icon

Best Western Hotel Fridhemsplan

Best Western Fridhemsplan Suite view Balcony

Modernt hotell på Kungsholmen

Best Western Hotel Fridhemsplan hittar du på charmiga Kungsholmen i Stockholms mittpunkt med shopping och vackra Norr Mälarstrand alldeles runt knuten.

Brett utbud av rum i modern design

Rummen på hotellet har marmorklädda badrum, Jensen-sängar, tv och LED-lampor. Frukost och wifi ingår alltid i priset. Du kan välja mellan allt från enkelrum utan förnster och familjerum till eleganta Dag Hammarsköljds svit med bubbelbad och bastu.


Känn dig som hemma i ett av hotellets 220 rum och vakna utvilad till en härlig frukost innan du tar en sightseeingtur eller deltar i affärsmötet. Blir du sugen på något under din vistelse går det att köpa enklare rätter, snacks och alkohol från receptionen.


Nära till stadens mittpunkt

Hotellet är en superb utgångpunkt för dig som vill uppleva Stockholm. Promenera längs med Norr Mälarstrand in till city eller Gamla Stan. Centralstationen ligger ungefär 2 km från hotellet. Du kan enkelt ta dig till och från hotellet till fots, med buss eller tunnelbana. Besök sevärdheter som Kungliga slottet, Vasamuséet, Skansen eller Gröna Lund.


Vackra Norr Mälarstrand är en sevärdhet i sig, njut av utsikten över Mälaren eller slå dig ned på någon av de sjönära restaurangerna.


Bara en promenad från Rålambshovsparken

I anslutning till Norr Mälarstrand hittar du Rålambshovsparken. Här råder, framför allt sommartid, ett rikt folkliv, när stockholmarna för att sola, spela beachvolleyboll, åka skateboard, ha picknick eller bara slappna av. Här arrangeras även Stockholms filmfestival varje år i augusti.

Kundbetyg: 3,8/5 (1 652 omdömen)
Best Western Hotel Fridhemsplan

Sankt Eriksgatan 20, 112 39 Stockholm

Telefon: +46 86538800

E-post: info@fridhemsplan.se

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Best Western Fridhemsplan Restaurant Breakfast

Frukostbuffé ingår

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med två betalande vuxna i befintlig möblering. Kom ihåg att inkludera barnen i din bokning.


icon
Husdjur

Husdjur ej tillåtna.


icon
Svensk Miljöbas

Hotellet är miljömärkt med Svensk Miljöbas, vilket betyder att det kan uppvisa ett strukturerat, dokumenterat och fungerande miljöarbete.


icon
Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det finns 2 parkeringsgarage vid Fridhemsplan.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Ismaskin
icon

Varför Best Western?

Best Western är stommen i vårt hotellandskap. Tre- eller fyrstjärniga hotell, lika olika överallt.