Minikonferenser hösten 2021

Powerpoint-proffs, spa-elit eller träningsexpert? Boka kickoff, träningshelg, eller kanske bowlingkväll med kollegorna på något av våra 150 lika olika hotell i höst.

Alla konferenspaket nedan inkluderar frukostbuffé, minst en måltid samt en kul aktivitet. Välkommen!

Är ni en större grupp? Se våra konferenshotell för stora grupper.

 

ALVESTA  
ALVESTA

Best Western Rådmannen

Välkommen till Hotell Rådmannen, Sveriges miljö- & klimatsmartaste hotell- & konferensanläggning, endast en tågresa bort. Vi erbjuder god mat och stora och luftiga konferenslokaler. 

Dagskonferens 510 kr/person exkl. moms  = förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt Byråkampen - perfekt för teambuilding

Övernattningskonferens 1650 kr/person exkl. moms = förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 2-rätters middag, logi i enkelrum samt Byråkampen - perfekt för teambuildning

Telefonnummer/mail för bokning

0472-44800 | info@konferenscentrum.se

Läs mer om hotellet >>

ASKERSUND  
ASKERSUND

Best Western Hotel Norra Vättern

Vi har byggt en egen padelhall! Två banor, gym och lounge. Hallen har man för sig själv om man är mer än 8 personer. Vi hjäper till med olika spelformer där alla känner att man kan delta, t.ex. Americano. Är padel nytt för er så berättar vi om regler och taktik.

I paketet ingår 4 timmar padel, helpension med fika, luncher och middag. Konferensrum och logi i enkelrum. Besök i relaxen där vi serverar Tapas.

Pris: 2497 kr/person inkl. moms (2215 exkl.)

Telefonnummer/mail för bokning

0583-12010 | info@norravattern.se

Läs mer om hotellet >>

BORLÄNGE  
BORLÄNGE

Best Western Gustaf Wasa Hotell

Välkomna till oss och konferera på plats! Tillsammans med vår restaurang Broken Dreams fixar vi fikapauser, konferenslunch för ert sällskap, allt efter era önskemål. Avsluta er konferens med en trevlig ölprovning. Vi har över 1500 sorters öl i vårat utbud!

I paketet ingår:
Lokalhyra med frukt och vatten. Förmidagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Aktivitet med ölprovning.

Pris: 810 kr/person inkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0243217400 | info@gustafwasa.se

Läs mer om hotellet >>

 


 

GÖTEBORG-LANDVETTER
 GÖTEBORG-LANDVETTER

Best Western Plus Landvetter Airport Hotel

Vi erbjuder 10 modernt utrustade konferenslokaler och mötesrum. Med vårt strategiska läge på flygplatsen är det enkelt för både internationella och svenska gäster att ta sig hit. Restiden från Göteborgs centrum till hotellet är 20 min med bil. Vi har fri parkering och möjlighet att ladda din elbil.

Detta ingår i paketet:
- Konferenslokal anpassad efter gruppens storlek utrustad med projektor/TV
- Förmiddagsfika, konferenslunch och eftermiddagsfika
- Aktivitet i form av shuffleboard, Curling eller 5-kamp för upp till 12 personer
- 2-rätters middag
- Logi i enkelrum med frukost

Pris: 1847 kr/person exkl. moms
Uppge bokningskod BESTMINIKONF21 vid bokning

Telefonnummer/mail för bokning

031 977 557 | konferens@landvetterairporthotel.se

Läs mer om hotellet >>

GÖTEBORG-MÖLNDAL  
 GÖTEBORG-MÖLNDAL

Best Western Plus Åby Hotel

Dagkonferens: Starta morgonen med energi i form av frukost & Padel Americano! Fortsätt dagen med att konferera i ljus, luftig lokal med direkt access till terrass och fyll på energin med vår fina konferensfika och lunch.

Pris: 790 kr/person exkl. moms

1 1/2 dagskonferens: Konferera i ljus, luftig lokal med direkt access till terrass, avsluta med Padel Americano och avnjut en 2-rätters middag. Efter en god natts sömn i våra mysiga hotellrum och en härlig frukostbuffé fortsätter ni ert möte, som avslutas med lunch.

Pris: 2050 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

073-0757453 | konferens@abyarena.com

Läs mer om hotellet >>

HELSINGBORG  
HELSINGBORG

The Vault Hotel, WorldHotels Crafted

Konferera i en anrik bankbyggnad mitt i centrala Helsingborg! 

I paketet ingår konferenslokal, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och en tur över till Helsingör.

Pris: 700 kr/person

 

Telefonnummer/mail för bokning

042-371800 | reception@thevaulthotel.se

Läs mer om hotellet >>

 

 


HELSINGBORG  
HELSINGBORG

V Hotel Helsingborg, BW Premier Collection

Starta morgonen i centrala Helsingborg med en fantastisk frukostbuffé, ni väljer själva om ni vill äta i lokalen eller uppe i vår bistro. Håll därefter inspirerande möte i vår vinkällare innan ni tar en kort promenad till vårt systerhotell där lunchen serveras. Avrunda mötet med goda ostar, marmelad, chark och tillbehör. På kvällen avnjuts en trerättersmiddag tillsammans med en bordsvinprovning - ni väljer mellan 3 röda, 3 vita eller lite av varje.

Pris: 1413 kr/person exkl. moms, exkl övernattning.

 

Telefonnummer/mail för bokning

042-144420 | info@vhotel.se

Läs mer om hotellet >>
HÄSSLEHOLM  
HÄSSLEHOLM

Hotel Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Att sakta vandra in i skogen – andas – ta några djupa andetag – öppna dina sinnen, det är Skogsbad. Upplevelsen bidrar till minskad stress, stärkt immunförsvar, ökad kreativitet, öka förmågan att fatta beslut, en hälsosam balans. På Hotel Statt är det lätt att hålla deltagarna samlade, du är mitt i City och ett stenkast från naturen. Hässleholm är knutpunkten som förbinder södra Sverige. Hos oss får du kreativa priser och avbokningsvillkor, ett personligt värdskap och fantastisk mat. 

I paket ingår: Fikabuffé, lunch (som take out box om önskvärt), eftermiddagsfika, rymligt mötesrum, 2-rättersmiddag med ombjudning, övernattning i enkelrum, frukost med Skogsbad (3h).

Pris: 2355 kr/person exkl. moms för dygnskonferens inkl. skogsbad (för 10-15 personer)

Telefonnummer/mail för bokning

0705 800 374 | boka@statt.se

Läs mer om hotellet >>

KARLSHAMN  
KARLSHAMN

Best Western Hotell Karlshamn Spa & Relax

Perfekt belägna mitt i Blekinge, välkomnar vi er att konferera i våra fräscha konferenslokaler med den modernaste tekniken. Hos oss är det enkelt att hålla konferens både på plats och digitalt. Självklart ser vi till att hålla energin på topp med god och vällagad mat. Efter en hel dag av koncentration passar det perfekt med avkoppling för hela gänget i vårt spa.

I paketet ingår:

- Lokalhyra (inkl. kaffe, vatten, frukt och karameller)
- Förmiddagsfika, konferenslunch och eftermiddagsfika
- Tillgång till spa (inkl. lån av handduk, badrock och tofflor)

Pris: 689 kr/person inkl. moms (572 kr/person exkl. moms)

Telefonnummer/mail för bokning

0454-588700 | info@bestwesternkarlshamn.se

Läs mer om hotellet >>

KATRINEHOLM  
KATRINEHOLM

Best Western Hotel Statt

Bara ett stenkast från tågstationen ligger Hotel Statt. Vi annordnar det lilla mötet för två personer, till galan för hundratals gäster – vi har lokalen för era behov. Med vårt läge mitt i Sveriges lustgård ligger vi perfekt för er som vill mötas halva vägen. Under hösten erbjuder vi heldagskonferens med padel, kontakta oss så hjälper vi er att skräddarsy ett konferenspaket som passar just er.

I paketet ingår: lokal, förmiddagsfika med frukostbuffé, 1 rätter konferenslunch inkl. sallad, bröd och kaffe, eftermiddagsfika med fikabuffé samt padel 1 timme.

Pris: 870 kr/person

Telefonnummer/mail för bokning

0150-50440 | bokning@hotelstatt.se

Läs mer om hotellet >>

 

KÖPING  
KÖPING

Best Western Hotel Scheele

Konferera i Köping 1,5 timme från Stockholm. Helt nyrenoverade konferenslokaler, personlig service och vällagad mat.

I paketet ingår: Logi i enkelrum, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, 2-rätters middag samt Bowling på Palace bowl.

Pris: 1395 kr/person exkl. moms, lokahyra tilkommer à 2500 kr

Telefonnummer/mail för bokning

0221-18120 | info@hotelscheele.se

Läs mer om hotellet >>

 

 

 

 


 

LJUNGBY  
LJUNGBY

Best Western Hotel Ljungby

Välkommen till Best Western Hotel Ljungby. Hotellet ligger i korsningen E4:an och väg 25 strax söder om Ljungby. 2 timmars bilresa till Köpenhamn och 2 timmar till Göteborg. Vi är därmed det perfekta stället att konferrera på när ni behöver mötas på halva vägen eller för den delen på hemmaplan. Vi skräddarsyr er konferens helt efter ert önskemål. T.ex. dagkonferens med padel efter mötet och sen avnjuta en 3-rätters middag eller varför inte en middag på Pinchos. Allt under samma tak förutom padelhallen som ligger 100m från hotellet. Varmt välkomna!

I paketet ingår: 

- Möteslokal, Kaffe & macka, lunch, eftermiddagsfika, 2 timmar padel, 3-rätters middag el. 5 rätter + dessert på restaurang Pinchos
- Logi i enkelrum, frukostbuffé
- Dryck tillkommer till middagen

Pris: 1995 kr/person inkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0372-82500 | reception@hotelljungby.se

Läs mer om hotellet >>

LULEÅ  
LULEÅ

Best Western Plus Hotell Savoy

Er möteslokal är utrustad med modern teknik för det digitala mötet. Här har ni ett inspirerande fysiskt möte och finns behov kan deltagare självkalrt vara med digitalt. Ni börjar mötet med vår frukostbuffé, pausar för en bordsserverad lunch samt avnjuter ett härligt eftermiddagsfika i vår konferenslounge. Som avslutning på er mötesdag tar vår sommelier med er på en spännande resa i vinets värld.

Paketet innehåller frukokstbuffé, lunch, eftermiddagsfika samt vinprovning. Under vinprovningen provas 6 viner tillsammans med vår sommelier. Lokalhyran är en separat kostnad som vi här erbjuder för 4000 kr för grupper upp till 20 personer. Alla priser är angivna exkl. moms.

Lokal heldag för upp till 20 personer: 4000 kr
Måltidspaket inkl. vinprovning: 582,60 kr/person

Telefonnummer/mail för bokning

0920-19500 | konferens@hotellsavoy.se

Läs mer om hotellet >>

MALMÖ  
MALMÖ

Best Western Malmö Arena Hotel 

Exklusivt inspirationspaket! Samla det närmaste teamet och ge alla en unik energikick. Ni får en dagskonferens i det fantastiska mötesrummet Privaten på 14:e våningen, inklusive förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika. Med den enastående utsikten över Malmö i bakgrunden, spirar er inspiration. Efter en välförtjänt paus på ditt Premium Room, träffas ni sedan i Skybar @ Malmö Arena Hotel 85 meter över havet, där ni bjuds på ett glas Cava eller alkoholfritt. I Nilssons Restaurang & Bar väntar sedan en underbar trerätters middag. På morgonen njuter ni av den stora härliga frukostbuffén.

Pris: från 2830 kr/person exkl. moms.
Priset gäller för minimum 8 personer och maximum 14 personer

Telefonnummer/mail för bokning

040 642 04 00 | meeting@malmoarenahotel.com

Läs mer om hotellet >>

 

MALMÖ  
MALMÖ

Best Western Plus Hotel Noble House

Kreativt och fun - det är ledorden vi har på Hotel Noble House! Här erbjuder vår största lokal Act plats för upp till 65 personer. Därtill har vi också två färgstarka mötesrum med plats för ca 15-18 deltagare - Edit & Play. I vår ateljé och lounge kan ni sprida ut er för grupparbeten och kaffepauser. Vi erbjuder möjligheter till livestreaming och hybridmöten.

Paketet inkluderar: Lokal, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, kaffe/vatten & frukt hela dagen samt MusikQuiz i samarbete med Spirit Events!

Pris: 1195 kr/person exkl. moms
Minimum 8 pers för detta pris

Telefonnummer/mail för bokning

040 664 30 00 | martin.lindberg@hotelnoblehouse.se

Läs mer om hotellet >>

OSKARSHAMN  
OSKARSHAMN

Best Western Hotel Corallen

Konferera vid havet! Njut av en stor frukostbuffé, en vällagad lunch, nybakat till eftermiddagskaffet och avsluta med en teambuilding aktivitet. Skattkistor som är fullproppade med pussel, koder och ledtrådar som utmanar gruppens kreativa förmåga, där man måste använda list, lagarbete och kommunikation för att klara utmaningen.

Paketet inkluderar: Frukostbuffé, konferenslokal, lunch (en dagens inkl. sallad, bröd, smör, lättdryck och kaffe), eftermiddagskaffe med kaka samt skattkisteäventyr.

Pris: 598 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0491-768181 | info@hotelcorallen.se

Läs mer om hotellet >>

SIMRISHAMN  
SIMRISHAMN

Hotel Svea, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Svea är det självklara valet för dig som vil bo & konferera anrikt, familjärt & havsnära. Vi ligger mitt i det pittoriska Simrishamn med med sina unika små butiker och sitt myllrande konstnärsliv bara ett stenkast från järnvägsstationen och stranden. Vi är ett familjärt superiorhotell som ingår i Best Western-kedjan med en helt säregen karaktär.

Paketet inkluderar:

- Konferenslokal inkl. kaffe/te/frukt/godis och den senaste tekniken
- Kaffe med tilltugg både förmiddag / eftermiddag
- Lunch (varmrätt, sallad, smör & sallad, bordsvatten & kaffe)
- 3-rätters middag inkl. bordsvatten & kaffe
- Teambildande aktivitet
- Logi & frukostbuffé

Pris: 2300 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0414-411720 | sylvia@hotelsvea.se | info@hotelsvea.se

Läs mer om hotellet >>

STOCKHOLM  
STOCKHOLM

Hotel Kung Carl, BW Premier Collection 

Hotel Kung Carls ljusa möteslokaler är centralt och tyst belägna i en paradvåning från 1800-talets slut. Våra konferenslokaler är vackert inredda med konst, kristallkronor och tapeter och textilier i engelsk stil med William Morris i spetsen. Flera lokaler har även kakelugn och balkong med utsikt över Stureplan. Dagspaketet består av kaffe/te & smörgås vid ankomst till konferensen, sedan serverar vi en 1-rättslunch i vår restaurang och under eftermiddagen serveras eftermiddagsfika med kaffe/te och kaffebröd. Som avslutning på dagen erbjuder vi en 1-rättsmiddag och vinprovning med vår Sommelier.

Paketet inkluderar: Mötesrum, dagpaket och middag med vinprovning.

Pris:
1665 kr/person exkl. moms
1474 kr/person exkl. moms utan middag

Uppge ”Minikonferens” vid bokningsförfrågan.

Telefonnummer/mail för bokning

08-4635000 | reservation@kungcarl.se

Läs mer om hotellet >>

STOCKHOLM  
STOCKHOLM

Hotel Ruth, BW Premier Collection 

Vi har mötes- och konferensrum för upp till 20 personer. Ni bor på Vasastans härligaste adress hemma hos Ruth som öppnade upp dörrarna till sitt hem sommaren 2021.

Paketet inkluderar: Övernattning i Standard King, lokalhyra, lunch, middag exkl. dryck, för- och eftermiddagskaffe, dryckesprovning.

Pris: från 2200 kr/person

Telefonnummer/mail för bokning

08-15 04 20 | hello@hotelruth.se

Läs mer om hotellet >>

 

STOCKHOLM  
STOCKHOLM

Hotel Frantz, BW Premier Collection 

Vi har mötes- och konferensrum för upp till 20 personer. På Frantz gillar skräddarsytt så vi är både kreativa och flexibla. Våra rum passar perfekt till konferenser, styrelsemöten såväl som intervjuer och informella möten.

Paketet inkluderar: Övernattning i Standard King, lokalhyra, lunch, middag exkl. dryck, för- och eftermiddagskaffe, dryckesprovning i våra magiska lokaler från 1600-talet.

Pris: från 2400 kr/person

Telefonnummer/mail för bokning

08-442 16 80 | hello@hotelfrantz.se

Läs mer om hotellet >>

STOCKHOLM  
STOCKHOLM

Best Western Kom Hotel Stockholm

Boka Pausapaket till mötet!

I paketet ingår förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika, samt vår populära aktivitet Pausa.

Pausa innebär att en av våra legitimerade PTs kommer till konferenslokalen och har 10 minuters aktivitet med gruppen. Det blir 10 minuter där man får lite rörelse i kroppen, stretch och får lärdom om hur viktigt det är med en sådan paus i vårt samhälle när vi har mycket stillasittande jobb. Går att få med inriktning på hemmasittande jobb med laptop.

Vid bokning av detta paket får ni även 15% rabatt på konferenslokalen.

Pris: 469 kr/person exkl. moms 

Telefonnummer/mail för bokning

08-412 23 50 | konferens@komhotel.se

Läs mer om hotellet >>

STOCKHOLM  
STOCKHOLM

NOFO Hotel, BW Premier Collection

NOFO Hotel erbjuder en generös och rymlig lokal med egen entré från den lummiga innergården. Plats för 8 personer i styrelsesittning. Paketerbjudande på heldagskonferens i unik miljö med fokus på design med inspiration från Soho, London. Frukost, tvårätters lunch, eftermiddagsfika och vinprovning med vår duktiga sommelier ingår i paketet.

Pris: 16 280 kr exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

08-503 112 00 | info@nofo.se

Läs mer om hotellet >>

 

 

 

STOCKHOLM-BROMMA  
STOCKHOLM-BROMMA

Best Western Plus Sthlm Bromma

Sthlm Bromma passar utmärkt för effektiva endags-konferenser. Snabba kommunikationer till/från hotellet leder till effektiva och flexibla möten. Om deltagarna kommer med flyg så ligger vårt konferenshotell endast 3 minuter från Bromma flygplats. För de bilburna har vi en stor gratisparkering och gratis laddningsplatser för elbilar. Det går så klart dessutom att ta sig hit snabbt och smidigt med kommunala färdmedel.

Ingår i dagkonferenspaket:

- Konferenslokal med vatten, godis & frukt
- Förmiddagskaffe med t.ex. fruktsallad, smörgåsar, juicer, kakor, smoothie, nötblandning
- Lunch med något sött till kaffe efter maten
- Eftermiddagskaffe med t.ex. fruktfat, smörgåsar, popcorn, godis, bakverk
Det går också att lägga till vinprovning som aktivitet. 

Pris: 
886 kr/person exkl. moms inkl. aktivitet (vinprovning)
571 kr/person exkl. moms exkl. aktivitet

Telefonnummer/mail för bokning

08-684 484 00 | bokning@sthlmbromma.se 

Läs mer om hotellet >>

STOCKHOLM-SOLNA  
STOCKHOLM-SOLNA

Hotel Giò, BW Signature Collection

Boka en effektiv dagskonferens för 10 personer i en inspirerande miljö. Konferensrummet står till ert förfogande hela dagen och i paketet ingår förmiddagsfika, lunchoch eftermiddagskaffe. Dagskonferensen avrundas med utomhusklassikern Boccia. Middag går att boka om så önskas.

Pris: 695 kr/person

Telefonnummer/mail för bokning

08-122 00 550 | info@hotelgio.se

Läs mer om hotellet >>


 

 

 

 

STOCKHOLM-SOLNA  
STOCKHOLM-SOLNA

The Winery Hotel, BW Premier Collection

Winery Studio är en av våra mer kreativa lokaler. Den ligger en våning ner och rymmer 16 personer i styrelsesittning. Förutom det större bordet finns möjlighet att sitta i mindre grupper vid sidan av. Designen följer samma stil som resten av byggnaden - industriell elegans möter toskansk värme.

Dagpaket:

- Förmiddagsfika - kaffe/te, råsaft, smörgås och frukt
- Konferenslunch - dagens lunch, sallad, bröd, vatten (bubbel & stilla) samt kaffe/te (vegetariskt alternativ finns)
- Eftermiddagsfika - kaffe/te, råsaft, 2 x hembakat och frukt
- Aktivitet - Guidad tur i vårt vineri med provsmakning av vårt egengjorda vin Winery Red.

Pris: 980 kr/person exkl. moms. Minst 8 personer. Gäller i mån av plats.

Telefonnummer/mail för bokning

08-146010 | reservations@thewineryhotel.se

Läs mer om hotellet >>

STOCKHOLM-SOLNA  
STOCKHOLM-SOLNA

The Winery Hotel, BW Premier Collection

I det här rummet sitter ni en trappa upp med glasdörrar ut mot restaurangen. Ena långväggen har flera fönster och rummet flödar i ljus. På väggarna finns vininspirerad konst och känslan är stilren och varm. Idealiskt för mindre grupper på 15-28 personer.

Dagpaket:

- Förmiddagsfika - kaffe/te, råsaft, smörgås och frukt
- Konferenslunch - dagens lunch, sallad, bröd, vatten (bubbel & stilla) samt kaffe/te (vegetariskt alternativ finns)
- Eftermiddagsfika - kaffe/te, råsaft, 2 x hembakat och frukt
- Aktivitet - Guidad tur i vårt vineri med provsmakning av vårt egengjorda vin Winery Red.

Pris: 980 kr/person exkl. moms. Minst 8 personer. Gäller i mån av plats.

Telefonnummer/mail för bokning

08-146010 | reservations@thewineryhotel.se

Läs mer om hotellet >>

TROLLHÄTTAN  
TROLLHÄTTAN

Best Western Hotel Trollhättan

Lyxa till ditt möte och boka det hos oss! Börja med en härlig frukostbuffé i en charmig miljö och avsluta med en härlig tapasmiddag på vår restaurang Majo. Hotellet erbjuder nyrenoverade och fräscha möteslokaler för ett trevligt möte eller konferens med en personlig service. 

Paketet inkluderar: Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, bowling, tapasmiddag, övernattning i enkelrum, frukostbuffe, möteslokal (max 8 personer) mellan kl. 10:00 och 18:00.

Pris: 1450 kr/person

Telefonnummer/mail för bokning

0520-12565 | info@hoteltrollhattan.se

Läs mer om hotellet >>

 

 

 TÄLLBERG  
TÄLLBERG

Dalecarlia Hotel & Spa, BW Premier Collection

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. Hos oss på Dalecarlia Hotel & Spa finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i olika storlekar. Vi har flera olika lokaler som passar den mindre intimare konferensen perfekt. Hos oss får du som konferensgäst alltid tillgång till trådlöst nätverk och parkering utan kostnad. Vi kan också skräddarsy aktiviteter som passar just er sammankomst (pris lämnas på förfrågan).

I vårt paket får ni avnjuta gott fika på för och eftermiddag. Inta en härlig lunchbuffé med två varmrätter, sallad, bröd & smör. Äta en 3-rätters middag i vår restaurang med en slående utsikt över Siljan. Samt avnjuta vår stora fantastiska frukostbuffé. I ert pris ingår även 3 timmars vistelse på vårt fina spa, tid förbokas för att vara garanterad plats. På vårt spa erbjuder vi 1500kvm njutning, 12m pool, två bubbelpooler, relaxrum samt ång-och torrbastu. Massage twinpool och varm källa utomhus under tak i anslutning till ett stort soldäck.

Pris: 2300 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0247-89100 | konferens@dalecarlia.se 

Läs mer om hotellet >>

VIMMERBY  
VIMMERBY

Best Western Vimmerby Stadshotell

Centralt vid Stora Torget i Vimmerby ligger stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet. Vi erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Här möts boende med småländsk hemtrevnad och ett vänligt bemötande. Allt för att våra gäster ska trivas! I vår fest och konferensvåning kan vi erbjuda allt från mindre grupprum till större sammankomster i hotellets festsal. Allt i en atmosfär med anor från 1800-talet.

Våra paket: 

1. Heldagspaket inkl. frukost, lunch och em fika. Pris: 395 kr/person exkl. moms
2. Övernattande konferens inkl. 2 st frukost, 2 st lunch, 2 st em fika, 3-rätters middag, vinprovning samt 1 övernattning i enkelrum. Pris: 2640 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0492-12100 | info@vimmerbystadshotell.se

Läs mer om hotellet >>

VISBY  
VISBY

Best Western Strand Hotel

Konferera hos oss i Visby Innerstad i medeltida miljö och med absolut bästa läge nära till naturen & havet. Hotellet är smakfullt inrymt i Visby Bryggeris gamla lokaler och vi tillhandahåller gratis entré till relax med pool & bastu samt minigym. Ni konfererar i någon av våra åtta konferenslokaler och avnjuter er lunch i vår egen välrenommerade restaurang Matsalen. Varmt välkomna att njuta hos oss!

Paketet inkluderar: Logi i enkelrum inklusive frukostbuffé, konferenslokal heldag, förmiddags- samt eftermiddagsfika, konferenslunch samt aktiviteten Bäst i test, vad som helst kan hända, med våra partners på Hansa Event. Minimiantal är 10 personer om aktiviteten skall ingå. 

Pris: 2213 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

0498-258800 | bokningen@strandhotel.se

Läs mer om hotellet >>

VÄSTERVIK  
VÄSTERVIK

Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Förmiddagsfika står framdukat, lokalen är förberedd enligt era önskemål. Till lunch serveras ni en 1-rätters lunch. Läcker bufféfika med hembakade kakor och annat gott står uppdukad till eftermiddagen. Logi i bekväma enkelrum. Innan er 2-rätters middag blir det en spännande och annorlunda vinprovning så kallad Pokertasting. På morgonen äter ni vår stora och uppskattade frukostbuffé, under dagen serveras ni förmiddagsfika, lunch och något sött och uppiggande innan det är dag att åka hem. Finns tid över så har ni tillgång till vår mysiga relaxavdelning så ta med badkläder.

Paketet inkluderar: Förmiddagsfika med smörgås, serverad lunch, eftermiddagsfikabuffé med hembakade bakverk, kakor och annat smått och gott, pokertasting, 3-rätters middag samt logi i enkelrum och stor frukostbuffé.

Pris: 2743 kr/person inkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

073-5228281 | meetings@stadshotellet.nu

Läs mer om hotellet >>

VÄSTERÅS  
VÄSTERÅS

Best Western Plus Hotel Plaza Västerås

Välkommen att boka en lunch till lunch-konferens hos på Hotel Plaza i Västerås!

I paketet ingår:

- Övernattning i enkelrum
- Dag 1: Lokal, lunch, fika, 2-rättersmiddag
- Dag 2: Frukost, fika, lunch.
- I priset ingår även skönt och avslappnande 1 timmes yogapass i vårt Sky Gym på våning 22 (valfri dag och tid)
Minimum antal: 10 personer 

Pris: 1 990 kr/person exkl. moms

Telefonnummer/mail för bokning

021-10 10 10 | info@plazavasteras.se

Läs mer om hotellet >>

ÄNGELHOLM  
ÄNGELHOLM

Best Western Valhall Park Hotell

Effektiva och relationsskapande konferenser i härlig parkmiljö! Måltider du minns och skånsk gästfrihet i ett varmt bemötande gör det enkelt att trivas.

Relaxpaket:

I vår nya Launa relax & spa njuter ni av jaccuzzi, bastu, relaxrum och varm, mindre relaxpool med stort däck utomhus i fantastisk parkmiljö. 
Paketet inkluderar: Logi i enkelrum, frukostbuffé, lunch, fm- och em-fika, 2-rätters middag, konferenslokal och entré till nya relaxavdelningen.
Pris: 1815 kr/person 

Matstudiopaket:

Skapa en festlig middag tillsammans med vänner och kollegor. Ni lagar gemensamt en meny tillsammans med våra professionella kockar i vår nya matstudio Bjäre under trevliga former. Maten avnjuts i den nya festlokalen Hov intill matstudion. 
Paketet inkluderar: Logi i enkelrum, frukostbuffé, lunch, fm- och em-fika, konferenslokal och aktivitet laga er egen tvårätters middag med en av våra kockar i Matstudio Bjäre.
Pris: 2045 kr/person 

Telefonnummer/mail för bokning

0431-25520 | info@valhallparkhotell.se

Läs mer om hotellet >>

Menu

 Svenska
Menu