Digitala möten / hybridmöten

Håll ett digitalt möte eller konferens på något av våra hotell. Läs om våra digitala lösningar nedan.

 

Göteborg

Göteborg

Gothia Towers, WorldHotels Elite

Hybridevent, digitalt möte eller livesändning?

Skalbara digitala och hybrida möteslösningar med olika studioalternativ och lokaler på 5-41 000 kvm. 

Ingen digital lösning slår effekterna av ett fysiskt, men vi ska försöka komma så nära som möjligt. ​

Här har du allt samlat under ett tak i hjärtat av Göteborg. Fullt utrustade studios, redo att gå live på bara några minuter. ​

Vi har ett stort utbud av lokaler på 5-41 000 kvm vilket gör att vi kan skala upp eller ner det, utefter din budget och dina behov.​

I anslutning till våra studios har du restauranger, konferenslokaler, lounge, arbetsytor, café, hotell och spa.

Nyhet!

Vi kan nu stolt presentera en nyhet! Vår digitala samarbetspartner Adapt har tagit fram en helt ny tjänst i samarbete med Filmstaden som heter ”Cinema Connect”. Nu kan ditt företag använda Gothia Towers studios & hybridlokaler och streama vidare även till Filmstadens salonger i Norden.
Intresserad? Läs mer här.

Läs mer


Luleå

Luleå

Best Western Plus Hotell Savoy

Vi erbjuder möteslokaler utrustade med teknik för det digitala mötet.  Allt från anställningsintervjun till det större mötet där mötets deltagare kan delta både fysiskt på plats och på länk med bra ljud-och bildupptagning.  Vi har utbildade mötesrådgivare som hjälper er att utforma ert möte, event eller middagsaktivitet och självklart är vi även utbildade på den teknik vi tillhandahåller. Vi skräddarsyr naturligtvis ert möte och er aktivitet.  Vår restaurang erbjuder många olika alternativ på mat och dryck. 

Hos oss värderar vi värdskapet högt och vill att våra gäster känner sig varmt välkomna ”hem” till oss – hos oss har ni ett tryggt och säkert möte.

Läs mer


Malmö

Malmö

Best Western Malmö Arena Hotel

Digitala studion på Malmö Arena Hotel

Fantastiska möjligheter för dina virtuella möten.

Kom ihåg att vi har extraordinära möjligheter att hjälpa till med digitala möten här hos oss. Tack vare ett samarbete med Creative Technology finns en professionell studio redo att ta emot dig med allt som behövs för olika slags digitala möten. 

Kontakta mig, så visar jag dig studion.

ingrid.olsson@malmoarenahotel.com
+46 (0) 765 420 425

PS. Se vår presentationsfilm här

Läs mer


Västerås

Västerås

Best Western Plus Hotel Plaza

I våra studios finns förutsättningarna för alla typer av digitala event som livesändningar, hybridevent och andra streamingproduktioner. Vi tillhandahåller kompletta lösningar för till exempel digitala kongresser, konferenser, årsmöten, intervjuer, föreläsningar, utbildningar och mycket mer!

Vi kan producera ditt event direkt via olika digitala mötesplattformar som t ex Teams eller Zoom, eller streama via t.ex. Vimeo eller Youtube. Det finns också möjlighet att spela in ditt event i våra studios och streama det i efterhand.

Läs mer

 

Menu

 Svenska
Menu