icon

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Saga facade
icon

Från och med den 16 oktober till den 1 mars 2024 renoverar vi receptionsområdet. Detta kan innebära lite mer stök och buller än vanligt.

Boutiquehotellpärla som ligger ett stenkast från Bogstadveien

Omgivet av lummiga träd precis bakom det kungliga slottet ligger boutiquehotellet Saga Hotel, BW Premier Collection. Det här boutiquehotellet är perfekt för dig som uppskattar lite extra komfort på din affärsresa eller vill tillbringa ett par romantiska dagar i huvudstaden tillsammans med din partner. Hotellet erbjuder en varm och personlig atmosfär. När du kliver in på den lila mattan som leder fram till receptionen får du ett varmt mottagande av den gästfria personalen.

Rum

Hotellet har 50 bekväma och trevliga rum. I alla rum finns skrivbord, stol, trådlöst internet, kylskåp med minibar, Nespresso-maskin och tv.


Frukost och bar

På hotellets bottenvåning serveras en inbjudande och riklig frukostbuffé som kan avnjutas i dämpad belysning i komfortabla designmöbler. Frukosten har ett varierat utbud av välsmakande och hälsosamma alternativ – här finns allt du behöver för en bra start på dagen!


I Bar Eilert kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller förfriskningar med vänner eller kollegor på eftermiddagen och kvällen.


Oslo och Frogner

När man besöker Oslo, oavsett årstid, finns det alltid mycket att göra. Kulturutbudet är stort och på stadens olika scener kan du uppleva allt från klassiska teaterpjäser, konserter eller stand-up. Museerna i Oslo är kända för att hålla en hög nivå och det här är hotellets egna favoriter: Vigelandsmuseet – här kan du ta del av Vigelands tankeväckande konstnärskap. Vill du se mer konst kan du fortsätta till Henie Onstad Art Kunstcenter.  På Frammuseet kan du lära dig mer om polarexpeditionerna. Fler äventyr kan upplevas på Kon-Tiki Museet. Norges mest omtalade byggnad – Munch Museet – är definitivt ett ”måste”.

Kundbetyg: 4,4/5 (842 omdömen)
Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Eilerts Sundts Gate 39, 0259 Oslo

Telefon: +47 22554490

E-post: post.oslo@sagahotels.no

icon
Saga facade

Elegant design

Delotis Design har skapat inredningen – utgångspunkten har varit den vackra och traditionella arkitekturen från 1890-talet då byggnaden uppfördes. Den eleganta sekelskiftesstilen är genomgående i hela hotellet.

Välj rum

Mat & Dryck

Saga breakfast buffet

Frukost

Frukostbuffé

På hotellets bottenvåning serveras en inbjudande och riklig frukostbuffé. Frukosten har ett varierat utbud av välsmakande och hälsosamma alternativ – här finns allt du behöver för en bra start på dagen!


Frukosttider

Mån–fre: kl. 07.00–10.00

Lör–sön: kl. 08.00–11.00

Saga bar

Bar

I Bar Eilert kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen eller förfriskningar med vänner eller kollegor på eftermiddagen och kvällen.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Vid behov kan extrasängar bokas mot en extra avgift på 250 NOK.


icon
Husdjur

Husdjur är tillåtna och hotellet har speciella rum för gäster med husdjur. De här rummen erbjuds i mån av plats – kontakta hotellet direkt för att boka ett rum där husdjur är tillåtna.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering i mån av plats. Det innebär att hotellet inte kan garantera gratis parkering. Dock finns det på gatan avgiftsbelagd parkering som man kan parkera på om hotellets egen parkering är fullbokad.


Övriga tjänster

  • Restaurang
  • Frukost ingår
  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Fri parkering
icon

Varför BW Premier Collection?

Exklusiva boutiquehotell med minst fyra stjärnor. Förstklassig service och design samt utökade bekvämligheter.