Best Western Tingvold Park Hotel

Ett anrikt hotell med lokala matupplevelser i fokus

Best Western Tingvold Park Hotel i Steinkjer är ett anrikt och ståtligt hotell med en huvudbyggnad från 1892. Hotellet är ett modernt affärshotell där lokal mat och gästfrihet står i fokus. Förutom en generös frukostbuffé serverar hotellet en våffelbuffé och en fantastisk kvällsbuffé.

Rum och gemensamma utrymmen

Hotellet har 51 rymliga, bekväma och trevliga rum. I alla rumskategorier ingår frukost och kvällsbuffé.


Frukost, våffelbuffé och kvällsbuffé

Hotellet erbjuder en stor frukostbuffé med hemlagade rätter och lokala råvaror, som ger gästerna bästa möjliga start på dagen. På eftermiddagen görs Trøndelags bästa våffelsmet, som gästerna själva kan ta för sig av.  Hotellet är också känt för sin fantastiska kvällsbuffé.


Steinkjer

Nästan mitt i landet, i ett frodigt jordbrukslandskap, ligger Steinkjer. Steinkjer utgör också starten på Kystriksveien, som är en vacker rutt från Steinkjer till Bodø med 650 kilometer varierande natur och oändliga möjligheter till naturupplevelser som cykling, fiske och paddling. Egge Museum är väl värt ett besök och tar dig med på en resa genom lantbrukets historia i vackra omgivningar. Om din vistelse på Best Western Tingvold Park Hotel väcker ditt matintresse bör du ta en tur förbi den gyllene omvägen (Den Gyldne Omvei), dvs. Inderøy. Du kan stanna till vid ett flertal gårdsbutiker, få smakprover, inspiration, återuppleva ett av de mest kända slagen i Norges historia och besöka Stiklestad. Det nationella kulturcentret Stiklestad bjuder på en rad minnesvärda upplevelser.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 034 omdömen)
Best Western Tingvold Park Hotel

Gamle Kongeveg 47, 7725 Steinkjer

Telefon: +47 74141100

E-post: firmapost@tingvold.no

Tingvolds brand

“”Tingvolds Egen” är lokal mat som lagats av oss. Vi är stolta över våra egna läckra charkuterier, korvar, långkokta/stekta fläsklägg med krispig svål, samt många andra delikatesser som lagats från grunden här på hotellet.”

Frode Zachariassen

Hotellchef och kock

Välj rum

Mat & Dryck

Tingvold Park Breakfast buffet

Frukost

Frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Tingvold Park Breakfast buffet

Våffelbuffé

På eftermiddagen görs Trøndelags bästa våffelsmet, som gästerna själva kan ta för sig av. Receptet kom till vid en intern tävling där de anställda fick göra sin egen våffelsmet. Sedan gjordes ett blindtest och den bästa smeten utsågs till hotellets ”signatursmet”.

Restaurant

Kvällsbuffé

Hotellet är välkänt för sin fantastiska kvällsbuffé. Tingvolds kockar och hotellchefen Frode, som själv är kock, har ett genuint intresse för mat och matkultur. All mat lagas från grunden. Hotellet har tilldelats guld och silver i Norges mästerskap i lokal mat för sin leverpastej och sin korv på fläskkött. Alla charkuterier och korvar som serveras görs också i egen regi och ingår i sortimentet, Tingvolds Egen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Hotellet kan även tillhandahålla spjälsäng.


Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift för extra städning.


Parkering

Hotellet har en stor gratis parkering precis utanför hotellet. Det finns åtta laddplatser för elbilar.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Bastu
 • Jacuzzi
 • Omklädningsrum
 • Reception öppen 24 timmar
 • Baggagerum
 • Värdeskåp
 • Affärscenter
 • Utställnings-/kongress-avdelning
 • Konferenslokaler
 • Bankettlokaler
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • TIllgänglighetsanpassad parkering
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering
Tingvold Treningsrom

Badstu och gym

Det finns en bastu och ett gym som hotellets gäster kan använda. Det finns även fina vandringsleder i omgivningarna. 

Parkering

Hotellet har en stor gratis parkering precis utanför hotellet. Det finns åtta laddplatser för elbilar.

Möten & Konferens

51

Hotellrum

5

Mötesrum

120

Biosittning

Hotellet har fem konferenslokaler med whiteboard, projektor och annan nödvändig utrustning. Hotellet anordnar även fester och tillställningar, och har en gömd skatt i källaren, nämligen Tingvold Fengsel från 1892 som sätter ramen för en fantastisk fest för 10–36 personer.

 • Kvennavika 1

  Number of personsMax 40 gäster
  Area66 m2

  Ljus och trivsam konferenslokal med whiteboard, projektor och annan nödvändig utrustning. Det finns också ett fönster för ljusinsläpp.

 • Kvennavika 2

  Number of personsMax 72 gäster
  Area88 m2

  Ljus och trivsam konferenslokal med whiteboard, projektor och annan nödvändig utrustning. Det finns också ett fönster för ljusinsläpp.

 • Tingplassen

  Number of personsMax 120 gäster
  Area105 m2

  Ljus och trivsam konferenslokal med whiteboard, projektor och annan nödvändig utrustning.

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.