icon

Hotel Petit Skagen Sure Hotel Collection by Best Western

View from the suite

Charmigt hotell i hjärtat av Skagen

Hotel Petit Skagen är ett mysigt litet hotell med härlig stämning i en synnerligen charmig stad. Det berömda Skagenljuset flödar in genom fönstren och överallt finns det en känsla av enkel hemtrevnad i det historiska och charmiga hotellet. Parkeringsplats kan bokas i förväg.

Ljust, inbjudande och trevligt. Det är några av orden som hotellets gäster använder när de ska beskriva det lilla charmiga hotellet i hjärtat av Skagen Hotellet har funnits sedan 1905 och bjuder på anrika traditioner och en förståelse för gästernas önskemål och behov, vilket sätter sin prägel på varje vistelse. På den här lilla hotellpärlan sätter man service och trevlig stämning i första rummet.


Rum

Rummen på Hotel Petit är fina och trevliga och är framför allt lämpliga för två vuxna. Rummen är ljusa och några av dem har egen balkong och hotellets unika lägenhet har balkong med utsikt över den populära semesterorten. Inredningen går i Skagens ljusa färger där himmel, hav och sand möts.


Support och service

På morgonen kan du som gäst njuta av den goda frukosten innan du ger dig ut i området. All personal är flerspråkig och redo att hjälpa dig. De kan tipsa om Skagens många attraktioner och sevärdheter och säljer också biljetter till Skagens konstmuseer.


Idealisk placering

Hotellet erbjuder en idealisk utgångspunkt för en berikande vistelse på toppen av Danmark eftersom läget bokstavligen talat ligger i hjärtat av Skagens charmiga centrum. Hotel Petit Skagen ligger precis intill gågatan och bara på kort avstånd från många av områdets spännande sevärdheter som Skagens Museum, Den Tilsandede Kirke och Sønderstrand. Här finns massor av levande kultur och unik natur som ligger inbäddade i det speciella skandinaviska ljuset.

Kundbetyg: 4,5/5 (668 omdömen)
Hotel Petit Skagen Sure Hotel Collection by Best Western

Holstvej 4, 9990 Skagen

Telefon: +45 98 441199

E-post: welcome@hotelpetit.dk

icon
Church Skagen

Unika sevärdheter på korta avstånd

Läget har stor betydelse när man bor i Skagen och som gäst på Hotel Petit Skagen har du ett helt optimalt läge. Hotellet har en central placering och gästerna kan snabbt ta sig till områdets alla sevärdheter. Den Tilsandede Kirke, hamnen, Skagens Museum och Sønderstrand och inte minst Grenen ligger alla i närheten.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 14:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Barn under 2 år bor gratis tillsammans med en betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Husdjur är inte tillåtna.


icon
Parkering

Hotellet har en egen obevakad parkering. Från april till oktober betalar man för parkeringen. På parkeringsplatsen finns 4 laddstationer. Laddning aktiveras via en app där det aktuella priset visas.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Wifi / fiber
  • Parkering
icon

Varför Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellupplevelse, ett snyggt och bekvämt boende med charm. Prisvärda hotell med känsla för design.