icon

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Fasad

En lugn oas vid Landvetter flygplats

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection är ett familjeägt hotell med bästa möjliga läge för resenärer som åker via Göteborgs flygplats. Här njuter du av en rofylld miljö med en fantastisk restaurang och en härlig relaxavdelning med bastu. Läget är dessutom perfekt för konferenser med flera konferensrum i olika storlekar. Gör din resa ännu mer behaglig och boka en natt på detta hemtrevliga hotell!

Rum för avkoppling

Alla hotellrum har ljusa väggar och parkettgolv, vilket skapar en rogivande atmosfär för dig som gäst. Väggarna pryds av ett eller flera konstverk som hotellet samlat på sig under åren. Varje rum har ett ordentligt skrivbord och badrummen är helkaklade med badkar eller dusch.


Bekvämligheter och service

Hotellet huserar inte bara förväntansfulla turister och affärsresenärer utan även en hel del konferensgäster. Här finns hela tio konferenslokaler med kapacitet upp till 140 personer. Utöver det har hotellet en mycket trevlig restaurang som producerar allt innehåll i sina rätter från grunden. När vädret tillåter kan du också sitta på uteserveringen eller någon av hotellets terrasser. Dessutom har du som gäst tillgång till gratis gym, bastu och parkering.


Området

Även om hotellet ligger blott 200 meter från ankomsthallen så stannar resestressen inne på själva flygplatsen. Utanför hotellet kan du istället höra trädens sus och blicka ut över de öppna gräsytorna. Om du vill byta ut den lugna miljön mot pulsen i Göteborg ligger dess stadskärna endast 20 minuter bort med bil.

Kundbetyg: 4,4/5 (3 212 omdömen)
Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Flygets Hotellväg 2, 438 70 Landvetter

Telefon: +46 31977550

E-post: info@landvetterairporthotel.se

icon

Bin i luftrummet

Vid Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection är det inte bara flygplan som flyger omkring. På baksidan av byggnaden har hotellet två egna bisamhällen. Av dessa får hotellet egen honung som du som gäst kan njuta av vid frukosten.

Välj rum

Mat & Dryck

Frukost

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Restaurang

I hotellets restaurang serveras goda och vällagade maträtter med ingredienser som har tillagats helt från grunden. Här njuter du av klassiska svenska smaker med en del internationella inslag. Middag serveras veckans alla dagar och lunch är möjligt vid förbokning dagen innan. Kvällsbuffé på fredagar och lördagar kl. 18-21 för 225 kr per vuxen, 110 kr för barn. Välkommen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering i form av både vanliga platser och laddplatser. Det finns möjlighet till olika typer av långtidsparkering under din resa, kontakta hotellet för mer information.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Bastu
 • Wifi / fiber
 • Skrivare tillgänglig
 • Konferenslokaler
 • Utställnings-/kongress-avdelning
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • TIllgänglighetsanpassad parkering
 • Fri parkering
 • Parkering
Gym

Gym

När du bor på Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection har du gratis tillgång till hotellets välutrustade gym med utrustning från Technogym. Gymmet har både konditionsmaskiner, styrkemaskiner, hantlar och andra redskap såsom medicinbollar. Gymmet är 150 m2.

Sauna

Bastu & relax

För att komma ned i varv efter resan eller konferensen är du välkommen att nyttja hotellets bastu och relaxavdelning. Öppet alla veckans dagar, året runt!

Uteservering

Uteserveringar

Hotellet har fyra härliga uteserveringar runt byggnaden. Här kan du avnjuta den härliga frukostbuffén under soliga sommardagar, eller varför inte köra lite flygplansbingo från en av de två uteserveringana som är belägna på framsidan av hotellet, medan du sippar på en god drink.

Möten & Konferens

icon

184

Hotellrum

icon

10

Mötesrum

icon

140

Biosittning

Hotellet har tio modernt utrustade konferenslokaler som passar både små och stora möten. De större lokalerna ligger strategiskt placerade intill restaurangen för smidiga matpauser och har dessutom en konferenslobby där deltagarna kan mingla under pauser.

Konferensbokning

E-post: konferens@landvetterairporthotel.se

Telefon: +46 31 977 557

 • Asken

  iconMax 140 gäster
  icon150 m2

  Asken är den största lokalen med en kapacitet på uppemot 140 personer i biosittning. Rummet har högt i tak och mycket dagsljus. Passar bra för olika typer av presentationer och större evenemang.

 • Alen

  iconMax 65 gäster
  icon72 m2

  Alen är den näst största konferenslokalen. Passar utmärkt för det medelstora evenemanget med en eller flera talare. Stora anpassningsmöjligheter för ljud, ljus och ventilation.

 • Almen

  iconMax 50 gäster
  icon56 m2

  Medelstor konferenslokal som passar bra för olika typer av konferensupplägg. Rummet har inretts för så bra ljudupplevelse som möjligt för åhörarna.

icon

Varför BW Premier Collection?

Exklusiva boutiquehotell med minst fyra stjärnor. Förstklassig service och design samt utökade bekvämligheter.