Japan

Förtrollande, spännande och gåtfullt, Japan är ett land som stimulerar sinnena. Från ultramoderna megastäder till forntida underverk, snötäckta berg och palmprydda stränder, detta är ett land med otroliga kontraster. Landet ligger i Stillahavsområdet och kallas även "The land of the Rising Sun" på grund av den spektakulära soluppgången som kan beundras från den östra horisonten, över Stilla havet.

Det finns fyra huvudöar, inklusive Hokkaido i norr, Kyushu och Shikoku i söder, och den största ön, Honshu, som har majoriteten av Japans största metropoler och attraktioner. Längre söderut erbjuder de tropiska öarna Okinawa den perfekt miljö för vila och avkoppling.

Som gäst i Japan kan man förundras av det högteknologiska livet och all rörelse i Tokyo, Japans huvudstad och därtill världens största storstadsområde. Upptäck den 634 meter höga Tokyo Skytree, världens näst högsta byggnadskonstruktion, Tsukiji, världens största fiskmarknad, och andra större städer som Osaka och Nagoya. I tidigare huvudstaden Kyoto finns cirka 2000 tempel och helgedomar, inklusive 17 på UNESCO:s världsarvslista.

Japan är en äkta skattkista för resenärer som här kan utforska de japanska alpernas magiska vinterunderverk med sina ångande varma källor, den hisnande skönheten i den årliga körsbärsblomningen eller "sakura"-säsongen, upptäcka forntida slott och tempel eller förundras över det majestätiska berget Fuji, Japans högsta topp. Oavsett vilken del av landet du väljer att besöka, ger Japans utsökta mat en kulinarisk upplevelse utan likhet med något annat land i världen.

Best Western erbjuder en samling moderna hotell på populära destinationer över hela Japan.

Utforska destinationer i närheten
  • 1 Natt

Uppdatera

Menu

 Svenska
Menu