icon

Sure Hotel by Best Western Esplanade

Lobby

Hotell för långtidsvistelser i Västerås

Sure Hotel by Best Western Esplanade passar dig som söker upplevelsen av att bo på hotell men vill ha möjligheten att göra det under en längre tid. Du som söker boende för en natt eller två är givetvis också välkommen! Här bor du i ett hemtrevligt rum och kan ordna dina måltider i hotellets matsal.

Incheckning till hotellet sker på systerhotellet Best Western Plus Hotel Plaza som ligger ett par minuters promenad bort. 


Rum att trivas i

Hotellet erbjuder ombonade rum där du enkelt kan göra dig hemmastadd. Här finns både dubbelrum i olika storlekar och rymliga familjerum med pentry och extra sovplats i form av bäddsoffa.


Relaxavdelning och matsal

En trappa ned från entrén hittar du hotellets relaxavdelning där du som gäst har gratis tillgång till både torr- och ångbastu. Dessutom finns sköna vilstolar och soffor att luta dig tillbaka i. I hotellets matsal finns både kaffemaskin, mikrovågsugnar, porslin och annat som behövs för att ordna frukost eller andra måltider.


Om du vill köpa till hotellfrukost, äta på restaurang eller gå på spa är du varmt välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza som ligger 250 meter bort.


Aktiviteter i Västerås

I Västerås finns mycket att se och upptäcka för både vuxna och barn. För den historieintresserade finns exempelvis Anundshög, som är ett av Sveriges främsta fornlämningsområden. Därtill är vackra Västerås Domkyrka väl värd ett besök. Är ni ute efter mer adrenalinhöjande aktiviteter får ni inte missa äventyrsbadet Kokpunkten som erbjuder massor av spännande vattenattraktioner för hela familjen!

Kundbetyg: 3,6/5 (219 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Esplanade

Domkyrkoesplanaden 2, Box 520, 721 09 Västerås

Telefon: +46 21 101200

E-post: info@esplanadevasteras.se

icon

En funkistrappa från 50-talet

Sure Hotel by Best Western Esplanade är byggt under slutet av funkiseran år 1957 och bjuder på många fina tidsenliga detaljer. Bland annat är denna trapp med sin marmor och det typiska räcket ett vackert inslag som vittnar om byggnadens historia.

Välj rum

Mat & Dryck

matsalen

Matsal

På Sure Hotel by Best Western Esplanade finns ingen frukost- eller matservering, men det finns möjlighet att värma egen mat i hotellets matsal. Om du vill äta hotellfrukost är du välkommen till Best Western Plus Hotel Plaza som ligger 250 meter bort. Tillägg 125 kr/person


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Två barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Husdjur tillåtna mot en avgift om 250 sek/vistelse.


icon
Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


icon
Parkering

Hotellet har ett varmgarage med 18 platser och fyra parkeringsplatser utomhus för 125 sek/dygn. I området finns även kommunal parkering.


Övriga tjänster

  • Express-utcheckning
  • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
  • Ismaskin
Bastu

Relaxavdelning

På detta hotell har du tillgång till en härlig relaxavdelning med soffor, vilstolar och två olika typer av bastu. Relaxavdelningen ligger en trappa ned från entréplan och handdukar finns att tillgå i omklädningsrummen.

Möten & Konferens

Hotellet har inga konferenslokaler men ligger nära både Best Western Plus Hotel Plaza och B26 som erbjuder lokaler för både små och stora grupper.

Konferensbokning

E-post: reservation@plazavasteras.se

Telefon: tel 021 – 10 10 10

    icon

    Varför Sure Hotel by Best Western?

    Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.