Företagskunden Simon berättar:

Vi ställde några frågor till Simon Karlsson som jobbar på Wica Cold och är företagskund hos oss.


Varför har du valt att teckna företagsavtal med oss?

Jag valde att kontakta er för ett avtal, då konkurrenten där vi bott tidigare blev allt sämre och sämre för varje år som gick. Hotellen var tråkiga och alla såg likadana ut och dessutom togs förmånerna bort efter hand.

Av egen erfarenhet, då jag bott på olika Best Western-hotell i landet, så är ju varje hotell lite unikt, olika teman och olika upplägg. Där jag bott har jag alltid fått superbra mat och frukost och ett lättare sätt att boka individuellt med varje hotell. En annan fördel är att vi här kunnat teckna ett globalt avtal, eftersom kedjan har hotell i hela världen.

Eftersom vi tidigare varit medlemmar i en annan hotellkedjas lojalitetsprogram var det bra att Best Western matchade den nivå och de förmåner vi haft där, när vi blev medlemmar i Best Western Rewards.

Vad är det viktigaste när du väljer hotell?

Det viktigaste är läget, tillgänglig parkering och value for money.

Vi vill i största möjliga mån att middag ska ingå i priset så att montörerna som reser får en bra upplevelse när de bor ute på hotellen.  

Vilka är dina personliga favorithotell och varför?

Mina personliga favorithotell är Best Western Norra Vättern i Askersund. Trevlig miljö, bra mat och frukost, lyxig spaavdelning och en otroligt fin utsikt.

Sedan har vi Best Western Hotel Carlia i Uddevalla som ställt upp på våra grabbar en längre tid med allt från boende till middag. Där vill jag ge en eloge till Agnes som jobbar i receptionen för det trevliga bemötandet och kundservicen.

Även Best Western Royal Star Hotel i Älvsjö ligger på pluskanten, för den superbra frukosten och det riktigt trevliga gymmet. Sedan har det ett perfekt läge med närhet till företaget Ahlsell samt E4an.

Läs mer om våra företagsavtal 

Small

Small


För företag med 1-99

resnätter per år

Medium

Medium


För företag med 100-500

resnätter per år

Large

Large


För företag med 500+

resnätter per år

Menu

 Svenska
Menu