icon

Sure Hotel by Best Western Haugesund

Sure Haugesund twin room

Prisvärt och charmigt hotell i centrala Haugesund

Sure Hotel by Best Western Haugesund erbjuder allt du behöver för en god natts sömn. Hotellet har en stark lokal förankring i Haugesund och personalen är känd för sin personliga service och goda lokalkännedom. Här finns också tekniska lösningar som gör din vistelse så smidig som möjligt. Du kan bland annat checka in själv via hotellets incheckningsautomat – enkelt, snabbt och smidigt!

Rum och gemensamma utrymmen

Sure Hotel Haugesund har 48 rymliga rum i olika rumskategorier. Rummen har bekväma sängar och smart-TV där du kan casta det du vill se på. Lobbyn är inbjudande och i det gemensamma utrymmet kan du njuta av en god kopp kaffe, eller köpa något gott i lobbybutiken via mobilen. Hotellet har en egen lobbybar, ett gym och ett biljardbord. Hotellet är enkelt men bekvämt och har en avslappnad atmosfär – en plats där du kan känna dig som hemma.


Restaurang och bar

Sure Hotel Haugesund serverar en varierad frukostbuffé som uppfyller kedjans Best Breakfast-standard, men erbjuder ingen annan mat. I lobbybaren kan du köpa något att dricka och snacks. Hotellet ligger dock på Haraldsgata, vilket är Haugesunds huvudgata, där du hittar flera matställen. Haraldsgata erbjuder också shopping, kaféer och inte minst en rejäl dos småstadscharm.


Haugesund och Haugalandet

Området i och runt Haugesund kallas Norges födelseplats, och det var här som Harald Hårfager samlade Norge till ett kungarike år 872. Varje år hålls en vikingafestival, där ”vikingar” från hela Europa slår läger. Haugalandet är också känt för sina mattraditioner som baseras på havets läckerheter. De har till och med en festival som kallas Sildajazzen. Det är ett stort evenemang för musikälskare från hela Norge. Det anordnas också en filmfestival varje år i Haugesund.

Kundbetyg: 3,7/5 (193 omdömen)
Sure Hotel by Best Western Haugesund

Haraldsgata 207, 5525 Haugesund

Telefon: +47 52865900

E-post: hello@hotelhaugesund.no

icon

Välj rum

Mat & Dryck

Sure Haugesund breakfast area

Frukost

Frukostbuffé

Frukosten är en av höjdpunkterna med att bo på hotell. Därför ingår den alltid i priset när du bor på hotellet. Frukost är också en högst personlig sak och alla vill njuta av den på sitt sätt. Konceptet Best Breakfast innebär att du får blanda och plocka själv från ett härligt utbud av schyssta råvaror. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Vill du ha frukost tidigare kan du beställa matsäck i receptionen kvällen innan (beställ före kl. 21.00)


Frukosttider:

Mån–sön: 08.00–10.00 


Sure Haugesund lobby area

Butik

Butik med självbetjäning i lobbyn med ett varierat utbud av snacks och dryck som är tillgänglig dygnet runt.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn upp till 12 år bor gratis tillsammans med en betalande vuxen i befintlig möblering. Extrasäng kostar 200 NOK per natt.


icon
Husdjur

Husdjur är tillåtna mot en avgift på 400 NOK.


icon
Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det går att parkera på gatorna i området runt hotellet.


Övriga tjänster

  • Frukostbuffé ingår
  • Lounge/bar
  • Gym
  • Express-incheckning
  • Express-utcheckning
  • Parkering
icon

Varför Sure Hotel by Best Western?

Personliga och prisvärda hotell där du får ett trevligt boende och en bekväm övernattning.