icon

Best Western Plus Hotel Svendborg

BW Hotel Svendborg Ejendommen

Hotell i vackra omgivningar i Svendborg

Mitt i Danmark ligger Hotel Svendborg, bara några minuter från motorvägen och tågstationen. Läget i den sydfynska hamnstaden erbjuder unika möjligheter. Precis utanför dörren kan gästerna uppleva den mysiga staden. Allt finns nära intill – hamn, strand, skog och de vackra smågatorna i den lilla staden. Åk till Svendborg och få en bit av södra Fyn med dig hem.

När du kommer till hotellet möts du av en ljus och nordisk stil som kan ses i både reception och restaurang. I lobbyn finns både soffor och arbetsplatser, så att du kan sitta bekvämt med antingen en tidning eller din bärbara dator. Färgvalet är stilrent och modernt – precis som i resten av hotellet. Best Western Plus Hotel Svendborg har 131 dubbelrum – varav 2 sviter och 4 enkelrum. Totalt har hotellet 135 rum.


Restaurant Krinsen

Hotellets trevliga Restaurant Krinsen serverar härliga rätter, med allt från franskinspirerade menyer till fräscha lokala specialiteter. Bland specialiteterna finns till exempel nyfångad fisk från sundet, lamm från Hjortø, svamp från Hvidkildes skogar och nyskördad sparris från Svanninge. Bakom hotellet ligger hotellets egen lilla örtagård. Grönsakerna och örterna används för att skämma bort restaurangens gäster.  När vädret tillåter har restaurangen också en väldigt trevlig och charmig uteservering.


Konferenscenter

Hotellet har flera år i rad nominerats till Årets konferenscenter. Med tillgång till en 3 000 kvm stor konferensareal är möjligheterna närmast oändliga. Här finns både en atriumgård som är perfekt för utställningar samt 15 flexibla konferenslokaler – där man naturligtvis även kan ha live-möten och videokonferenser. Det finns här plats för 300 gäster.


Med hotellets placering i hjärtat av Svendborg kan man utforska det fantastiska lokalområdet genom att addera en social dimension till mötet eller konferensen – till exempel med båtturer i det sydfynska öhavet, vinprovning hos den lokala vinodlaren eller olika quiz om sydfynska specialiteter hos den lokala krögaren. I de här vackra omgivningarna finns massor av möjligheter.


Utflykter, träning och simning

Hotellet erbjuder en lång rad aktiviteter. Utmana varandra på bordsfotboll eller biljard, simma gratis (gäller alla vardagar) eller utnyttja hotellets avtal med gymmet Solo Fitness.


Här kan alla som vill koppla av under några dagar och passa på att uppleva Svendborg och det sydfynska öhavet. Vi har satt ihop olika semesterpaket som alla ger lugn i själen, kulinariska upplevelser samt möjlighet till fysiska aktiviteter. Kombinera din vistelse med någon av de många möjligheter som Svendborg med omnejd erbjuder inom kultur, sport och shopping.

Kundbetyg: 4,4/5 (2 734 omdömen)
Best Western Plus Hotel Svendborg

Centrumpladsen 1, 5700 Svendborg

Telefon: +45 62211700

E-post: booking@hotel-svendborg.dk

icon
Mos sedum

Miljövänligt sedumtak med mossa

Hotellet jobbar ständigt för att implementera gröna och hållbara åtgärder. Till exempel är taket på den nya entrén gjord av levande gräs. Det miljövänliga sedumtaket med mossa absorberar vatten, så att det långsamt rinner ut i avloppet om det till exempel kommer ett skyfall. På sommaren hålls taket svalt, så att det inte blir lika varmt i byggnaden och dessutom binder taket även koldioxid.

Välj rum

Mat & Dryck

BW Hotel Svendborg restaurant

Nyfångad fisk från sundet

Restaurant Krinsen har en franskinspirerad à la carte-meny, men är naturligtvis också inspirerad av det goda danska köket med säsongens färska och lokala råvaror, som nyfångad fisk från sundet, lamm från Hjortø, svamp från Hvidkildes skogar och nyskördad sparris från Svanninge.

BW Hotel Svendborg baren

Njut av en kall drink

På hotellet finns en elegant och trevlig bar som är en förlängning av hotellrestaurangen. Här kan du sitta och njuta av trevligt umgänge och en kall drink.

Breakfast at BW Svendborg

Bästa starten på dagen

Frukostbuffé serveras mån–fre kl. 06.30–09.30, lördag 07.00–10.00 och söndag 07.30–10.30 mot en extra kostnad på 120 DKK per dag och person. Kontakta receptionen för att boka.


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 11:00


icon
Barn

Extrasäng för barn: 200 DKK per extrasäng och natt. Babysäng 150 DKK per babysäng och natt.


icon
Husdjur

Hund och katt är tillåtna att ta med i vissa rum mot en extra kostnad per natt.


icon
Green Key

Hotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning inom besöksnäringen.


icon
Parkering

Hotellet har egen parkering och ett parkeringsgarage i källaren. Bägge har tv-övervakning. Parkering sker på eget ansvar och parkeringstillstånd krävs. Bilen måste registreras på surfplattan i receptionen. Parkering är gratis inom hotellets område. Elbilar kan laddas i vår parkeringskällare som har sex laddstationer.


Övriga tjänster

 • Restaurang
 • Lounge/bar
 • Kemtvätt
 • Värdeskåp
 • Dietician
 • Skoputsmaskin
 • Affärscenter
 • Konferenslokaler
 • Bankettlokaler
 • Tillgänglighetsanpassade faciliteter
 • TIllgänglighetsanpassad parkering
 • Ismaskin
 • Fri parkering
 • Parkering
 • Parkering vid hotellet

Möten & Konferens

icon

135

Hotellrum

icon

15

Mötesrum

icon

300

Biosittning

Hotellet har en konferens- och eventavdelning som erbjuder 15 flexibla konferens- och möteslokaler i flera olika storlekar. Hotellets atriumgård på 180 kvm är särskilt lämplig för utställningar i samband med konferenser, kongresser eller seminarier. I anslutning till hotellet ligger den lokala och moderna biografen Scala Svendborg där det också går att använda hörsalarna för konferenser. Hotellet kan även anordna hybridmöten eller live-konferenser. Se översikt över möteslokaler här.

  icon

  Varför Best Western Plus?

  Plusset står för det där lilla extra. Fyrstjärniga, modernt utrustade hotell med god design i bra lägen, ofta i större städer.