Sure Hotel by Best Western Stångå

Familjeägt hotell i centrala Linköping

Precis intill Tullbron i centrala Linköping välkomnas du till Sure Hotel by Best Western Stångå – ett personligt och trivsamt hotell som drivs av familjen Barpaulus. Här kan du förvänta dig en bekväm hotellvistelse med närhet till det mesta i Linköping, oavsett om du reser i jobbet eller semestrar med familjen.

Prisvärda rum

Sure Hotel by Best Western Stångå erbjuder 41 trevliga rum som fördelas på enkelrum, dubbelrum och familjerum. Rummen är utrustade med eget badrum, sköna sängar, minibar, te och kaffe, hårtork samt tv. Alla rum har parkettgolv och takfläkt.


Frukostbuffé varje morgon

Som gäst på detta hotell kan du varje morgon njuta av en härlig frukostbuffé som dukas upp i hotellets matsal. Frukosten består bland annat av flera sorters yoghurt, flingor, bröd och pålägg. Det mjuka brödet levereras från Gyllenbageriet i Linköping. Därtill finns pannkakor, bacon, äggröra, kaffe och mycket mer.


Upptäck Linköping

I Linköping finns mycket att se och göra. Till exempel kan du besöka Flygvapenmuseum där du på nära håll får betrakta flygmaskiner från början av 1900-talet fram till dagens stridsflygplan. Linköping bjuder också på Kinda Kanal som är ett kulturhistoriskt byggnadsminnesmärke där du kan åka på en båttur genom vackert landskap och besöka de handdrivna slussarna längs kanalen. För barnen finns också leklandet Busfabriken och äventyrsbadet Medley.

Kundbetyg: 3,6/5 (174 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Stångå

Tullgränd 4, 582 22 Linköping

Telefon: +46 13 31 12 75

E-post: reception@stanga.se

Stångån, Linköping

Med inspiration från stadens å

Hotellets namn ”Sure Hotel by Best Western Stångå” är förknippat med Stångån som rinner genom centrala Linköping, bara ett stenkast från hotellet. Stångån är drygt 200 km lång och sträcker sig från sjön Bringen till sjön Roxen.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area Sure Hotel BW St ng

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Sure Hotel by Best Western Stångå. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 75 sek/natt och hund. Kontakta hotellet direkt för kontroll av tillgänglighet.


Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


Parkering

I anslutning till hotellet finns två allmänna parkeringar mot avgift. Dessa betalas med kort, sms eller genom Easy Park app.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Sen utcheckning tillgänglig
  • Utomhusparkering

Möten & Konferens

Sure Hotel by Best Western Stångå erbjuder inga egna konferenslokaler på plats men tack vare hotellets centrala läge är det nära till flera olika anläggningar i stadskärnan, exempelvis Equmeniakyrkan som ligger tio minuters promenad från hotellet.

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.