icon

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Saga facade

Boutiquehotellpärla som ligger ett stenkast från Bogstadveien

Omgivet av lummiga träd precis bakom det kungliga slottet ligger boutiquehotellet Saga Hotel, BW Premier Collection. Det här boutiquehotellet är perfekt för dig som uppskattar lite extra komfort på din affärsresa eller vill tillbringa ett par romantiska dagar i huvudstaden tillsammans med din partner. Hotellet erbjuder en varm och personlig atmosfär. När du kliver in på den lila mattan som leder fram till receptionen får du ett varmt mottagande av den gästfria personalen.

Rum

Hotellet har 50 bekväma och trevliga rum. I alla rum finns skrivbord, stol, trådlöst internet, kylskåp med minibar, Nespresso-maskin och tv.


Frukost och bar

På hotellets bottenvåning serveras en inbjudande och riklig frukostbuffé som kan avnjutas i dämpad belysning i komfortabla designmöbler. Frukosten har ett varierat utbud av välsmakande och hälsosamma alternativ – här finns allt du behöver för en bra start på dagen!


I Bar Eilert kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller förfriskningar med vänner eller kollegor på eftermiddagen och kvällen.


Oslo och Frogner

När man besöker Oslo, oavsett årstid, finns det alltid mycket att göra. Kulturutbudet är stort och på stadens olika scener kan du uppleva allt från klassiska teaterpjäser, konserter eller stand-up. Museerna i Oslo är kända för att hålla en hög nivå och det här är hotellets egna favoriter: Vigelandsmuseet – här kan du ta del av Vigelands tankeväckande konstnärskap. Vill du se mer konst kan du fortsätta till Henie Onstad Art Kunstcenter.  På Frammuseet kan du lära dig mer om polarexpeditionerna. Fler äventyr kan upplevas på Kon-Tiki Museet. Norges mest omtalade byggnad – Munch Museet – är definitivt ett ”måste”.

Kundevurderinger: 4,4/5 (798 anmeldelser)
Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Eilerts Sundts Gate 39, 0259 Oslo

Telefon: +47 22554490

E-post: post.oslo@sagahotels.no

icon
Saga facade

Elegant design

Delotis Design har skapat inredningen – utgångspunkten har varit den vackra och traditionella arkitekturen från 1890-talet då byggnaden uppfördes. Den eleganta sekelskiftesstilen är genomgående i hela hotellet.

Velg rom

Mat og drikke

Saga breakfast buffet

Frukost och bar

På hotellets bottenvåning serveras en inbjudande och riklig frukostbuffé. Frukosten har ett varierat utbud av välsmakande och hälsosamma alternativ – här finns allt du behöver för en bra start på dagen!

Frukosttider

Mån–fre: kl. 07.00–10.00

Lör–sön: kl. 08.00–11.00

Bar

I Bar Eilert kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller förfriskningar med vänner eller kollegor på eftermiddagen och kvällen.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Vid behov kan extrasängar bokas mot en extra avgift på 250 NOK.


icon
Kjæledyr

Husdjur är tillåtna och hotellet har speciella rum för gäster med husdjur. De här rummen erbjuds i mån av plats – kontakta hotellet direkt för att boka ett rum där husdjur är tillåtna.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering i mån av plats. Det innebär att hotellet inte kan garantera gratis parkering. Dock finns det på gatan avgiftsbelagd parkering som man kan parkera på om hotellets egen parkering är fullbokad.


Øvrige tjenester

  • Restaurang
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Fri parkering
icon

Hvorfor BW Premier Collection?

Exklusiva boutiquehotell med minst fyra stjärnor. Förstklassig service och design samt utökade bekvämligheter.