icon

Best Western Valhall Park Hotell

Fasad

Familjärt spahotell i Ängelholm

Strax utanför Ängelholm, bara ett stenkast från havet, hittar du detta familjära hotell beläget i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö. Här finns allt du kan tänkas behöva för en avslappnad och njutbar vistelse såsom restaurang, matstudio, spa, relaxavdelning och konferenslokaler.

Rum med parkutsikt

Hotellet erbjuder 70 prisvärda och fina dubbelrum i olika kategorier. Rummen är inredda i neutrala färger med gröna eller blå inslag som påminner om naturen utanför fönstret. De flesta rum har utsikt mot den lugna parken, vilket ger bästa möjliga förutsättningar för en god natts sömn.


Restaurang, konferens och spa

Best Western Valhall Park Hotell erbjuder en restaurang i nordisk stil som serverar mat tillagad från grunden på lokala skånska råvaror som finns att tillgå utifrån säsong. Dessutom har hotellet en egen matstudio där du tillsammans med kompisgänget eller kollegorna kan skapa en gemensam festlig middag som ni sedan äter i intilliggande festlokal.


Omgivningen och den harmoniska miljön på hotellet är optimal för konferenser och möten. Här finns flera flexibla lokaler med kapacitet för upp till 120 personer. För både konferensdeltagare och semesterfirare finns också en härlig spaavdelning på hotellet som erbjuder jacuzzi, bastu, relaxrum samt en mindre, varm, relaxpool utomhus.


Naturupplevelser och bad i Ängelholm

I Ängelholm finns ett stort utbud av sevärdheter, gårdsbutiker, caféer, restauranger samt aktiviteter och upplevelser i naturen. På Bjärehalvön finns exempelvis fantastiska cykelleder i kuperad terräng som går igenom mysiga byar. I närområdet kring hotellet och på Bjäre finns också ett tiotal golfbanor av olika klass och karaktär. För dig som vill njuta av hav och strand finns flera fina sandstränder i närheten, flera av dem i Skäldersviken som bjuder på nordvästra Skånes finaste badplatser.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 098 omdömen)
Best Western Valhall Park Hotell

Stjernsvärds allé 66, 262 74 Ängelholm

Telefon: +46 431 25520

E-post: info@hotelvalhallpark.se

icon

Must av äppelträd från 1800-talet

När du bor på detta hotell befinner du dig delvis på mark som på 1600-talet gick under namnet Engeltofta gård. Under 1800-talet planterades äppelträd och buskar längst de nya vägarna i området och delar av fruktodlingen samt trädgårdsmästarbostaden finns kvar än idag. Av frukten från dessa äppelträd gör hotellet både egen must och fika till konferensgäster.

Välj rum

Mat & Dryck

Frukost

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på Best Western Valhall Park Hotell. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Restaurang Nimt

Hotellets restaurang Nimt är inredd med trä och tegel som skapar en varm och inbjudande känsla. Lokalen har också stora glaspartier som ger mycket ljus och samtidigt en närhet till den rogivande naturen som omger hotellbyggnaden. I restaurangen njuter du av såväl frukost som lunch och à la carte-middag med skånska smaker. Här finns också en härlig bar som serverar drinkar och annat gott.

Dinner room Hov

Matstudio Bjäre

Förutom restaurang erbjuder Best Western Valhall Park Hotell en matstudio där du och dina vänner kan samlas och laga mat tillsammans med hotellets professionella kockar. När maten är klar att serveras äter ni den i festlokalen Hov som ligger intill matstudion. Denna aktivitet kan bokas för 8 till 16 personer.

Julbord på Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell bjuder in till ett klassiskt julbord på buffé i stämningsfull atmosfär med glögg och pepparkaka vid ankomst, kalla rätter, varma rätter och gottebord.


599 kr per person


Julbordet serveras följande datum: 24 nov, 30 nov, 1 dec, 2 dec, 4 dec, 7 dec, 8 dec, 11 dec, 14 dec, 15 dec.


För information och bokning 0431-25520 eller info@valhallparkhotell.se


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med betalande vuxen i befintlig möblering.


icon
Husdjur

Begränsat antal rum för hundar finns mot en avgift på 200 sek/natt. Dessa kan ej bokas online, kontakta hotellet direkt för att boka. Husdjur tillåtna i vissa rum mot en avgift om 200 sek/natt.


icon
Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


icon
Parkering

Hotellet erbjuder gratis parkering.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Frukost ingår
 • Frukostbuffé ingår
 • Lounge/bar
 • Wifi / fiber
 • Fri parkering
 • Utomhusparkering
Spa jacuzzi

Launa Relax & Spa

Hotellets spa erbjuder jacuzzi, bastu, relaxrum och en varm relaxpool utomhus med ett stort omgivande däck där du kan slå dig ned i en skön solstol. På spat kan du dessutom boka en härlig behandling såsom en massage, ansiktspeeling eller olika typer av inpackningar.

Hotellpaket 460 kr per person

Unna dig ett avkopplande besök på detta härliga hotell med boende i dubbelrum och en trevlig, generös frukostbuffé.


Boka här

Möten & Konferens

icon

70

Hotellrum

icon

26

Mötesrum

icon

120

Biosittning

Hotellet erbjuder totalt 26 lokaler för konferenser och möten. Åtta av dem är större lokaler och resterande 18 är grupprum. I samband med konferensen erbjuds också ett stort utbud av aktiviteter.

Konferensbokning

E-post: info@hotelvalhallpark.se

Telefon: +46 431 255 20

 • Stort konferensrum

  Stora lokaler

  iconMax 120 gäster
  icon126–129 m2

  Hotellet har två stora konferensrum vid namn Torekov och Båstad. Lokalerna har flexibel möblering och kapacitet upp till 150 deltagare. Finns myggmikrofon att tillgå.

 • Mellanstort konferensrum

  Medelstora lokaler

  iconMax 50 gäster
  icon58–63 m2

  Lokalerna Engelholm, Skelderviken, Barkåkra, Grevie, Förslöv och Kullen är sex medelstora lokaler som passar för olika typer av möten och konferenser.

 • Grupprum

  Grupprum

  iconMax 8 gäster
  icon14 m2

  För separata arbetsgrupper eller mindre möten finns också 18 grupprum på hotellet. I tre av grupprummen finns TV att koppla upp sig till, övriga rum har ingen teknisk utrustning. Alla rum har en white board, stolar och bord.

icon

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.