbord. Trådlös bildöverföring genom Barco Clickshare.

Varför Best Western Plus?

Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.