icon

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

Exterior

Familjeägt hotell i centrala Karlskrona

Välkommen till Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western – ett trevligt hotell i Karlskrona med bekväma rum och en välsmakande frukostbuffé. Med sitt centrala läge, bara ett stenkast från Stortorget, erbjuder detta hotell ett perfekt utgångsläge för din vistelse i denna skärgårdsnära världsarvsstad.

Unikt inredda rum

Hotellet erbjuder 41 rum som alla är belägna på tredje och fjärde våningen i byggnaden. Här finns enkelrum med generös takhöjd och dubbelrum i olika storlekar och design. Rummen har inretts i olika stilar av The Home Company. Några av dubbelrummen har en extra bäddsoffa och därmed sovplatser för två vuxna och ett eller två barn.


Frukostbuffé

När du bor på Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western ingår varje morgon en härlig frukostbuffé som du äter i hotellets frukostmatsal. Här njuter du av såväl kalla som varma rätter och hur många koppar kaffe du vill. Tack vare hotellets centrala läge har du aldrig långt till stadens utbud av restauranger och caféer för lunch, fika och middag.


Världsarvsstaden Karlskrona

Karlskrona är en speciell stad på flera sätt. Den består av 33 olika öar varav centrum ligger på en helt egen ö cirka sex kilometer från fastlandet. Här är skärgården ständigt närvarande och stadens speciella utformning gjorde att den hamnade på UNESCO:s världsarvslista år 1998. Detta kan du lära dig mer om genom att gå på någon av stadens många guidade turer. Dessutom får du inte missa stadens främsta besöksmål Marinmuseum som berättar om Sveriges sjöförsvar de senaste 500 åren, olika fartygsmodeller och annat spännande för hela familjen.

Kundbetyg: 3,9/5 (71 omdömen)
Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western

Landbrogatan 1, 371 34 Karlskrona

Telefon: +46 45519470

E-post: info@hotellaston.se

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder parkering mot en avgift om 150 sek per dygn.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Utomhusparkering

Möten & Konferens

Hotell Aston, Sure Hotel Collection by Best Western har inga traditionella konferensrum men det går bra att ta ett informellt möte i hotellets frukostmatsal.

Konferensbokning

E-post:

Telefon:

    icon

    Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

    En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.